Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Visvaldis Lācis iestājas Visu Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līdumnieks
L
Vienmēr un joprojām ļoti cienu Visvaldi Lāci. Problēma tā, ka Latvijā partijas nepārstāv politiskās "krāsas", bet gan biznesa grupu vai atsevišķu "oligarhu" intereses. Lāča k-gs var iet jebkurā "partijā, diemžēl, visur viņu tikai un vienīgi izmantos par "līmlentu" vēlētājiem un tad lai jau runā savu "runājamo". Kā teikt, suns rej, bet karavāna iet tālāk". Vienu brīdi VL likās progresīva un manus uzskatus apmierinoša. Diemžēl, tagad, zinot ar to "jaunajiem" papildinājumiem un šo atsevišķo personu patiesiem dzinuļiem, noteikti no šīs kustības novērsīšos. Ja V.Lāča k-gs būtu pievienojies Jaunam laikam, vai Pilsoniskai savienībai, man tas daudz vairāk simpatizētu.
Inese
I
Visu cieņu VL un VL! Kā jaunajiem, tā sirmajai galvai svarīgi ir GODA un nacionālās apziņas jēdzieni. Visam pāri - LATVIJA, par kādu sapņoja trimdā, Gunārs Astra, TF ideālisti, LNNK un daudzi citi, kas tagad kaunā par notiekošo vispār klusē, tik apmulsuši jūtas. Bet V.Lācis ir domājošs un aktīvs, pieredzējis un zinošs politiķis, kas neklusē, nežēlojas, toties dara, cik viņa spēkos. Brīnos par tiem, kas neciena sirmās galvas. No kurienes uzradušies? Vai visi bērnu namos auguši? Tur taču arī ir veci cilvēki - audzinātāji...
mice
m
V.Lācis manuprāt ir viens no zinošākajiem un patriotiskākajiem politiķiem. Ja kādam tie liekas murgi, tad tas laikam ir no pretējās nometnes (5. kolonas algotnis?)
LAIMA
L
luks 00:26 Bet kaada cienja ir pret tevi, ko tu esi pats pa shiem gadiem Latvijai devis un par cik partijaam esi balsojis? Ar mutti braukt nav liela maaksla! Vismaz iemaacies cienju un godu ietureet pret cilveeka muuzha gadiem! Kaadaa gjimenee tu esi audzis?
luks
l
V.Lācis politisko karjeru sāka ar LNNK , kur bija priekšsēdētājs, 1993.gadā kandidēja 5.Saeimas vēlēšanās "Mūsu Zemes" sarakstā, bet tauta neievēlēja! 2006.gadā viņš uz 9.Saeimu kandidēja jau no ZZS saraksta, bet pēc gada kļuva par bezpartejisku 9.Saeimas deputātu... Tagad iestājies partijā "Visu Latvijai!" ... Nav cieņas pret cilvēku, kurš maina partijas kā zeķes...
ieva
i
Cienu ! .. Es sirdī ar Jums !
Andris
A
ēbrejvalsts uzskata ,ka labākie politiķi ir pēc 60 gadiem ,nevis 25 gadīgie puisīši..Lai Visvaldim veicas.
Vodka
V
Jā,ja jau šeit Lāci tā oraņži kvaukšķošais suņu bars aprej,tad jau viņš ir cienīgs vīrs.Laikam būs jābalso par Visu Latvijai!Kvaukšiem nepatīk kad saka taisnību!
Y
Y
Lācis ir gādīgs vecis. Par saeimas dzīvokļa kompensāciju apmaksā meitas Rīgas dzīvokļa, kur pats tagad dzīvo, kom.maksājumus. Radiniece ir arī viņa palīgs. Labu naudu saņem saeimā, tāpēc nebrīnos, ka vēlas vēl balotēties...
?!
?
Lācim jāatbild, ka viņš ievilka Saeimā Lemberga 'stipendiātus'.
Dīvaini
D
PIRMS 9.saeimas vēlēšanām jau Lācis dauzījās kopā ar Visu Latvijai! beigu galos nostartēja no ZZS. kas nu uznākusi par apskaidrību, ka nu metas atpakaļam uz Visu Latvijai! ?
Ainārs
A
Lācis ir īstens patriots!!! Ja tādu, kā Viņš būtu vairāk, tad arī mūsu valsts nebūtu tādā "bedrē". Šķiet, ka top skaidrs, par ko jābalso vēlēšanās! Tiem, ka te piesauc vecumu, kurš nenāk viens jāsaka, ka būsiet nepatīkami pārsteigti, ja mēģināsiet pamērīties ar IQ, domāju, ka lielākā daļa būs patālu aiz Lāča kunga. Tāpat arī krosiņā ne visi spēsiet Viņu noskriet!!!:):):)
lauķe
l
Lai veicas godājamam Visvaldim Lācim ! Interesanti, ka viņa iniciāļi ( VL ) sakrīt ar partijas iniciāļiem! Lai dubultveiksme!
Senais
S
Paskat kā VL iespraucas saeimā. Tas likums noteikti jāmaina.
XTC
X
Dievs dod mums visiem tik skaidru pratu un veselibu ka Visvaldim Lacim savos 86! gados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas