Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vita Matīsa: vai Latvijai vajag stipru dūri nevis gudru galvu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Zvirbulēns
t
Nu Tev un Matīsai ir viens labs oligarhs. Vēl nav labi. Liec Šķēli un Kalvīti mierā - viņi Tevi liek absolūtā.
Rietumu gudrā sorosiste
R
Kā man patīk šie "Rietumu Gudro" uznācieni. Dariet kā mēs sakam, tad viss būs labi. Katram jau var atrast utis kažokā! Sāksim saukt šos rietumniekus -Jerumani vien nosaucot, vairāk nevajag-prezidenta krēslu nedevāt-goodbye. Pašai Matīsai Sorosa celti apartamenti Lielupē. Un tik muld muld.
Nja
N
Pareizi jau ir, daļēji, bet ne jau bez rietumu palīdzības mēs nogruvām... Protams, galvenie vaininieki paši...
dazhbriid
d
veel tomeer paarnjem prieks un lepnums par saviem tautas braaljiem.. tik reti.. paldies Matiisas kundzei! ja vien dakters veel zinaatu teikt, kas jaadara (tas, ka buus jaagriezh, man jau pasham sen skaidrs) !..
Somellier
S
Sorosa ideoloģija! Viss kas ir šeit tas ir pagalam sū-dī-gs, bet tur Rietumos gana labs. Vai otrādi? Vai tad Matīsa neatbēga no Rietumiem un bālo, nesmuko bauru zemi sildīties. Kliedzoša knauzeru philozofija un divkosība. Kā man patīk šie "Rietumu Gudro" uznācieni. Dariet kā mēs sakam, tad viss būs labi. Katram jau var atrast utis kažokā! Tikai neaizmirstam mūsu teicienu: "Kas otra acī skabargu redz, tas savā baļķi nespēj ieraudzīt..."
sirmais
s
Latvietim gudra galva nav vajadzīga,kulaks gan!
TanteSidra
T
_...saeimas ēdnīca ir īpaši lētā - tas nozīmē, ka tai piemaksā budžeta naudu - mēs visi piemaksājam, lai 100 nabagi varētu ne tikai īrēt dzīvokļus, braukt uz darbu un veikaliem, sarakstīties ar vēlētājiem, bet arī PAĒST siltu ēdienu...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ visdriz ak ka Matisa savu teikto tieshi uz sho Tautas Kalpu ednicu attiecinaja.
skanis
s
Atbalstu Matīsas teikto!
politologs
p
1. par parex Mūsu pašu bāleliņu banka. Hm, tas, ka K&K ir no vienas īpaši krievijai draudzīgas valdības saņēmuši pilsonību, nenozīmē, ka tie ir lojāli šai valstij un cienīgi bāleliņa apzīmējuma. Tā ir vietējo aroganto krāpnieku banka, kas darbojās krievu bandītu interesēs. Tāpat kā Aizkraukles banka. 2. par autoparkiem. 1000% taisnības. Ne kapeiku valsts pārvaldes vizināšanai.Autoparkiem jābūt tikai un vienīgi operatīvajiem dienestiem. Visi ierēdņi un valsts aparāts spēj paši par saviem līdzekļiem gan auto nopirkt, ja vajag, gan degvielu ieliet - tieši tāpat, kā to dara jebkurš privātais no mums. Kādēļ man jāmaksā par savu auto un vēl nodokļos par to nekaunīgo "vājinieku" vizināšanos, kuri pat nevīžo manā labā strādāt!? Šāds valsts (mūsu) apmaksāts transports jau sen ir nepiedodama greznība, slēptā piemaksa pie algas. Ilze Viņķele reiz labi teica - manos pienākumos ietilpst kursēt starp saeimu un min kabu, tas prasa 7 min ar kājām un auto tam nav vajadzīgs. Tā ir attieksme. Ja kāds nesaprot savu rijību, tam jāiebaksta ar pirkstu vai jāatņem nepelnīti sagrābtais. 3. Par skolu autobusiem. paldies nelietīgajai, bezdomu, ačgārnajai reformai - likvidēt skolas laukos, bet satiksmi, internātus neizveidot. Koķi vajag nolinčot, nevis Glūdas mazos bērnus 7-os uz Svētes skolu deportēt, jo vēlāk nav ne autobusa, ne iespēju. Un vakarā atpakaļ. Par ko tie bērni noziegušies, ka koķe nēspēj 4 gadu laikā apgūt šveices naudu autobusiem, ka nedomā ar galvu un neveido skolu autobusus PIRMS skolu likvidācijas. Koķi vajadzētu pašu patrenkāt rīta agrumā pa lauku ceļiem ar satiksmes autobusiem kopā ar bērniem, BEZ DIENESTA auto, lai izbauda savu stulbo lēmumu sekas. 4. par ēdnīcām. domāju, tās nav tik nevainīgi privāti uzņēmumi, kas godīgi pelna un kuriem valsts iestādes NEKO NEPIEMAKSĀ. Piemēram saeimas ēdnīca ir īpaši lētā - tas nozīmē, ka tai piemaksā budžeta naudu - mēs visi piemaksājam, lai 100 nabagi varētu ne tikai īrēt dzīvokļus, braukt uz darbu un veikaliem, sarakstīties ar vēlētājiem, bet arī PAĒST siltu ēdienu. Jā, un savu algu viņi, protams arī saņem, bet to jau var bāzt zeķē, jo visi tēriņi tiek apmaksāti papildus algai.
gurre
g
vitu matisu par prezidenti - vai vismaz par tiesibsargu!
Aleksandrs Kiršteins
A
Ēdnīca, kas tas ir? Tā ir tīra padomju laika atlieka. Kur jūs citur pasaulē to redzēsiet, ka valsts institūcijās ir ēdnīcas? ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------------- Vita, nerakstiet blēņas! Dažādas kafejnicas un restorāni ir visos Rietumvalstu parlamentos. Pat ASV Kongresā.
krā
k
Paldies Matīsa kundzei! Bet mūsu bāleliņiem ir jāeļ mājas ārpus Latvijas un jāsūta savi bērni ārzemju skolās, jo Latvijā viņu bērni nedrīkst skoloties. Veci ļaudis saka, ka tēvu grēki bērnus piemeklē līdz septītajam augumam... Šo tēzi viņi acīmredzot ir iegaumējuši.
izmisums
i
Paldies, par rakstu!!! Jūsu kometārs par situāciju Dienā?
borcinsh
b
Jums Kundze i r viegli runat par to "gudru galvu "....! bet kur ta to dabut kad visiem musejiem "vaditajiem" tajaa vietaa ir - dibens......?!
Bet > zvirbulim
B
Nabaga Zvirbulis, jo viņa saucēja balss pēc Lemberga izskan kā saucēja balss tuksnesī! Lai lembergs dodas vienu māju tālāk, tā sakot viņa īstā vieta ir cietums! pats zini par ko, Zvirbulēn, jo šitais Lembis ir izzadzis valsts īpašumu un iebāzis savā un savu bērnu kabatās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas