Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Vitol" varētu pieprasīt no Latvijas 130 mlj. dolāru kompensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Nu LK gadījumā viss ir acīmredzams - VN ar saviem 49,...% grib iekļūt valdē un apturēt naudas izpumpēšanu no LK. Kāds sakars stepanoviešiem pie tā ,ja Augulis ar saviem 10% pārvaldīto LM akciju ar noleca malā? Vai kādam ir šaubas par Auguļa saistību ar Lembi? Bet Vitol ir nopietns spēlētājs un izredzes Latvijai ,ja lieta aizies līdz tiesai ( EP) ir praktiski nekādas, pie kam vairāk pat , cik zinu ir bijušas konsultācijas un Vitol vienkārši patreiz dod vēl vienu iespēju. Nu un par Vitol iespējām diez vai vajadzētu šaubīties , ne velti raksta - Vitol, the world's largest oil trader
andreiko
a
Kuģniecības gadījumā vainīgie simts punkti ir stepanovieši, cik daudz tur iesaistīts ir pats Vitols, nav skaidrības. Nav ko pārmest Lembim par pašreizējo naudas izpumpēšanu no LK, tur viņš nav vainīgs, tur piestrādā viņa naidoņi. Un arī tagad Vitols tikai un vienīgi piedraud ar resmu netīru pirkstu, man liekas, ka tiem ārzemju špekučiem arī piegriezušās te mūsu vietējās razborkas, jo cieš business.
Marija
M
Vai patiešām Latvijai naudas maz, ko maksāt par sūdiem, ko daži savārījuši? Tie vārītāji domā, ja te ir cilvēki, kas ir ieinteresēti, tādi ir arī citur.
Oskars
O
Laikam kad šo kompāniju vada SC un Šķēle.....
vientulais vilks
v
VAI PA PURNU TIE NEGRIB?
I.Gr.
I
Aciimredzot aarzemnieki grib apstraadaat latvieshus!
targash
t
Kas tur ko skaidrot - stepanovieši sadarbībā ar Vitol, 2 gados izkrāpa no kuģniecības 100 miljonus. Kuģniecība iesūdzēja viņus Lielbritānijā tiesā. Tagad tie mērgļi mēģina slēpt pēdas, mainīt statūtus, padomes sastāvu. Otri pretojas šai mafijai, kā nu prot.
students
s
vai, tad Latvijai naudas trūkst, aizņemsimies un samaksāsim...maksājam taču par sagrieztiem kuģiem, cietumniekiem, tagad šiem kungiem samaksāsim.....
hmmm
h
Vai kāds var īsi un saprotami paskaidrot: 1) kāda ir "ķēdīte" sākot ar Ventspils Naftas akcijām līdz reālā "piķa" iegūšanai savā kontā, 2) kuru šo ķēdītes posmu kāds ir aizņaudzis ciet un neļauj plūst naudai tālāk, 3) kur visā šinī barības ķēdītē atrodas Lembis.
peace
p
tagad buus omaam jaamaksaa par savu Aivarmiilestiibu....
kaķītis
k
Zvirbulēn, a tu esi VN akcionārs? Es esmu. Vajadzības gadījumā iestāšos pret visiem Vitoliem un Šmitoliem.
zvirbulēns
z
Valstij jāpieņem likums par Vitol piederošo akciju atsavināšanu valsts vajadzībām, un beigta balle!
Jukums
J
"Augšas" tikai turpinās "vārīt sūdus", atbildības nekādas, bet par visu jamaksā valstij. Turklāt, no tiem pašiem "apakšu" maksātajiem nodokļiem. Mani tas neapmierina - ja reiz Tu amatā tupēdams pieņem lēmumu, kas rada valstij zaudējumus, bet ieguvumus kādai neskaidrai ārzonu bandai, tad ej cietumā un atmaksā zaudējumus!
Jukums
J
Šādu prasību parādīšanās iespējamība jau pati par sevi liecina, ka ar likumiem, tieslietām, tiesvedību, privatizācijas procesu, ārzonu politiku, ar slepenām vienošanās iespējām politiski-ekonomiskā "augšu" līmenī, ar amatpersonu atbildību utt, mums tiešām nav viss kārtībā. Pretējā gadījumā šādu prasību parādīšanos pat teorētiski nebūtu iespējama.
Briedis
B
Valstij beidzot būs kaut kas jādara, lai izbeigtu to bardaku, kas pašlaik notiek ap LK akcionāru sapulci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas