Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vizītē Latvijā ierodas Zviedrijas premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet patiesībā
B
Apsveicu un visu cieņu mūsu valsts augstākajiem ierēdniem,kuri arī no savas puses organizē tādas svarīgas apspriešanās,jo neviens nenoliegs,ka Zviedrijai un tās politiķiem ir gan pozetīva pieredze gan liela kompetence nākotnes perspektīvā.
Ministry of Truth
M
Kreditēšana un augļošana tomēr nav =. Par cirpējiem pavisam nav taisnīgi - valstij ir jānosaka cilvēciskus spēles noteikumus. Kur bija prāts, piemēram, ļaut strīdu starp aizdevēju un aizņēmēju-privātpersonu izskatīt šķīrējtiesā? Tagad gan tas ir mainījies, bet tas parāda, ka valsts sākotnēji laida luni.
Arturs M
A
Pilnīgi piekrītu,daļa iedzīvotāju jau vairs bez kredīta ,pārkreditācijas,līzingiem u.t.t savu dzīvi pat nespēja iedomāties,tagad zili brīnumi,ka NAUDA JĀATDOD!!!
skuķis
s
Ministry of Truth 10:16 Jaunu investīciju piesaiste, tas ir politisks nevis ekonomisks lēmums, tas ir labi ------------------------------------------------------ ------------- Patīkami, ka kāds arī izlasa tekstu, ne tikai virsrakstu...ar to arī apsveicu!
skuķis
s
Tas, kurš sevi uzskata par bauru, meklē ķedessuņus u.tml. lietas, protams, to visu identificē ar sevi. Tas, ka cilvēki maksā bankām - ''svensoniem'' vai vēl kādam citam...tā ir viņu pašu darīšana, jo augļošana ir tikpat veca kā pasaule un tāpēc nevajag apvainoties uz tiem, kuru naudiņu paši aktīvi tērējāt - ir aitas, uzrodas arī cirpēji..
Ministry of Truth
M
Jaunu investīciju piesaiste, tas ir politisks nevis ekonomisks lēmums, tas ir labi.
Oskars
O
Zviedri ievedīs savu POLICIJU , lai aizsargātu savas BANKAS , jo Latvijas POLICIJĀ strādā tikai LAUPĪTĀJI - IZSAIMNIEKOTĀJI.
leģions
l
Ja mēs paliksim zem zviedru tupeles, tad būs pilnīgs vāks, visu viņi mums atņems!!! Nevajag aizmirst kā viņi mūsu leģionārus izdeva krieviem drošai nāvei un līdz šodienai nav mums par to atvainojušies!!! Mans radnieks pēc izdošanas nonāca Narvas nāves nometnē, kur visu zāli ieslodzītie bija apēduši cik roka aizsniedzās aiz žoga....Šito tiem cūkām nedrīkst piedot! Viņus vajaga uzmest ar visām viņu krāpnieciskajām bankām. Labāk ir zem krieviem nekā zem tiem lopiem. Nu sākiet mani tagad apriet!
ārprāts
ā
Nerunā manā vārdā!
He he...
H
Nu pareizi.... he he... vai tad letiņi tūkstošiem gadu jau kaklakungus nav barojuši? Pabaros tak arī šitos abus nabadziņus... hi hi...
Ja-smīns
J
Mums tagad divi prem-jēri jāuztur, savs - un tas Svensonu? Labprāt ietu paskat'ties kā to āpsi apmētās ar olām, žēl ka sals ārā un būs gaidīšana.
ārprāts
ā
Ezis 09:10, 2011/02/18 Atbildēt Pilnīgi piekrītu Vilkam, arī viņš esot finanšu ministra amatā neko citu, kā gļēvi pakļauties SVF prasībām un tupa iesniedzot kārtējās nodokļu paaugstināšanas shēmas, ir pierādījis sevi, kā pakļāvīgu, gļēvu un es pat tektu aprobežotu personu. Un tieši tāds pats ir Dombrovskis, par Kamparu pat runāt negribas, tur drīzāk būtu jāsalīdzina ar čukčiem, kas varētu izrādīties daudz gudrāki par veco ledusskapju tirgoni. Un tieši šadi "spīdekļi" ir visi šodienas ministri, jo šodienas politikā nav svarīgas smadzenes un zināšanas, bet gan politiskā piederība, un gatavība pakļauties partijas diktātam.
ārprāts
ā
Nu ja , piemirsu. Paldies arī Vienotībai par naudas šķerdēšanu saviem ierēdņiem un padomniekiem.
He he....
H
zvirbulēns 08:51 O, Latvijas galvenais feodālis ar atbraucis palūrēt kā bauri dzīvo! _____________ Bauriem gan nav jādzīvo... he he... bet tikai jāeksistē, lai svensonu kundzēniem meslus varētu samaksāt.... hi hi... Paskatīsimies , ka jenotu līkmuguri atkal šiem klanīsies.... he he... , lai jenotu brālībai, par letiņu apkāšanu, kādu podačku šiem silē svensonu kundziņi iemestu.... hi hi... bet tautai FIGU!!!!
Lelle
L
Tu man labāk izstāsti, kā tas ir, ka SC virzītais kandidāts dzīvo kaimiņos hūtes ķēdessuņam Gustam Pūrē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas