Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

VL-TB/LNNK ir padomā savs kandidāts FKTK vadītāja amatam

Apvienībai Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) ir padomā kāds kandidāts Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) vadītāja amatam.

VL-TB/LNNK pārstāvis Imants Parādnieks šorīt LNT rīta raidījumā 900 sekundes atzina, ka arī VL-TB/LNNK "ir padomā kādi kandidāti". Konkrētus vārdus gan viņš neminēja, bet, viņaprāt, kandidāts varētu būt labāks.

Parādnieks gan atzina, ka patlaban FKTK vadītāja amatam ir izvirzīts viens kandidāts - Kristaps Zakulis -, un partija grib izvērtēt, no kā viņš tika izvēlēts, vai bijis vēl kāds kandidāts uzrunāts.

VL-TB/LNNK pagājušajā nedēļā tikās ar Zakuli. Parādnieks atzina, ka viņa pārstāvētajai partijai ar Zakuli atšķiras redzējums par to, vai ir vajadzīga valsts komercbanka, kā arī par banku savulaik uzpūstā burbuļa izvērtēšanu.

Kā ziņots, finanšu ministrs un Latvijas Bankas vadība FKTK vadītāja amatam virza Zakuli, kurš patlaban ir SIA Lattelecom Drošības nodaļas vadītājs.

No 2000.gadā līdz 2009.gadam Zakulis bijis AS Swedbank Drošības daļas vadītājs.

Saskaņā ar likumu FKTK priekšsēdētāju un viņa vietnieku amatā ieceļ Saeima uz sešiem gadiem pēc Latvijas Bankas prezidenta un finanšu ministra kopīga priekšlikuma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas