Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

VL-TB/LNNK piedāvā Latvijas valstiskuma pamatus noteikt kā negrozāmus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
ļoti laba ideja. Malači, cilvēki ar stingru mugurkaulu! Prieks, ka par viņiem vēlēju.
Janka Valmierā
J
Satraukums par šo ierosmi liecina par tās nozīmīgumu. Pavērojiet !
S
S
Kur te ir valsts? Tādas nav! Kur te ir valstiskums? 20 gadus kā bālelini - izzadzēji valda.
Mara
M
Peec Usakova atbalstiitaaju komentaaru palasiisanas nra.lv ,ap duusu pavisam nelaagi paliek..
Bitenieks
B
piekrītu
  • 1
  • 0
Daniels
D
"Konstitūcijas galvenais sargs ir tauta un tā tam būs palikt." Pilnīgi pareizi! Bet pārģērbtie okupanti un okupācijas režīmā veidotā "padomju tauta" nav tiesīga (vēl 20 gadus pēc okupācijas beigām!) uzurpēt okupēto tiesības un lemt par viņu Valsts pamatlikumiem...!!!
Latvijas Patriots
L
Piekriitu Jums! Taa NAV tiesiiga riikoties 1918.gadaa dibinaataas valsts vaardaa!
  • 3
  • 0
51%
5
absurds lēmums no logikas viedokļa, jo ja latvijā dzīvotu 51% krievu valodu runājošie ta sādi negrozāma "satversme" nepalīdzētu, proti, 51% LV iedzīvotāju var vienkārši nomainīt valstī varu, uztaisīt revolūcijau un uzrakstīt jaunu satversmi. jo satversme atspoguļo valsts pamat struktūru un vairākuma demokrātiju, ja vairākums izdomā ka viņu neapmierina vairs tāda kārtība ta viņi panāk savu, neskatoties uz satversmi. skatīt piemēru Lībijā, un arābu revolūcijās, tākā satversme nav garants Latviešu valodas, un nāktotnes nostirpināšanai, lai to garantētu ir jāveic attiecīga politika, un to kautkā es neredzu, proti tas izskatās pēc meginājuma aizlāpit savu nespēju ar kautkādu darbības imitāciju, vienā vārdā = populisms, uzmanības noveršana no patiešām svarīgām ikdienas problēmām, kā emigrācija, ekonomika, korupcija, un citas nekārtības.
Latvijas Patriots
L
Piekriitu Jums! Turklaat ieveerojams, ka LOTI smaga probleema Latvijaa ir Organizeetaa noziedziiba (ieskaitot arii ekonomiskos un politiskos teroristus un citu valstu valdiibu pavadaa ejoshus korumpantus)!
  • 1
  • 0
Latvijas Patriots
L
Ar LatPadSocRepublikas pashpaarnosaukshanu/pashpaarveidoshanu par Latviju un SAVAS varas NOTEIKSHANU ar 1991.gada konstitucionaalo likumu 1991.gadaa noteiktaa valsts jau ir atzinusi, ka taas okupaacija NAV (!) bijusi. Ja LatPadSocRepublikas pashpaarveidojumam buutu bijusi veleeshanaas 1991.gadaa ATZIIT 1918.gadaa dibinaataas valsts varu, tad tas taa arii buutu ticis formuleets LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaas Padomes 1991.gada konstitucionaalajaa likumaa! Tad 1991.gadaa buutu de-facto atjaunota 1918.gadaa dibinaataas valsts vara un, protams, pret to 1940.gadaa izdariitaas okupaacijas fakts buutu automaatiski/pashizrietoshi logiski un juridiski konstateets ar sho ATZINUMU. - Tachu diemzeel ar 1991.gada konstitucionaalo likumu LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaa Padome NEVIS ATZINA 1918.GADAA DIBINAATAAS VALSTS VARU UN VIENIIGI TAAS PILSONU UN TO PEECNAACEEJU TIESIIBAS UZ VALSTS VARAS IISTENOSHANU, bet gan NOTEICA (!) SAVU VALSTS VARU! Taadeel peec 1991.gada LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaas Padomes konstitucionaalaa likuma pienemsanas Krievija PAMATOTI deklaree (un deklarees!!!), ka LatPadSocRepublikas pashpaarveidojumu, kas 1991.gadaa pats NOTEICA savu neatkariibu, Krievija/PSRS nekad nav okupeejusi, jo LatPadSocRepublika 1940.gadaa pati pievienojaas Padomju Savieniibai un 1991.gadaa noteica pati savu neatkariibu no PSRS! - 1918.gadaa dibinaataas valsts varas atjaunoshanai vajadzeeja pienemt JURIDISKI PAREIZU konstitucionaalo likumu 1991.gadaa! Tad shobriid nebuutu iespeejamas Krievijas interpretaacijas sakaraa ar okupaaciju! Diemzeel 1991.gada konstitucionaalais likums tika pienemts LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma interesees, nevis 1918.gadaa dibinaataas valsts un vieniigi taas pilsonu un to peecnaaceeju interesees! - Tachu 1918.gadaa dibinaataas valsts varu de-factu var tiesiski atjaunot joprojaam! Turklaat loti der padomaat par tiem, kuri to atjaunot nav veeleejushies un neveelas (un kaadeel)!!!
Latvijas Patriots
L
Un kaa tad ar valstiski teritoriaalu pievienoshanos visaadaam Savieniibaam: Padomju Savieniibai, Eiropas Savieniibai...? Ja nu patiesi veelamies NEGROZAAMU valstisku suverenitaati, tad daliibu taadaas savieniibaas skaidri jaanosaka kaa PRETTIESISKU! Citaadi arii turpmaak Latvijai ar visaadaam savieniibaam buus taada pat grozaamiiba, kaada taa shobriid ir ar valodu!!!
bubulis
b
Konstitūcijai ir jābūt tādai, kas pārstāv valsts iedzīvotāju vēlmes. Līdz ar to ir jābūt iespējai to mainīt. Jau tagad 4 pantam ir salikti pietiekami daudz aizsargmēhānismu. Krievijā un citās par ne visai demokrātiskām uzskatītas valstis savā konstitūcijā raksta , ka tās ir demokrātiskas., bet no tā jau tās demokrātiskākas nepaliek. Variet man kādu konstitūciju, kur būtu ierakstīts, ka tā ir totalitāra valsts. Var jau viskaut ko rakstīt konstitūcijā nepasargās nedz no teritoriālas sadalīšanas, nedz demokrātijas zaudēšanas, ja cilvēki būs noskaņoti savādāk.Konstitūcijas galvenais sargs ir tauta un tā tam būs palikt.
Dens
D
VL/ TB/LNNK variet necensties, jo uz katrai darbībai, kuru neatbalsta liels skaits pilsoņu, būs sava pretdarbība, un nevaram mēs to Satversmi padarīt par kaut kādu "svēto govi", kurai nedrīkst ķerties klāt. Tāpat kā cilvēki, arī likumi noveco, un nevar ieciklēties tikai savā čaulā un neredzēt, kas notiek apkārt.
Air
A
Dzintar un Ušakov, beidziet dzīt cilvēkus projām no Latvijas! Sveicieni 18.novembrī!
Komentārs
K
Labs tam Gogi raksturojums. 13:59 Caurums peizāžā.
ja
j
noželojamie populisti - neko citu nezin,kā negēlīgi izmantot tautai svētas lietas.Mērgļi
KO NU DARĪSIM,jāprasa solvitai
K
Rīga un Latvija pilna ar citādāk runājošajiem, ko darīsim, nerunāsim vispār.Satversmē viss jau pateikts, bet tādi raivīši smird visur tāpēc, ka citu neko nemāk.Kāpēc mums tāds liktenis-visur tie smerdeļi.vecos nomet, vietā nāk citi un muld, muld........
Dundukovs
D
Jā ,fima, toties Alēns Delons salīdzinot ar Krafcovu vai plindermani , ir tīrais krokodīls!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas