Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

VL-TB/LNNK rosina ļaut Valsts prezidentu vēlēt tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pīle
P
Redzu ka atkal SC jaunieši dzen savu bērnišķīgo propagandu.
who cares
w
lai kā arī būtu, vismaz rezultāts būs pašu vaina, nevis īsti neizprotamu pārstāvju vaina
SMACIŅA
S
JA TAUTA VĒLĒS CIK TAS MAKSĀS? VL-TBLNNK-BEBRS, BEBRA DRAUGS
who cares
w
Cik maksās, tik maksās. Ne jau Tu par visu maksās...
  • 0
  • 0
Alma
A
Ai, man Dzintariņš patīk. Bet kad izlasīju, ka tā meitiņa no tirdzniecības palātas izrādījās īsta latviete, tad tā sapriecājos, ka aizgāju parakstīties par latviešu valodu. Un biju pilnīgi pārsteigta, biju domājusi, ka pie mums, Bolderājā vieni krievi, bet ieeju skolā, skatos, rinda stāv pie kabineta uz parakstīšnos! Lūk tā!
Eduards Sabačkovs
E
Es ceru kādreiz būt tāds kā Raivis.
VL taisnība
V
Tauta tādu komūnistu draņķi, ar apšaubāmu morāli, ievēlējusi nebūtu.
godmans
g
Kā nu tā var, Pingvīniem , Kvaukšķiem , reņģēdājiem ko tādu uzticēt
Bite
B
Iesaku bloķēties ar Parādnieku un ļaut bērniem vēlēt Prezidentu. Muļķu zeme jau esam. Vēl tikai politiķiem jāpierāda, ka viņi arī ir patiesi savas muļķu zemes muļķi.
Teodors
T
Tas tacu pats par sevi ir saprotams, ka Latvijas pilsoniem ir jaievel Latvijas prezidents, jo sis tragikomiskais teatris kads notiek Latvija, pedejos 20. gadus, kad par prezidentiem tiek iestumti nezinami, nepazistami kaut kadi gadijma cilveki, kuri nav poiemeroti sadam amatam ir tiesam tragiski un pazemojosi latviesu tautai un demokratijai ka tadaiun visam sekas ir tadas, ka valsts ir izlaupita, Latviajs valsts ir novesta bankrota, tauta liela nabadziba, bezceriba, pazemojuma....Latviajs politku 20. gadu darbs ir teisam noziedzigs un draudos Latviasj valstij un latviesu tautai..
LV virsnieks
L
Sen jau vajadzēja, savādāk salasījušies kopā dažādās kopienās, staipa visu pa labi uin kreisi, valstī ir jālemj tautai !!!!!
Joks
J
Kaut kas traks. Kas tad vēlēs? Tas Delnas ākstu cirks? Kā var uzticēt tādiem vēlēt, ja viņi nav gatavi pat uzklausīt, bet tikai vilkties no pakaļas un riet?
viedoklis
v
Čepāne par priekšlikumu 7.aprīlī: ''Visupirms par 35.pantu. Pirmie divi teikumi 35.pantā ir šādi: „Valsts prezidents ir valsts galva. Valsts prezidents kalpo tautas labumam, ir nacionālās vienotības, valstiskās neatkarības, demokrātijas un tiesiskuma balsts.” Redakcija šeit, godātie kolēģi, ir ļoti līdzīga kā vairākumā NVS valstu, kur prezidentu ievēlē tauta. Piemēram, Moldovas konstitūcijas 77.pantā ir noteikts, ka prezidents ir valsts galva, tas pārstāv valsti un ir suverenitātes, nacionālās neatkarības, vienotības un valsts teritoriālā veseluma garants. Līdzīgi formulēts, godātie kolēģi, ir Kirgīzijas konstitūcijā: prezidents iemieso tautas vienotību un valsts varu. Savukārt Baltkrievijas konstitūcijas 79.pantā ir teikts, ka prezidents ir valsts konstitūcijas, cilvēku un pilsoņu tiesību un brīvību garants.''
Troll
T
Tauta ir tiesīga pati sev ievēlēt prezidentu. Jo tauta nav dumja, nevajag stāstīt, ka ievēlētu kādu Rozenštrauhu vai Paulu. Par Toļiku un viņa smuko frizūru gan nobalsotu, un kādreizējais kompartijas ideologs būtu bijis nesalīdzināmi labāks nekā visi šie godmaņi, birkavi, gaiļi un kā viņus visus tur sauc... Gorbunovam nekas nelīp pie pirkstiem un arī valsti viņš nebūtu ļāvis izzagt un izvazāt. Tagad mēs dzīvotu daudz godīgākā un bagātākā Latvijā.
Janis
J
Dzintaram taisniba, ir pienacis laiks tautai dot tiesibas velet prezidentu. Man kluva loti neomuligi ap dusu kad uzzinaju ka oligahi kopa ar maskavas SC faktiski ir sagrabusi varu Latvija un ielikusi savu ielikteni Berzinu par prezidentu.
K-K
K
... teicams pasakums ... piekritu ...!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas