Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

VL-TB/LNNK un RP vēlas sadarboties tautas vēlēta Valsts prezidenta idejas virzīšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
ja grib kaut ko mainit tad jamaina saeima, daudzas valstis ir divpalatu parlamenti, viena palata kontrole otru, mazak ir iespejas zagt, saeimas otra palata musu valsti varetu sastavet no pagastos velesanas uzvarejusiem cilvekiem.
protams ka pret!
p
tautas labklajubu tas necels, jau tapec vien nekads vadonis un prezidents nav vajadzigs, un atceresimies ari macibu ar Zatleru kad vins peksni ar Maskavas tanku palidzibu sagribeja ar valstij naidigu politisku speku SC sagrabt varu, macibu mes jau dabujam.
dzintars tā sludināja
d
ka satversme svēta un negrozāma, pat burtu mainit piedāvāt ir noziegums, un nu pēkšņi pats taisās noziegumu veikt- satversmi mainit:)
666
6
No pašreizējā prezidenta labuma nekāda!!!Vistukšākā vieta no visiem,kas bijuši!
Pret!
P
Tikai tad, kad tauta būs spējīga ievēlēt sakarīgu Saeimu, tikai tad varēs vēlēt arī prezidentu. Ja kļūdāmies deputātu izvēlē, tad ir vēl cerības, ka starp tiem simts būs arī sakarīgi cilvēki, bet ja kļūdīsimies tā viena - prezidenta - izvēlē, tad cerību vairs nekādu. Ja jau tagad par deputātu var kļūt da jebkurš /kā Klaužs - joka pēc, jo neko nesaprotot no deputāta darba/, tad kādas garantijas, ka arī par prezidentu nekļūs cilvēks, kuram vienkārši būs biezāks naudasmaks un masīvāka reklāmas kampaņa? Un vēl - šobrīd aktīvākie vēlētāji ir pensionāri, kuru naivumam nav robežu. Tikai tad, kad tiks ieviesta interneta balsošana un tajā varēs piedalīties arī aizbraukušie tautieši, kurus neapdullina ar reklāmām, tikai tad varam cerēt uz saprātīgu rezultātu. Vietējie penši pārdodas par sabiedriskā transporta biļetēm...
Tālis Abrenis
T
Mierina fakts, ka Zatleram, Lilitai, Kukulei un vēl daudziem citiem tas nedraud! VL-TB?LNNK un RP derēja uzmanīgāk ieklausīties Ilvesa spriedumos! Bet muļķīgi cilvēki citu domas un atziņas neuzklausa! Latvijai jau bija prezidentāla Republika (gan ne ar vēlētu, bet ar Kārli Ulmani priekšgalā. Un kur tas noveda!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas