Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

VL-TB/LNNK vēlas pārraudzīt tieslietu un izglītības jomas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
Lāci par IZM ministru! Cienījams vīrs, karojis pret krieviem Hitlera armijā, māk uzdziedāt par utainajiem, uzspēlē futbolu labāk par memmīgo Dombrovski.
tirgus replikai
t
Kas tur tik smieklīgs par Bērziņu un Centrāltirgu??? Tas drīzāk ir nožēlojami un skumji, ka tāds Centrāltirgus darbonis lien par tieslietu ministru, uzraudzīt visas valsts tiesisko sistēmu, kad paša darbības ir, maigi sakot, stipri apšaubāmas!!!
Rolis
R
Tev taisnība,tad gan sāktos riktīgs ļambasts,bet bembis to nepieļaus,kaut gan viņu jau sen gaida iesildītā koja uz gadiņiem 20.Ceru,ka arī no Saeimas tiks izsvilpoti visi krievi,ne krievvalodīgie,bet gan tieši KRIEVI.Katrā latviešu skolā vajag noorganizet skautu un gaidu pulciņus,lai audzina mūsu bērnus un mazbērnus nacionālā garā.Jau sen apriebusies tā krievu demagoģija kuri aizmirsuši,ka dzīvo Latvijā.Pat krievi krievijā apskauž Latvijas krievus un brīnās par vietējo krievu debilismu.Drošības tests
Rolis
R
Tev taisnība,tad gan sāktos riktīgs ļambasts,bet bembis to nepieļaus,kaut gan viņu jau sen gaida iesildītā koja uz gadiņiem 20.Ceru,ka arī no Saeimas tiks izsvilpoti visi krievi,ne krievvalodīgie,bet gan tieši KRIEVI.Katrā latviešu skolā vajag noorganizet skautu un gaidu pulciņus,lai audzina mūsu bērnus un mazbērnus nacionālā garā.Jau sen apriebusies tā krievu demagoģija kuri aizmirsuši,ka dzīvo Latvijā.Pat krievi krievijā apskauž Latvijas krievus un brīnās par vietējo krievu debilismu.
tuks
t
Ko noziegusies veselības nozare,ka tai piešķīri to pūsli?
Dr.xy
D
Tieslietu ministrija un izglitibas ministrija ir janodod VL-TB/ LNNK parzina,tad vienreiz beigsies neviena pasaules valsti neredzetais absurds,ka macibas skolas nenotiek Valsts valoda un ka netiek macita Latvijas vesture.Kas attiecas uz tieslietu ministriju,tad varbut,beidzot tiks tiesati Latvijas Valsts izzadzeji un 5.kolonas parstavji,kuri Latvijas Valsts pilsonibu ir ieguvusi nelikumigi.
*****
*
Pareizi, un Parādnieka kunga antropometriskos mērījumu un IQ testa rezultātus izmantot par etalonu latvietības pakāpes noteikšanai
kkk
k
Ak, kungs! Sagribējuši tikt pie tautas smadzeņu skalošanas! Sīkie despoti piemirsuši, ka pat Latvijā pastāv indivīda apziņas brīvība (vismaz tā).
Sandra
S
Priekš šim jomām Jūs vēl esat par zaļiem.
virgo
v
Es arī atbalstu VL izglītības programu.
Vientulais vilks
V
TEVZEMIESIEM divas balsis un ministriju? Vai nav par treknu tam delem ,kas piesukusas VL?
latvietis
l
Latvija būs nacionāla valsts tikai tad, kad pasaulē vairs nebūs neviens, kas noliegs okupāciju un neatzīs mūsu tiesības uz brīvību. Bet, ko gan mēs varam gribēt, ja paši savā valstī pieļaujam, ka tautas ievēlētais parlaments nosvaida mūs ar mēsliem un uzspļauj valsts valodai. Tādu mēri kā Saskaņas Centru vajag iznīdēt. Paldies Dievam, ka viņš sakopoja mūsu Premjeram pēdējās saprāta paliekas, lai viņus patriektu.
who cares
w
"Atbalstu Visu Latvijai izglītības programmu par visiem 100%." === OK, un atbalstītāju kopējais skaits ir
who cares
w
Vispār jau labāka par ūberideoloģizētu izglītību, kas varētu interesēt Visu Latvijas un Tēvzemes un Brīvības un Latvijas Nacionālās neatkarības kustības apvienības džekus, ir "laba", t.i. konkurētspējīga izglītība. Dažāda tipa tūtiņdreijerus var mācīt teoloģiskās skolās un ūberpatriotu pulciņos (aka lekciju kurss "Kā plikam vazāties pa Vecrīgu").
un arī domāju
u
ka sen bija laiks skolās jaunos cilvēkus sagatavot viņu un Latvijas valsts praktiskām vajadzībām, nevis kaimiņa lāča kleptomānijsko tieksmju apmierināšanai. Viennozīmīgi- skolu valodai jābūt latviešu un skolu direktoriem jābūt latviski ļoti labi runājošiem cilvēkiem, kas izprot, ka skola ,kuru viņš vada pieder Latvijas valstij.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas