Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

VL-TB/LNNK vēlas trīs līdz piecas reizes palielināt darījumu summu, par kādu piešķir uzturēšanās atļauju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlētājs
V
No VL-TB/LNNK vēl līdz pašvaldību vēlēšanām gaidām ierosinājumius par 1991.gada iztikas minimuma pārskatīšanu,minimālās pensijas paaugstināšanu un citiem mērķiem novirzītā sociālā budžeta miljarda atgriešanu,progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu,samazinātu PVN likmi pārtikai,obligāto veselības apdrošināšanu un bezmaksas augstāko izglītību valsts augstskolās!
Uzturēšanās atļaujas par naudu-jāat
U
Par naudu pārdosim visu un visiem? Arī kaimiņvalsts mafijai? Varbūt vēl sāksim tirgot par lielu naudu Latvijas pases,kā Centrālamerikas un Karību jūras salu valstis? Tad jau daudz nekaitīgāk un ienesīgāk ir atvērt Latvijā ārzonas jeb ofšora bankas,kā Maltā,Libērijā,Šveicē,Honkongā,Kokosa,Bahamu,Bermudu utt. salās un atcelt ienākuma nodokli kā,piemēram, Monako! 150 miljoni latu ir, iespējams, pietiekama summa Vj.Dombrovskim,nevis Latvijai!
Somija neatlauj pardot ipasumus kri
S
tur pienema likumu ka tikai EU pilsoni var pirkt ipasumus, avizes tiesi rakstija ka tas saistits ar masveida krievu jaunbagatnieku zemes izpirksanu. Tik plasos merogos Somija vairs nevareja atlauties iztirgot savu zemi krieviem.
ieteikums
i
Tas zaglu, korumpantu, banditu Skeles un TP, Lemberg aun ZZS, Lesinska un vna zaglu nbandas likums par uzturesanas atlaujam ir nekavejoties jaatcel, jo tas ir noziedzigs un kaitnieciskis Latvijas valstij un latviesu tautai. Ja grib pienemt likumu par uzturesnas atlauju tirgosanu Latvija tad ir janosaka skaidri kriteriji, piemeram, ja kads investors investe Latvija kadas rupniecibas vai kada uznemuma buvnieciba un tas garante ne mazak ka 50 darba vietas saja uznemuma tad sadam cilvekam, ja vins nav kriminas, ja vins nav naidigs pret Latvijas valsti var izsniegt uzturesanas atlauju uz 5. gadiem ar nosacijumu ka to var pagarinat ja sis uznemejs, investors darbojas godigi, saimnieciski, efektivi, atbilstosi Latvija likumiem, kur ir pienemt Latvijas valsts un latviesu tauats intereses.
reāli
r
Laikam šovasar nav dabūjis no sievas ar rabarberu lakstiem, tāpēc runā muļķības. Labi, ka vēl nepiedāvā par ļoti lielu naudu tirgot Zilupē uz robežas LR pilsonību!
jā gan
j
Par ļoti lielu naudu un benzīna šļuku sava auto bākā VL-TB/LNNK-ieši pārdos visu, pat milzu Lembi un beidzot arī uzrakstu no Brīvības pieminekļa plaģiatēs savā nosaukumā!
būs tāpat kā ar tiem
b
ierobežojumiem par ko var par ko nevar taisit referendumus. parunā smuki no tribīnes, sataisa troksni un čuš. reālus priekšlikumsus cauri saeimai nav kam bīdit. tik muldētāji, neviena daritāja tur naf

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas