Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

VM atklāj vēl vienu aizdomīgu NMPD konkursu; IUB pārkāpumu slēgtā konkursā nesaskata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
man patīk
m
to balināto GOVI no TP toč vajag paņemt tā pa riktīgam ar pežo ... Ožz pēc KRIMINĀLIETAS par KAITNIECĪBU pret Latvijas valsti!
lno
l
Tāpat gan arī visur, kur pielikusi savu riku TP, LPP, un to pakalpiņpartijas TB un ZZS. _________________________ Ak neraža! Atkal tev aizmirsies SC?:)
depo
d
Ja neprofesionālis saņemtu info par iekšlietu sfēras iepirkumiem, rastos arī daudz jautājumi, kapēc iepērkam tādas un ne citādas IT sistēmas robežsargiem, kapēc tādas materiālās rezerves vajadzīgas un tieši tie nozīmēti par apsaimniekotājiem, ... Vai nu tiešām konsultants Muciņš nevarēja cilvēciski ieskaidrot?
sss
s
tik tiešām Mūrniece ir nekaunīga apmelotāja. Diskreditē visu Veselības aprūpi.
sss
s
Mūrniece apvainojusies ka nevar novinnēt Jaunā laika firma Exigen
Andris
A
dzeris - Kurmītis 11:54 ...Ar to "mazo cilvēku" domā sevi vai mazo žurkulēnu no Puzes... un kurmīša "...pie kājas viņai ir „mazā cilvēka” problēmas" ------------------------------ No šāda tevis rakstā jautājuma loģiski izriet tikai divi varianti 1) tu esi pārliecināts, ka Veselības min. aprūpē tikai divus cilvēkus visā Latvijā, tāpēc jautā precizējumu, par kuru ir runa šoreiz. 2) tev neinteresē, kas un ko ir rakstījis - galvenais ar steigu un kaifu uzrakstīt vārdu "Puzes"
via
v
Mūrniecei pašai vajadzētu pamēģināt noorganizēt kādu iepirkuma procedūru - varbūt tad secinājumi būtu kaut cik kompetenti :) Nez cik priekšlikumus viņa ir iesniegusi PIL grozījumiem? Visas procedūras, par kurām tāds satraukums, ir organizētas saskaņā ar PIL!
HM
H
Diemžēl es neticu, ka visa šī pret iepirkumu AKCIJA saistīta ar taisnīgumu. Drīzāk - elementāra līgumu atņemšana. Paši lielie kūdītāji glūn no kaktiem, kas no tā sanāks
12
1
Tikai nevajag. Slēgts konkurss ir ideāls sava kandidāta izvēlei. Sākumā uztaisām atlasi, vērtēšanas punkti un tehniskās prasības NAV zināmas. Paskatāmies, kas piesakās un tad zinot, kas ir pieteikušies, uztaisām tehniskās prasības un punktus tā, lai savējais konkursants dabū max punktus un pārējie daudz mazāk.
Maxis
M
Biju skeptisks pret Mūrnieci iekšlietu ministres amatā, bet tas, ka viņa sākusi mēzt TP bandas Augeja staļļus Veselības ministrijā ir slavējami.
Oskars
O
Bet kādi brīnumi notiekas Latvijas DOMĒS ............
dzeris - Kurmītis
d
Ar to "mazo cilvēku" domā sevi vai mazo žurkulēnu no Puzes?
Kurmītis
K
Informācijai. Teksts „par konkursu uzzinājusi nedēļas nogalē” nozīmē, ka viņa nevienu papīru vēl nav redzējusi un, ja tokmēr pirmdienas rīta pašā agrumā tomēr ir, tad nav nedz izpētījusi, nedz izanalizējusi. Lai izlasītu normālu Iepirkuma konkursa dokumentāciju 7 mio projektam (kādas lappuses 120-160), vēl jo vairāk ar ES naudas piesaisti – tas ir profesionāla eksperta darbiņš kādai pusdienai minimums. Tā ka visa viņas „sazvērestības atklāšanas” basņa visticamāk balstās faktā, ka kāds no jēlajiem cirīšiem, kurš ir saistīts ar veselības ministriju un par konkursu kaut ko uzzinājis, vienkārši svētdien piezvanīja tantei ar savu „saensacionaļo paziņojumu”. Un pamatojoties uz to – telefona sarunu, tante tagad muld. Otra versija – ja jautājums tomēr ior pētīts dziļāk savukārt mūs noved pie tā, ka mūrniece NESAŅĒMA VIS, kā te stāsta, šo ziņu „nedēļas nogalē”. Tante melo. Informācija par pārkāpumiem konkursā bija viņas rīcībā jau agrāk. Tādā gadījumā mēs nonākam pie tā, ko teicu pirmajā komentā - šīs šārīta paziņojums ir mērķēts tikai uz to, lai kaut ko pateiktu vispār un pēc graujošā sižetiņa De-facto pamēģinātu piesegt savu pakaļu un strelkas novadīt uz kādu citu ... tipisks melnais piārs jēlās tantukas izpildījumā ... :)
marfa
m
tieši jau par to iet runa. bet iespējam, konsultācijas bija saņemtas. vārds slēgts, asociācija slepens, tātad viss slikti!
Juriste
J
Pirms laist mēdijos šādas muļķības, vajadzētu vismaz pakonsultēties ar savu ministrijas juridisko departamentu un noskaidrot, kas tā ir par procedūru "Slēgtais konkurss". Tas nekādā veidā neierobežo pretendentu loku, arī nepadara rezultātus par slepenajiem. Vienīgā atšķirība no atklātā konkursa procedūras ir tās sadalīšana 2 daļās, sākumā atlasa no visiem pretendentiem tos, kas atbilst prasībām, un tad 2. kārtā vērtē piedāvājumus. Atklātajā konkursā viss notiek uzreiz vienā kārtā. Ir kauns ministrei publiski sniegt nekompetentu viedokli, murgojot par lietām, par kurām nav nekādas izpratnes. Nekad iepriekš Mūrniece nebija izskatījusies TIK neprofesionāla. Tiešām apkaunojoši!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas