Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

VNĪ aicina pieteikties Zatleram piemērota dzīvokļa īpašniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Laiks izbeigt šos prezidenteļus uzturēt par valsts naudu. Prezedentūras laikā naudu pelnīja, pensija nodrošināta, tad lai arī dzīvo pēc iespējām. Bet varbūt laiks ievēlēt prezidentu līdz mūža beigām, varātu ietaupīt ļoti, ļoti daudz valsts naudas.
Nazis
N
Ja jau taupīgi, tad visi. Ja samazina izdevumus par 20-40%, tad visi. Tad no "trekno gadu" platības 200 m2 -30% = 140m2.
Hmm...
H
Latviski valstiska rīcība - vispirms visus dzīvokļus atdeva prihvatizēšanai, lai tagad būtu iemesls par valsts naudu atpirkt... Tāpat kā bērnudārzus - vispirms visus izsaimniekoja, tagad brēc: nav... :(
zvirbulēns
z
A cik liels dzīvoklis Ulmanim, a Freibergai? Ko tad Jūs iedomājaties, Zatlers sliktāks cilvēks, vai? P.S. Dzīvokļus vajag dāvināt visiem lieliem valstsvīriem - arī Loskutovam (bijušajam KNAB šefam- tak bērns jāaudzina par cilvēku), un tad arī Maizītim, tas ar daudz strādājis :))))
VE
V
Ja prezidentam nav kur dzīvot,es vienu istabu varu izīrēt.Ko cilvēks sadarīs 240 m2,komunālie dārgi,kalpone jāmeklē.Labāk lai dzīvo kā normāls cilvēks,tad dzīvokļi jādod arī visiem plašā sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.Miljonāriem arī jāpiešķir dzīvokļi,tādēļ ka miljonārs.Bagāta valsts,nabaga tauta.
.
.
Laikam Lilita nespēj pacieties?
555555
5
es domā ,ka zoodārzā starp 3priedēm kādu bungalo varētu uzcelt :Līdaks uz 99g.izīrētu zemi-240kv.m valdim,241kv.m lilitiņai(tas2.stāvam,jo tai saltajai aprēķinātājai taču visi jāskata no augšas)!vai tad tas nav mūsu pilsētas vēsturiskais centrs?otrs variants:VNĪ lūdz gunčulmani,lai viņa kancelejas vadītājs,tagad skonto būve ,strādājot par miljonāru tapušais millers,pārprojektē Nac.bibliot.kādā stāvā ap300kv.m iecirkni,protams ar lilitiņas rekomendeišen,un pārējie brīvprātīgie saziedos naudu autonomajam zatlerliftam.
dunduks
d
Prezidents velas vai ludz? Veleties var ko vien gribas par saviem lidzekliem. Vai te atkal nav sasteikta lieta ? Kas raksturiga musu gariem. Un preks kam vajadzigi 240 m?
kaka
k
valdi, sildi ekonomiku, izveelies kaadu jauno projektu :)
Ou, yes !
O
Visbijas prospektā, Mežaparkā Mottes mājā, jo viņš savos karaliskajos apartamentos nedzīvo. Laikam bailes....
zvirbulēns
z
Sveks! Žetons! Kā ar kulaku pa aci, un tas priecē! :)))
Senais
S
Šķiet, ka vienīg''a saprātīgā rīcība būtu panākt , ka šis vīrs, kas noteikti tāds lādzīgs, vēlreiz top par prezidentu, jo tik un tā tāds amats Latvijai ne silts ne auksts, ja neskaita izdevumus. Tad nu pēc nākamajiem četriem gadiem , kad krīze būs pārvarēta, dzīvokli atrast nemaz nebūtu vairs tik problemātiski. Un iespējams,. ka labvēlīgs liktenis dāvās deputātiem tādu prātu, ka šie pagarinās prezidenta pilnvaras līdz mūža beigām. Tad vonungu nemaz nevajadzēs meklēt. Un noteikti nekas būtisks valstī nenotiks. Nekas slikts.
to nesaprotu
t
vispirms noskaidro par ASv eksprezidentu privilēģijām un tad raksti....
zvirbulēns
z
Kur jāpiesaka, man ir kas labāks dodams :)))
Hm
H
Nākošais prezidents varbūt jau vēlēsies 350 kv.m. dzīvokli Rīgas centrā. Kas grib uzvārīties - sākiet jau piemeklēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas