Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

VNĪ ēku necels, skaidrība par lēmuma likumību varētu būt nākamnedēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krauze Augonis
K
Zemieti, ja Tu kaut mazliet buutu iedziljinaajies tv sizhetu tapshanaa, tad arii saprastu, ka Tavi vaatsmojumi ir nevietaa un tik tendenciozi, ka vemt gribas :( Abi sizheti tika raadiiti vienaa dienaa, tas vien izsleedz pat teoreetisku iespeeju DF pusstundu peec NP uztaisiit sizhetu :) ! Nekaadi paarcilveeki tur nestraadaa, taa kaa par pasuutiijumu tur nevar buut ne runas. Tie sizheti viens otru papildinaaja ... NP piemeeram zemes iipashnieks nebija nofilmeets, DF mineeja arii veerteetaaju kantori par kuru NP nebija ne vaarda. Turklaat ja jau reiz Tev ir pieejami LTV Zinju dienesta arhiiva darbi, izlasi veelreiz ko DF sizhetaa saka par TP afeeraam. Pasham neriebjas kost maizes deveeja rokaa ?! :)
Kļocka
K
de fakto angažeets raidiijums , kaa perestroikas laikaa , ietekme no siles caur NRTP uz Kotu
zemietis
z
Vēl interesantāka bija de facto reakcija uz šo notikumu. Spriežot pēc visa, sižets tapis pēc tam , kad Jaunalksne uzbrauca Bičevskim. Sak ,kas notiek? DF līnija tāda. Jā nu ir tā jocīgi, varētu izskatīties pēc afēras, bet tūlīt zemes gabala īpašnieks jau rāda papīrus , ka iesniedzis piedāvājumu pirkt zemi ar projektu ne tikai vnīa, bet vēl kam tur.nekādi Lēmumi nav pieņemti, tapēc afēras nav. Un vēl pašās beigās tikai tāda sīka piebilde. Iespējams šis gadījums tiek izmantots, lai kompromitētu Bičevski, no kā ātri saprotams, no kurienes signāls tā sakot DF pienācis. Tikai starp diviem pgājušās svētdienas sižetiem , bija viena , bet diezgan būtiska atšķirība. Ja NP akcentēja meitas firmas lomu un no tā izrietošās sekas, tad DF par to ne vārda. Pirmo reizi raidījumu DF pieķēru pildām kāda pasūtījumu. Labi ,bija jau iepriekš jocīgi gadijumi ar JL reitinga pazušanu u.t.t.. bet nu šoreiz strādāts pa rupjo.
AD
A
VNĪ ēku necels -------------------- Un KAM par to jāsaka paldies? Varbūt Kaijakam? Nē, PALDIES par šo lēmumu mēs esam parādā "NEKĀ PERSONĪGA" pārraidei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Revīzijas ziņojums var krietni sašķobīt VNĪ reputāciju

Bičevskis liedz veikt jebkādas darbības VNĪ jaunās ēkas lietā

Raidījums: VNĪ tērēs 6 miljonus jaunas ēkas iegādei vai būvēšanai

SCP pieprasa veikt revīziju "Valsts nekustamie īpašumi"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas