Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Voika: apšaubu Vilnīša kompetenci un izpratni par KNAB misiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mums
M
nav daudz tādu pieredzējušu un labu profesionāļu, kāds bija šis kungs, tāpēc izsauc neizpratni, kāpēc atgriezīsies privātajā sektorā. Žēl, ka viņa amatu izkarojis sev Kristovskis, kas, liekas, tādiem kā Ronis vai Pabriks, var nopucēt tikai kurpes...Kārtējā neveiksme jaunajā valdībā un 10. saeimā...
degv'ins
d
Pamela J'us esiet d;umj;aka par Voiku. Vi'nai vismaz kaut k'adas savt'igas intereses.
marisjonovs
m
Briesmīgi dumi komentāri. Kas to visu raksta? Šleserjūgends?
Kā tad
K
Voikas kundze pareizi novērtē Vilnīša kompetenci, patiesi kompetences Vilnītim nav. Neprot strādāt ar vietniekiem, haoss, aizdomas, intrigas - tādas lietas darbus nevirza uz priekšu. KNAB darbs ir paralizēts.
Čigānes lakatiņi
Č
Mani pārsteidza informācija, ka čigāne delnā strādāja voluntāri un tātad tā piesegā veda lakatiņus. Vai Voika uzstājas arī voluntāri pret Vilnīti un kā lakatiņus viņa cilā?
jautrais
j
.. liela speciāliste Voikas kundze.. ko tik nezin.. maisās , kā ....pa āliņģi...
J
Viņa sejā ir lasāms, ka saimnieki patiesībā ir citi.
aaa
a
Par Voiti teiktu tā: smuka tu neesi, bet DUMJA gan
d'zons
d
p'ec Loskutova KNAB darb'iba ir apst'ajusies, Viln'i'sa darbs ir apa'la nulle, bet v'el grib tais'it kaut k'adu reorganiz'aciju, t'a ir tikai Viln'i'sa ddarba IMIT'ACIJA.
CIO
C
Man ne īpaši simpatizē tas Viln'tis, bet murgainais teksts ko ir uzraxtījusi šī te kundze vnk iespārda. Labas pārvaldības principi nekur nav iecirsti sienā! Labas pārvaldības principi nosaka optimālu hierarhijas izveide (un nevajag murgot ka iestāde nav klasiska, tātad hierarhoju nevajag), efektīvus (skalāri izmērāmus) procesus, deleģēšanu un kotroli. Kaut kāda kundzīte, kuras darbs ir uzraudzīt kā pārītis ar briļļaiņiem raxta textus, sāks sniegs konsultācijas kas ir un kas nav laba pārvaldība :) Varbūt tomēr to pajautāta pasniedzējim, kuri māca biznesa administrāciju? Savukārt šis texts atgādina histēriju - "Vilnītis nav mūsējais, močījam nost, jo mums vajag mūsu kandidātu tur dabūt iekšā." Ar ko tas atšķiras no Aivara un Andžas spēlēm?
ak vai!
a
Cik daudz ir to, kam no KNAB bail.
Zigurds
Z
Viskompetentākā būtu Lolita Čigāne. Viņa zinātu, kā tieši cīnīties, piemēram, ar Turcijas un Ķīnas lētās peces kontrbandu uz Latviju. Ir šai jomā iestrādes.
yyy
y
Ka tik nesnāks ar to Vilku un Strīķi kā ar Loskutovu,kura dēļ pat Vecrīgu izdemolēja, bet beigās sanāca, ka puisis nemāk vadīt un viņa acu priekšā paši zagļu ķērēji apzaga KNAB
dihlofos
d
Vai nebūtu laiks atšaut?Vecus zirgus taču nošauj,šādus it īpaši.
nost kretinu
n
Pievienojos Pamelai. Kad beidzot Vienotiba un Zatlers reali saks stradat, lai aizmeztu blezus ka Lembergu un Vilniti. Taisit koaliciju ar zaglu partiju ZZS, kura ed no krustteva Lemberga rokas un klausa vinam uz varda, vai taa dara godigu cilveku partija? Vai jaunajaa saeimaa juus imitesiet darbibu par valsts sakartosanu?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas