Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

VUGD: tādiem plūdiem nebijām gatavi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atmoda
a
Un lūgums valdībai, lai nākošo gadu nerastos tāda situācija, lūdzu liekat izpildīt rīkojumu par Lielupes grīvas izbagarēšanu, lai tur var iebraukt ledlauži, ja tas būtu vajadzīgs. Kārtējo reizi karojam ar sekām, nevis cēloņiem. Un tas mūsu valstī notiek visās jomās-karošana ar sekām, nevis cēloņiem.
KLM
K
VUGD: tādiem plūdiem nebijām gatavi... .................................................. ................................................ kad ap jāņiem apsekojām Latvijas upītes un upes - nekas toreiz neliecināja, ka ziemā tik ļoti snigs, tik biezs ledus klās upes - nu kas to visu varēja paredzēt.....Jā, tik retai perādībai, kā sniegs un ledus Latvijā , toreiz, ap jāņiem, mēs, VUGD, nebijām gatavi...
atmoda
a
Katru gadu saka vienu un to pašu" to mēs negaidījām!" Tik sanāk uz sēdēm, gudri runā un vairāk neko. Kāpēc tad Lielupē ledu nespridzināja???? Kamēr gudri lēma, viss ņēma un noplūda... Atkal plātīs rokas un teiks, ka plūdi pārsteidza ātrāk, nekā viņi domāja. Riebjas,tā gudrā spriedelēšana un nekā nedarīšana.Tā arī būtu pateikuši, ka spridzināšanas darbiem naudas pietiek tikai Daugavai un viss. Notiek kārtējā tautas muļķošana.:(((((((
WALA
W
Lielupe ir LIELA upe, bet grīvā ļoti sekla, un bez bagarēšanas daudzu upju grīvas ir ļoti seklas !!! Ne par velti arī Daugavu bagarē regulāri !!! Šādā palu laikā ir ļoti daudz iskalojumu, un līdz ar to aŗī daudz sanesumu upju lejtecēs !!!
Maris
M
Kaut ko nesaprotu - Lielupe ir maza upīte???
eksis
e
tagad, kal ratus ziemā, ragavas jātaisa vasarā. Nu redz, kā, būtu izgājušogadu Cepurniekam atļāvuši padziļināt Lielupes grīvu, varbūt tagad varētu kāds lauzis iebraukt.
nu jā
n
uzsniga sniegs mums uz reiz stihija, nebijām tam gatavi. Tagad plūdi atkal neesam tam gatavi. Esam gatavi tikai lielajām algām. NU pasakiet kas par valsti, kas par valsts vadītājiem, visi sēž kā siltā burbuļvannā un jūtās labi, a tas mazais cilvēks kā tāds muļķis lai kuļās . Neizdzīvos paša vaina.
Mja
M
Jā, kas gan varēja gaidīt, ka pēc pēdējo 10 gadu sniegotākās ziemas būs sagaidāmi plūdi? Nē, to nebija iespējams prognozēt. Mūsu valstsvīriem domāšana ilgtermiņā nav spēcīgā puse - reaģēt varam, bet jau laicīgi veikt kādus piesardzības pasākumus ir par grūtu smadzenēm.
rex
r
"[..] kuģi, kas varētu lauzt ledu, ir par seklu šai upei"!?!?!? Parasti gan ūdeņi var būt par seklu lielākiem kuģiem, bet tādi gadījumi, ka kuģis ir par seklu ...
Ebenemezers
E
za to mums ģeneraalis , kuram pašam neklaajas piedaliities glaabšanas daarbos , Maskavaa , kuraa 10,56 miljonu iedziivotaaji , pažarnieku šefs bija pulkvedis un gaaja nesen bojaa glaabdams civeekus ugunsgreekaa , lai dievs mielo viņa dveeseli...
jēkabs
j
Visa uzmanība tač tika koncentrēta Rammstein koncertam arēnā Rīga, vai tad kāds brīnums, ka tāds sīkums kā pavasara plūdi paliek nepamanīts:)))
zanda
z
Tā gatavojās, tā gatavojās, tik daudz ziņu televizorā par gatavošanos jau kādu mēnesi, bet kā kaut kas tiešām sākas, tā nekam neesam gatavi! Nu ko ta tais sapulcēs sēdēja!
Latviete
L
Da kam jūs vispār esat gatavi, jūs visas atbildīgās amatpersonas??? Riebjas klausīties šo nodokļu naudas škērdētāju atrunas!!! Kad lagas jārēķina, tad tikai davai man vēl lielāku algu vajag, vai tad nebija redzams cik adaudz ir sasnidzis, vai tad nevarēja jau laikus prognozēt draudus, nu tak paprasiet iedzīvotājiem viņi tev pateiks priekšā. Nu kad beidzot tiks ieviesta kārtība mūsu valstī, manā mīļajā Dzimtenē, šai skaistajā Latvijā???? Kad novāks tās resnās un mūžīgi rījošās naudas rījēju sejas no redzes loka???
Aleks
A
Ainars Pencis samij krutoj pozharnik, on imejet specpodgotovku po etim i drugim djelam. Drugih variantov net.
trusis nejaukais
t
Citāts no Dienas, piektdiena, 19. marts (2010) 14:42: ----------------------------------------------------- ---------------- Galvenais sinoptiķis: Šī ziema atkāpsies ļoti lēnām Šī ziema atkāpsies ļoti lēnām, strauja pavasara iestāšanās netiek prognozēta, - intervijā laikrakstam "Telegraf" saka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra direktors Andris Leitass. [..] Kā skaidro Leitass, ar divām atkušņa dienām ir par maz, lai izkausētu visu šoziem sasnigušo sniegu un sāktos plūdi. Turklāt ir jāsagaida, kad upēs sāks lūst ledus, - tas varētu notikt aprīļa pirmajā nedēļā. Tikai pēc tam varēs prognozēt situāciju ar plūdu iespējamību. --------------------------------------------- ----------------------- Galvenais sinoptiķis... ghgh... zirgi zviedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas