Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

VUGD: visus kūlas ugunsgrēkus šogad nedzēsīsim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Toties var pārmaksāt 700 tūkstošus iepirkumos, to nosaukt par saimniecisku darbību un atļauties tos godprātīgos, kas to uzoda, sūdzēt tiesā!
Malēnietis
M
Nedrīkst aizmirst senču tradīcijas, kūla obligāti jānodedzina, lai iznīcinātu ērces un citus kaitēkļus, lai uzlabotu augsnes īpašības un ļautu augsnei elpot. Tikai jāpieņem lēmums no kura līdz kuram datumam tas obligāti jāizdara kā citās valstīs. Nav neviena pamatota iemesla, lai ar saprātu to nedarītu. Nejēgām kas neprot pareizi dedzināt, jāorgamizē laoksaimniecības dienestā kursi.
A.Eihmann
A
The roof, the roof, the roof is on fire, The roof, the roof, the roof is on fire, The roof, the roof, the roof is on fire, We don't need no water let the motherfucker burn, Burn motherfucker burn.
kūlas nededzinātājs
k
kuulas dzeešana tas pats kas nosliikuša suņa glaabšana , dedzinaataaji ar gadiem tika pieradinaati pie bezatbildiibas , laida tik uguni klaat , gan jau atbrauks un apturees uguni , kad taa buus pie buudas , vot kad nodegs vairaakas pašu dedzinaataaju eekas , jebšu kaadus mudakus , kuri buus vainiigi pie kaimiņu maajas nosvilinaašanas ieliks ķurķii , tad arii atjeegsies un pirms laidiis uguni pakulaas apdomaas ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas