Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zaķis: budžeta konsolidācija ir kā Zālamana lēmums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Zaķis mūs ved uz komunismu, uz saulaino tāli, uz labklājību, kur visi būs tievi un izkāmējuši, slavinās Zaķi un skaitīs pātarus, lai Zaķis paliktu vēl resnāks. Zaķis mums sagādās laimīgu bērnību un kārnas vecumdienas, urā!
Buba
B
ZZS lauciņā - no Auguļa nokonsolidē 3 milj.Ādažu parāda, no Koķes 0.8 mil 2 arodskolu kopmītnes
a' propos
a
Visiem zaķiem atgādinu par Zālamana (Solomona) "lēmumu". Kad divas sievas nevarēja vienoties, kurai tad īsti pieder tas dēls, Zālamans gudri teica "Sadaliet viņu uz pusēm". Tā ka Zaķa "gudrība" ir līmenī
!
!
Runājot Valsts prezidenta jaunākajiem vārdiem (stilistiski), Zaķis ir Zaķis, Vienotība ir Vienotība, budžets ir budžets un konsolidācija ir konsolidācija, bet Zālamans ir Zālamans.
Tpfū
T
Jēls un vēl jēlāks; stulbs un vel stulbāks!
!
!
Jā, ja sevi pats apbārsta ar pūdercukuru, pats sevi paslavē, tad tas ne tikai ilustrē jaunlaiku politisko bezgaumību, ko demonstrēja arī Ģ. Kristovskis, sevi slavējot, bet arī parāda, ka šiem cilvēkiem padoms, ko darīt, ir visai īss un nekādas reformas valsts aparātā nav gaidāmas. Par to netieši liecina arī ažiotāža ap Vaškevicu. Kā teica pans Kleksis, tas visticamāk nebūs trieciens visai kontrabandas sistēmai.
Buba
B
Kam,Brigmaņaprāt, būtu jākonsolidē Auguļa un Koķes laikā ZZS lauciņos izškērdētie līdzekļi Ādažu pašvaldībā un divās arodskolās kopmītņu pārbūvē, - vismaz 3 miljonu kopsummā?
es
e
Zakis vispaar ir lasiijis Zaalamana pamaaciibas? Ko sie pagaani plosaas? Veel viens viltus pravietis - zakjis. Bija mums jau viens taadd - ruksiitis. Nevajag jau piesaukt Biibeli, ja ikdienaa peec taas principiem nedziivojat. Zaimosana tomeer ir liels greeks. Dievs, sveetii Latviju.
juris bogdanovs
j
Zaalamans tagad kapaa grozaas un nesaprot, kaapeec vinjam tik nemieriigs praats, kaapeec vinja vaards tiek nelietiigi valkaats...
jautrais
j
.. Zālmans nebija debiliķis..
Elmārs
E
NuuuJa. Zaķis mums tas Zālamans un Solvita būs Sulamīte.? Klauni gatavie.
imants
i
Žēl ka Zālamanu nav , vieni vergi pie valsts siles izzagšanas.
vells
v
Zālamans kapā smagi nopūtās pēc šī zaglīgā idiota izteikumiem.
nicky
n
"...skarbs, taču gudrības pilns" - tikai pilnīgs idiots, saskata gudrību muļķībā!
Jukums
J
Atbildi, Zaķi, konkrēti uz jautājumu: Kādi pasākumi (mītiņi, piketi, demonstrācijas, parakstu vākšanas, saeimas logu dauzīšanas - variantu ir daudz) ir nepieciešami lai beidzot piespiestu varu arī šeit beidzot ieviest progresīvo nodokļu sistēmu? Piebilde: argumentu pret šo pasākumu nav nekādu, vārdos to atbalsta gan Vienotība, gan ZZS, gan VL, gan SC, gan valūtas fonds, tikai vezums kā nekust, tā nekust. Kas ir tā melnā roka, kura joprojām bremzē šo soli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas