Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zaķis: Jādomā par RAPLM likvidēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
corka
c
Kastēns un Zalēns nezina,ko lai ar to ministriju un valsts resoriem dara ,izlēma ka stiprinās savas partijas varenību,tā viņu mācīja liderfisma akadēmija,kādu laiku Kastēns bija mans draudziņs.
x
x
TREKNO BAROTAVU KUR ZIDA TAUTAS ASINIS TAUTAS PARTIJA TA SAUCAMO RAPLM IR JALIKVIDE, TAPAT KA TO REIZ IZDARIJA AR VEL VIENU DIVAINU MINISTRIJU E-LIETU MINISTRIJU KUR SIEVIESU BRUNCU MEDNIEKS KASTENS NO TP KURS VISADI SEVI SLAVEJA PAR PRIEKSZIMIGU GIMENES GALVU PARATIZEJA.
vinnijs
v
Šo es atbalstu. Tik dīvaina ministrija mums vēl nav bijusi - reģionālā attīstība - nulle, e-lietas arī, teritoriālā plānošana - it kā skaitās, bet visus lēmumus tāpat atstāj uz pašvaldību pašu pleciem. Pēdējā laikā mēģina vēl konkurēt ar Ekonomikas ministriju par būvniecību un pakalpojumiem, bet neko prātīgu vēl nav izdarījuši... Kamēr bija viens departaments pie Vides ministrijas, viss bija skaidrs. Tagad ir vesela ministrija +VRAA, haoss lielāks kā piektā gadā!
elzza
e
RAPLM var likvidēt, bet tur jau vēl ir VRAA un citas aģentūras, kas piezīdušās pie ES naudas pupa. Varbūt jāsāk ar tām.
CIO
C
Nabaga kantoris, kuram tāds CEO, kurš pat nezina, kas ir CIO pienākumos :) Varētu jau diskutēt, bet acīmredzami valodas stils un empātija, kuras izpaužas rusificisma lietošanā un korporatīvās uzbūves principu nepārzināšanā, norāda gan uz izgītības līmeni, gan personības briedumu. Tomēr nedaudz izglītības uzlabošanai došu norādes - CIO nenodabojas ar tīklu administrēšanas darbiem, CIO galvenie pienākumi atrodas uzņēmuma e-governance laukā.
lno
l
nu, ko tu pļurksti, kāds tev sakars ar maizīti, ministriju likvidētājs, sāc ar kamporu, tas tāds ministrs kā cūka kosmonavts.
CEO
C
Kāds sakars reģionālajai attīstībai ar informācijas tehnoloģijām, mūsu šaraškas administrator? TP vajadzēja dabūt zem sevis naudas dalīšanu, un IT Veselības ministrijai nu nekādi nevarēja piesuņot?
Uh!
U
Jā,jā....viss salaists grīstē.....
fon wolfs
f
Sen bija likvidējama tā grāvēju iestāde.
Nav gudrs
N
Cieši gudrs jau nu tas Zaķis nekad nav bijis.
Vientulais vilks
V
Ja likvides RAPLMkur tad TPrealizes savas ieceres un nems lidzeklus?
CIO
C
Gigi, ja ministrs RAPLM būtu no JL tā būtu labākā ministrija pasaulē. Bet nu lai veči paši tiek galā. Ministriju mums ir padaudz ar kaut ko būs jāsāk. Smieklīgi ka uzbrūk reāli vienīgajam TP ministram, kuram reitings ir vairāk vai mazāk pozitīvs, bet to maskē ar cīņu par valsts interesēm.
Ērglis
Ē
"Paga es īsti nesapratu, tad RAPLM bija izveidots tikai reformai?" Praktiski tā bija. Arī šobrīd Zalāna kantorim īsti neko citu nav ko darīt, izņemot dažreiz pašvaldības lēmumu likumības izvērtēšanu. Par e-sū... nerunāšu.
mmm
m
lai JL tiek gala ar "ekonomikas silditaju un atveselotaju", tad JL valsts laba bus izdarijis vairak, neka nevajadzigi spazmojot par RAPLM!!!!!
Ērglis
Ē
"Zāle ar aplausiem uzņēma Dz. Zaķa teikto, ka jāsāk diskusija par RAPLM likvidēšanu, jo tā savu uzdevumu esot izpildījusi - reģionālā reforma ir pabeigta." Taisnība. Vai nu jālikvidē, vai arī tai ir jāuzdod jaunas funkcijas un jāatslogo citas ministrijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas