Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zaķis: policisti spēj aizstāvēt sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emerita Krišberga
E
Mūrniecei nav šaubu, ka jāatbrīvo visa Alfas vadība. Vai tad Alfa varēja lemt par policijas darbinieku iespēju strādāt vairākas darbavietās. Nesaprotu, kādā ziņā Alfas vadība var būt vainīgāka par Iekšlietu ministri. Tā ir tukšas aktivitātes izrādīšana sava amata saglabāšanai. Ja jau kādu jāatbrīvo no amata, tad saraksta sākumā jābūt ministres uzvārdam.
vinnijs
v
Klau, Mūsrniece, beidzot sāc kaut ko risināt un iesākumam aiznes sevi vismaz līdz kādam reālam policijas iecirknim. Bet, iepriekš nebrīdini, citādi tāds tukšs PR vien sanāks!
patiesībā
p
Skaties un rūpējies par savas galvas,kaut cik labu darbību,jo Jūsu pasaule ir tikai Jūsu galva un nekas vairāk.
Strauta
S
Man žēl, ka tiem policistiem neizdevās apzagt spēļu zāli un man žēl, ka viņiem atņēma ieročus un viņus arestēja, jo ticu, ka viņi turpinātu zagt un , ko zagt jau ir tikai tiem, kas ir apzaguši tautu. Piemēram , Zaķim . Piemēram, Rīgas satiksmes visiem SIA zagļiem. Es pati pieteiktos tādā bandā un darītu, ko varētu. Valsts ir kļuvusi par legālu laupītāju - iekasē nodokļus, bet pretī vairs neko nespēj nodrošināt - ne medicīnu, ne drošību, ne likumību.
ff
f
kārtējā Vienotības PR demagoģijas doza
nost Mūrnieci!
n
M''urniec, ko šaus alfa tad ,kad būs apšāvuši kolēģus?tad treniņš sāksies uz parasto tautu?trenēties ta vajag uz kaut ko ,un naudiņa arī kautkā jāpelna,ja valsts nemaksā PIE TĀDAS MINISTRES ,KAS STRĀDĀ TIKAI AR MĒLI UN TAISA SEV UN SAVAI vIENOTĪBAI pr,drīz sagaidīsim to, ka paši poliči naudas dēļ apšaus iedzīvotājus
jenotu šāvējs
j
Pilns kažoks, kā sētas krancim blusas? Ko tu, blusa, jenotu pamuļķi.
jenotu šāvējs
j
Sveiks jenotu pamuļķi. Kuri ir tie mani žultainie kompleksi. Paskaidro lūdzu. Vai tas, ka tādus ķēmus kā tevi neieredzu, vai tie būtu tie mani kompleksi? Vai arī tav pašam tie kompleksi pilns kažoks, kā sētas krancim?
tantuks
t
Kas policisti isti ir? Policisti ar visadiem uzpleciem, kurus komande generalis,vai ierednis ko komande damas- gan ministrijas sekretare,gan ministre,vai cins ir generales??? Viriesi necies ,ka tos sievietes komande. Nepareizi ir nonemt no darba augsti kvalificetus alfa darbiniekus,vajadzeja vinus pazeminat amata. Sis ir varens,labi apmacits,organizets speks, labaks par jebkuru partiju,kurs piesaka sevi ar neapmierinatibu pret notiekoso.
arī debilka
a
" Oskars 26.01.2011 21:43 NETICU !!!!! Policisti ir ZAGĻI,LAUPĪTĀJI,BENDES...... " - nav jau gan, bet tu esi rets muļķis .
arī debilka
a
ja tā paskatās, Lambrozo būtu teicis, ka atbilst .
arī debilka
a
tas nav, protama lieta, nekādi domas giganti, bet nu šito lai izprastu : " mnRunājot par iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (V) atbildību, Dz.Zaķis norādīja, ka būtu ārkārtīgi nekorekti uz citu cilvēku nelaimes rēķina pieprasīt viņas demisiju. "
xxx
x
Zaķi, vai Tu izdzīvotu par 300 latiem mēnesī?
haha
h
Ja naivi ticētu tev un taviem žultainajiem kompleksiem, visi būtu jāapšauj un beigās pašam jānošaujas.
e1
e
Tiem poliscistiem, kuri nevar pildīt savus pienākumus mazās algas dēļ un spiesti pārāk bieži piepelnīties, pašiem būtu pienākums pamest šo darbu, sakarā ar nespēju to pildīt. bet mūsējie turās ar rokām un kājām pie savas 300 latu (uz rokas) algas, slēpj savu nespēju tai skaitā psiholoģisko un izmanto arodbiedrības, kā aizsegu. Atbildību nevar prasīt no vadītāja, kurš nedrīkst atlaist savu padoto, neradot sev smagas problēmas. Policijas vadībai ir jābūt stingrākai vai pat nežēligai kadru atlasē un atestācijās, un mazāk jāieklausās dažubrīd muļķīgajos komentāros internetā, kas bieži vien ir tikai emociju vadīti. Vēl labāk būtu, ja arī žurnālistu bieži piesauktās interneta komentāros izteiktas domas, vispār uzskatītu par nekompetences simbolu, nevis mierīgi diskutētu un noskatītos, kā tās tiek demagoģiski izmantotas, lai vietā un nevietā uzbruktu politiķiem un amatpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas