Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zalāna plānu Tautas partija virza uz valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DzenDziBao
D
Ja iedomātos, ka dažādi plāni top tikai un vienīgi tautas un valsts interesēs, varētu no laimes vai apraudāties - beidzot ir atjājis princis (...) zelta zirgā, kas nabaga mirstošo princesi (tautu)nocels no baisā bezdibeņa malas smailes. Iedot šādas pilnvaras varētu tikai un vienīgi personām, kuras nekādā veidā nav saistītas ar kādu no partijām. Tikai arī tad tas negarantētu reālu rezultātu. To varētu garantēt konkrētas atbildības (ne politiskās) noteikšana par pieņemtajiem lēmumiem. Citādi atkal, protams, pavisam nejauši tiks pieņemti kļūdaini normatīvie dokumenti, kas, protams, nebūs ar nolūku, lai lobētu kādas šauras grupas intereses, bet tā vienkārī būs iznācis...
Buba
B
Pēc definīcijas no šīs kliķes ( diemžēl, iespējams, no nākošās arī) REĀLU REORGANIZĀCIJU, kas ir kardināli apgriezt ( tikai) bezjēdzīgās, (taču biznesu vareni bremzējošās), NEVAJADZĪGĀS dublējošās pārbaudes, saskaņošanas, sertificēšanas, monitoringus, verifikācijas, - kā rezultātā bez funkcijām palikšo ierēdņu amputācija arī būtu reāla reorganizācija. Piemēri ES taču ir. Bet pat muļķis nezāģēs zaru, uz kura pats ( un šofera dēls) sēž. Piem: ieviesiet auto TO nevis reizi gadā, bet pēc ES parauga reizi 2 gados, NEĻAUJOT pacelt tarifus, - CSDD štats BŪS SPIESTS samazināties.
Vektors
V
Un, kāda vaina Riekstiņam? Inteliģents, nosvērts, cienījams cilvēks ar savu viedokli un stingrību. Ļoti piemērots ministru prezidenta vietai.
Kirols
K
Jociigi, neviens to plaanu taa pilniibaa nav redzeejis, bet izsaka jau paarmetumus. Manupraat, Zalaans ir gana zinoshs, lai to izveidotu tieshaam paardomaati.
Patja
P
Beidzot. Sen jau vajadzeeja reaalu, izpildaamu plaanu. Malachi TP.
puk
p
Nu gan Mākoņkalnā sašēmojuši!
Sēlis
S
Par Zalāna plāna ģenialitāti apraudājos,lielāku stulbumu neesmu redzējis,bet valdošajai koalīcijai pijnīgi derīgs.
zvirbulēns
z
Pie esošās koolīcijas portfeļi būtu sadalāmi sekojoši : Ministru prezidents - TP (Māris Riekštiņš) Finananšu ministrs- TP ( O. Spurdziņš) Ārlietu ministrs - TP (jauna seja - varētu būt valsts prezidenta kancelejas vadītājs) Aizsardzības ministrs - TP (Veldre ) Tieslietu ministrs - TB/LNNK ( Gaidis Bērziņš) Ekonomikas ministrs LPP/LC (Ivars Godmanis) Zemkopības ministrs ZZS ( Mārtiņš Roze) Iekšlietu ministrs ZZS (jauna seja) Izgltības ministrs ZZS (Koķe )
zvirbulēns
z
Lai beigtos spekulācijas ap ministru kabineta sastāvu, šis sastāvs jānosaka Satversmē. Latvija ir maza valsts, tādēļ jāpieturās parbaudītām vērtībām un jānosaka, ka Latvijas ministru kabineto veido: 1. Ārlietu ministrija 2. Aizsardzības ministrija 3. Tieslietu ministrija 4. Izglītības ministrija 5. Finanšu ministrija 6. Ekonomikas ministrija 7. Zemkopības ministrija 8. Iekšlietu ministrija Un punkts, biedri!
zvirbulēns
z
Zalāna plānu jāvirza uz būdiņu un jāuzsprauž uz nagliņu :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Politika.lv: Valdības reorganizācijā paslēptais velns

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas