Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zalāns: datu nokopētāji pelnījuši tapt izolēti no sabiedrības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izolete
i
tautai javeic izolēšanas pasākumus pret esošām partijām saeimā. jo tieši TP atveda krizi latvijai. kurš vel to nezin?
zalansiks
z
es kalpoju makoņu tēvam un makoņu tevs man maksā premijas skaidrā naudā kuras nevaēs redzet neo informācijā. tātad, es izprukšu cauri sveikā.
e1
e
Es katru dienu mainu saites speciāli ar nolūku apskatīt kādu lapu un iegūt kādu informāciju. Nu un kas, ja tajā lapā parādās tava alga? Nedrīkstēšu to kopēt un pat iepeistot savā lapā ar norādi, kur to atradu? Retoriski jautājumi, - atbildes uz tiem zin katrs, kas kaut ko saprot no tiesībām.
hm
h
Gandrīz neticās, ka Zalāns tik naivs un neloģisks. Biju labākās domās par kādrreizējopremjera kandidātu. Arī šoreiz parādās vecā patiesība, ka tikai kritiskās situācijās parādās cilvēka īstā seja.
J
Kā Zalāns turas pie siles, ka tik neizlidina bezdarbniekos. Esiet pelnījis 100 Ls statusu. Liels paldies NEO par informāciju!
!
!
Tieši otrādi - paldies NEO un 4ATA par informāciju, kas ir būtiska sabiedrības attīstībai. Zalāns nesaprot elementāras lietas, jo ir angažēts un blefo. Zalānu jau mēs pazīstam pēc darbiem.
annamarija
a
“Ir mistisks cilvēks [Neo], kas pauž potestu, kas no sabiedrības viedokļa ir saprotams, bet no otras puses, ja skatāmies nodarījumu, tas ir krimināla rakstura nodarījums un faktiski šādi cilvēki ir pelnījuši būt izolēti no sabiedrības.” ************** 1) Atmaskojošie saraksti parāda, kāpēc valstij chroniski trūkst naudas; dažam labam liegs iespēju tēlot tautas "aizstāvi" un "labdari", jo, raugi, pats to aplaupījis. 2) Zini, zālān, es tikai uzgavilētu, ja organizētos NEOARMIJA, kas pret 4.maija režīmu protestētu ar īstiem ieročiem. Arī tagad vajadzētu savākt visus "oligarchus", MK un Saeimu,kā 15. maijā K.Ulmanītis to izdarīja, un pieprasit parakstu, KA TURPMĀK VAIRS NEIESAISTĪSIES POLITIKĀ.
mao
m
Zalāna mīļākā celtne ir Lielais Ķīnas mūris.
oho
o
Paņēmis ir publiski pieejamos dokumentus, nebija pat jāmeklē neautorizēta pieeja.
f
Visi internetā kaut ko meklē, lielākā daļa brīnumainā kārtā pat zina, ko tieši;)
v
v
tikliidz šos neliešus dabuus aaraa no saemas , jaaatgriežas pie taa saucamaa stukaču likuma , tad arii varees ņemt veeraa aresteeto noziedznieku lieiibas , kuras apstiprinaas amatpersonu pretlikumiigaas darbiibas , ja mums šaads likums buutu tad Vaškevičš jau gadu guleetu uz naaraam naftas produktu kontrabandas lietaa , kur apsuudzeetais Oderovs liecinaaja par 7 santiimu mzdu no katra degvielas litra , kurš naaca kontrabanadaa paari robežai ešeloniem , Sportam...
Mg
M
Tas kas tika darīts, bija saites mainīšana ar domu iegūt svešus dokumentus. To nevarēja izdarīt nejauši. Visas tagadējās runas skaidri apliecina, ka viņi zinājuši ko dara.
draugs
d
tāds kā tu un tava partija - ir pelnījuši tapt izolēti no sabiedrības! to pierādīja jau pašvaldību vēlēšanas, un pierādīs arī saeimas vēlēšanas!
es
e
Kaut kā sānāk, ka viss ko Zalāns pasaka ir pret viņu. Bet tā gadās daudziem no TP.
riņķī apkārt
r
man tā liekas, ka arī šoreiz nedaudz "garām" :) Pubilski pieejama saites adrese nav kabinets iestādē. Caur "saiti" internetā jebkurš var ņemt jeb kuru info neierobežotos daudzumos un lietot pēc patikas, ja tā ir publiski pieejama un šinī gadījumā tā bija publiski pieejama. Tad jau jebkurš no mums var nonākt aiz restēm, ja uzdrošināsimies ieskatīties budžeta iestādes "lapā " :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas