Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zalāns: valdība nav spējīga ieviest valstī kārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šķēle
Š
Tu "īerēcēj" labak turi muti jo vienreiz jau aptaisīji pakaļkājas , un smaku palaidi pa visu partiju, kad tavā vietā nominēja Donbrovski.
KLM
K
vai neesi ko sapīpējusies, gatavais plānprātiņa murgojums .................................................. ............................................................ ......... ja sapīpējās plānprātiņi, tad efekts ir vēl graujošāks. To derētu zināt.......
Lelle
L
un kurš tad to haosu sataisīja?
populists
p
vai neesi ko sapīpējusies, gatavais plānprātiņa murgojums
populists
p
Tā karikatūra par TP savārīto putru , kura Dombrovskim jāuzsilda un jāizstrebj. Cienītā /vai -ais/, karikatūristi kā G.Šļūka ir cilvēki ar asu prātu . Paskatiet problēmu no malas .
ezis
e
Hmm., nedaudz pārlasīju, padomāju un ... iespējams, ka Zalānam ir daļēja taisnība, jo valdība jau neko nenosaka. Visu izlemj (arī to, kas lemjams valdības sēdēs) tāds nekur neaprakstīts veidojums kā koalīcijas, atvainojos, sadarbības padome. Man gan labāk patiktu, ja tomēr lemtu valdība, nevis kaut kāds politiskā ķēķa veidojums...
Minna
M
Vai šis bija šodien kārtējais TP apsveikums mūsu tautai Ziemassvētkos? Cik vēl tādi sagaidāmi?
dace - SVH
d
vai TP tā kā neskaitās valdībā? - Vai TP paliek pavisam Tupo Partijas nosaukumā? kas patiesībā ir TP? - Tika partija Taukā partija Trīcvaidziņu partija Trekno partija Tupo partija Trūkmnovedēju partija Tirekļu partija
Minna
M
Izskatās, ka dažiem kļūst aizvien grūtāk kaut ko samurgot. Domas, cien. kundze, Jums pazudusi tekstā ar galiem.
ezis
e
Smieklīgi. Ja es pareizi atceros, tad "šīs valdības" ministrs ir arī Zalāns! Piedevām jāatzīst, ka viņa vadītajā ministrijā ir vislielākā birokrātija, vismazāk kārtības un tiek ražoti vistukšākie papīri. Tie, kas grib strādāt, tie strādā, bet kam tas īsti pie sirds neiet, tiem viss traucē. Kā saka, sliktam dejotājam arī paša p...i traucē.
dzeris
d
Pēc tā bardaka, ko te radījusi TP un Co, kārtību te ātri ieviest nevar neviens. Varbūt, ievedīs., kad Zalāns ar TP nebūs.
Terorists
T
Nu atraduši ko apspriest -Zalānu.Ar Zalāna muti runā galvenais Latvijas rudens lapu savācējs un sniega telšu cēlājs no mākoņu augstumiem.Bet šitais putu laidējs tāds pajoliņš un nerrs vien ir, jo bez Lielā Andra viņš nav nekas kā tukša vieta uz nemākulīgās Latvijas politiskās skatuves.. Un to jau pierāda TP un citu politikāņu veidotā,daudzinātā, teretorjālā reforma kas plīst par visām šuvēm un pierāda savu dzīvot nespēju. Kādēļ, par to lai katrs pats aizdomājas un saliek punktus uz I.
vērotājs
v
sKAIDRI REDZAMS,bez tiesas,ka Tautas partija tos politiķus ir nopirkusi jau pagājušās SAEIMA vēlēšanās un tagad visā sasaukumā tas jūtams,dziļo krīzi padzilināja arī pozetivisma nopirktie politiķi.Cilvēku vārdus jau nesaukšu,jo viņi nav vaiņīgi,ka šķēle kā p;ozetīvus nopirka un kā lielākos neprašas izvietoja valsts pārvaldē.Dombrovski,parādi vēl un vēl savu talantu,kompetenci un virzi valsti uz progresu.Vēlēšanās apsolam tev palīdzēt.
dzintra
d
Laikam izteicos pārāk neskaidri. Munkevics koalīciju Jūrmalā notur uz krievu rēķina. Dombrovskis atbalsta Munkevicu, kaut gan pilnīgs priekšstats var būt tikai RAPLM, jo tur ir administratīvs aparāts, kas skata visus šos jautājumus. Ja munkevics balstās uz krievu zpēkiem un Dombrovskis atbalsta Munkevicu, vai loģikas ķēdīte neliek nonākt pie kādiem secinājumiem? Varbūt jā, JēLie to nedara tik acīmredzami, bet mājieni/signāli taču redzami, to jau nevar nepamanīt. Tā ka par tumsonīgu var uzskatīt tikai to, kas neskatās gaismā.
Vientulais vilks
V
Visus tagadejas valdibaslemumus kas skarbiezo zaglu slani neitralize un padara smiekigus Leiskalna,Kraukla un ko brandza,tapec nelejat krokodilu asaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas