Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zanders par Baštika sašutumu: jājautā, ko politikā dara mācītājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
ja maaciitaajs ieliidis politikaa , tad viņa ticiiba dievam ir apšaubaama, visaa pasaulee politiķi melo , sen pieraadiita patiesiiba , pie mums papildus veel zog un aizstaav viens otru , taads bija Pujats un taadi ir paareejie maaciitaaji no maaciitaaju partijas ...
Karmena
K
Un kā, lūdzu, delikāti būtu jāsauc paša Baštika atrašanās LPP rindās ? Ja jau mācītājs pārstāv kristīgo vērtību aizstāvēšanu Latvijas politikā, vai viņa vieta nebūtu KDS (kristīgo demokrātu savienībā) ? Mani mulsina Latvijas politisko partiju hameleonu rotaļas. Pašai jau arī gribas kaut kā iespaidot to, kas notiek Latvijas politikā, tāpēc tagad iestājos "Pēdējā partijā", kas vismaz skaidri un gaiši pasaka, ka ir demokrātiska partija, kas cīnīsies par jebkura cilvēka - vienalga vai kristietis, vai budists, kājāmgājējs vai velosipēdists, tiesībām. Savukārt kustība "Par labu Latviju" apvienojot LC/LPP/TP kļuvusi par kaut kādu trīsgalvaino pūķi. Vienā maisiņā salikti vilks, kaza un kāpostgalva ? Tāpat kā Vienotības kulīte, kurā rēgojas gan gulbis, gan vēzis un līdaka ?
Rezumēju
R
Ļoti cienīju Baštika kungu kā mācītāju, taču viņa raksts man nepatika. radās sajūta, ka viņš pats nemaz nav lasījis Hermaņa rakstīto, vai arī ļāvies pirmajam emociju vilnim. Kaut kas te neklapē.
cirks
c
Varbūt vajag izlasīt ko A. Hermanis teicis ...tad padomāt un tad komentēt citādi...:D
Leslijs N.
L
Baptistiem ir aizliegts piedalīties laicīgās izpriecās, apmeklēt teātri!
Karīna
K
Un vispār - ja Zanders to nebija "pamanījis" vai ir jau "piemirsis", tad atgādināšu - Baštiks sen jau nav tikai mācītājs, bet ir arī sabiedrībā labi zināms politiķis. Gan kā Saeimas deputāts, gan kā ministrs.
Karīna
K
Tikpat labi varētu jautāt Zanderam - ko politikā dara žurnālists? Kā zināms, baptistiem nav atļauts dienēt armijā (pie ieročiem), bet darboties politikā viņu ticība neaizliedz. Protams, Zanders, nebūdams baptists, to varēja nezināt. Bet tāpēc nav jāuzdod stulbi jautājumi!
j
Tieši tā - ko šī persona - Baštiks - dara politikā?
pievienojos
p
Pareizi! Bastiks ir liekulis!
gaļina rīfenštāle
g
heil, Schloesser! und volkteiater und jenotiden aus kaput, matj!
Dīzels
D
Hermanis atbalsta Vienotību? Man tik šķiet kad viņam ir ideāli pie kuriem turas . Bet kas ir par PLL komentatoriem jums nāk miegs, nejūtaties izčakarēti?
tādi esam
t
Atbilde: arī mācītājkungs nodarbojas ar politisko prostitūciju.
Runcis
R
Pats apmaldijies greku meza.
AG
A
Baštiks būtu satraucies par savas apvienības biedriem, kuri nodarbojušies ar valsts izsaimniekošanu utt., nevis par Hermaņa patiesajiem vārdiem!!!
Dr.xy
D
Cien.Zandera kungs,Bashtiks nav macitajs,sa varda tiesaja nozime,vins Latvijas Valsts izlaupitaju runas virs,kur sanem atalgojumu no Schloesser`a.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas