Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlera ideja sveikt jaundzimušos bērnus varētu izmaksāt vairākus tūkstošus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NO SAVAS ALGAS , BET LŪDZU
N
NU TAS IR LĪDĒJS. ŅĒMA APLOKSNES NO JAUNDZIMUŠAJIEM, TAGAD APSVEIKS........JOPCIKCOPCIK
Ideja nav jauna!
I
Šī IDEJA ņemta no vairāku novadu pašvaldībām tepat mīļotajā Latvijā, kas pulcina VIENKOPUS konkrētā gadā dzimušos bērniņus un viņu vecākus un katra ģimene saņem apsveikumu un tā kopāsanākšanas diena viņiem ir kā svētku diena. Pie tam tieši PAŠVALDĪBAS novados ir tās, kas visvairāk atbalsta ģimenes ar bērniem ...protams, iespēju robežās- Vai svētkus var radīt AIZEJOŠĀ prezidenta PA PASTU atsūtīts apsveikums, kurš 4 gadus nebija licies ne zinis par jaundzimiušajiem Latvijā? Protams, ka NĒ!
papa
p
"Zatlera ideja sveikt jaundzimušos bērnus" !!! Tā ideja nav zagta? Pirms kāda laika Delfos lasīju par šādu ideju, bet tā noteikti nebija Zatlera ideja. Un nenormāli interesē, vai "Savā apsveikumā jaundzimušajiem Zatlers sūta sirsnīgus laimes, enerģijas, gribasspēka un gudrības vēlējumus un novēl, lai bērns izaugtu par atbildīgu un cienījamu mūsu valsts patriotu. "Latvijā tu esi ļoti gaidīts!" apsveikumā raksta prezidents." vai tiešām viņš katram bērnam ar roku uzraksta visus tos vēlējumus, nolaiza pastmarku, uzlīmē uz aploksnes, uzraksta adresi un iemet pasta sūtīšanai domātajās urnās? Vai tas tikai skaitās, ka to dara viņš?
Marta
M
Zatler, populists tu esi! Kauns! Es savam bērniņam apsveikumu no savtīga prezidenta negribētu saņemt!
aaa
a
Apsveicu ar bērna piedzimšanu,bet bērna pabalsts nebūs.Paldies par apsveikumu.
dennis
d
kártéjá viltíba, ká ievest cilvékus nabadzíbá......
who cares
w
So what? Baigi daudz? Liekas, ka šāda raksta publicēšana izmaksā vairāk..., nerunājot par to, ka izmaksas uz ļautiņu ir mazas un atmaksājas pat tad, ja katrs tūkstošais jūt piederību šai valstij un pat ja šeit nedzīvo, tad vismaz atbrauc ciemā. F žurnaļugas.
anonims
a
Kas pec PSRS sabruksanas sarausa sev mantibas? Kas turpina raust? Kas ir visi tie kuri bija kadreiz , parvilka kazokus un tagad ir atkal un joprojam? Visi vinus pazist. Visi ir gandriz tie pasi kas toreiz, Pad.laikos. Ar citiem vardiem mute, ar to pasu sirdis. Kas vainas ar to, ka apsveikums maksas dazus latus? Kadreiz uzmanibas izradisana ir svarigaka. Uztraucieties, latviesi labak par to cik viegli tika viss piedots, aizmirsts un noklusets. Tur vajag kliegt un pieprasit, nevis seit., saja gadijuma. Drosmi jaizmanto istaja vieta.
Ivars Graudums
I
Laba ideja! Un veel es nesen lasiiju domu, ka vareetu izdot pastmarkas, kuraas tiek sveiktas gjimenes ar beerniem, kuraas kautkaa tiek paraadiits, ka mees priecajamies par katru beernu muuu dzimtenee.
boze
b
Nu gan demagogi! Uz izlaupīto miljardu fona par dažiem tūkstošiem gadā iecepties!!!
who cares
w
Drīzāk jau vnk MAITAS!
  • 0
  • 0
purveklis
p
lōzungumātīts: katram jaunļimušajam pa celi un pārējais pa brīvu
Imants
I
Drīz latviešiem dzims tik maz bērni, ka prezidents varēs katru gimeni apsveikt personiski to apmeklējot dzemdību palātā (nams vairs nebūs vajadzīgs).
:(
:
... šīs ieceres kopējās izmaksas šogad varētu sasniegt vairākus tūkstošus latu. --- "Šausmīgs" trieciens valsts budžetam. Izrādās, ka vienam otram liktos labāk to naudu noēst, nekā kaut minimāli ieguldīt nākotnes vārdā. Šādas noskaņas un toņa virsrakstu likt šai ziņai - vienkārši nožēlojami. ...
par vēlu, vecīt, nāc!
p
Zatlers uz bērnu rēķina taisa sev PR . 4 gadus šis nesaprata, ka, varbūt tomēr jaunas ģimenes ar bērniem ir prioritate,bet tagad, kad pašam iepatikās varas garša, šim pieleca,ka tautu var nopirkt /taisot sev PR/ ar šo gājienu
who cares
w
Tev droši vien visas idejas radās uzreiz, kad piedzimi...
  • 1
  • 1
drakons
d
Beidzot viena laba un sakarīga ideja kā par mazu naudu vismaz simboliski uzmundrināt jauno ģimeni. Tā vietā bezbērnu žurnālisti ar skaudību un trulu naidu pārņemti okšķerē un prašņā cik maksā un cik izmaksā. Tagad ir tāds laiks Latvijā, ka par katru jaundzimušo būtu jāpriecājas, jo pavisam drīz mēs būsim, ja ne 1,5 miljoni, tad 1 knaps miljons. Nebūs ne kas strādā, ne kas pelna pensijas. Žēl, ka lielai daļai šī sajēga atnāks, kad jau būs par vēlu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas