Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlera izredzes strādāt vēl vienu termiņu opozīcija vērtē optimistiski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
priekslikums
p
Zalers tikai tad var sanemt dzivokli no valsts, ja atdod valstij savu ieprieksejo. Tak ne jau no sunu budas nacis! Un Zatlera ieprieksejo dzivokli varetu iedot kadai latviesu gimenei ar 3 berniem, kuri stav rindaa. Citadi sanak jaunais dzivoklis par velti un par veco vel piki dabuu.
Pārliecība
P
labāk lai never muti vaļā :))
Vienotības Klibā zos(e)
V
Kas vēl nebūs!!!!!!!!!!!!! Mums, Vienotībai , ir jau trīs kandidāti (sarmucis, krissstoskis, riženīte) un arī sandrucis uz to pusi cierē...., tāpēc Voldiņam nekas nespīd... Vai Jums pieleca?
tīne
t
cerams,tas nepiepildīsies
a13
a
Vai Klintonam arii Vasingtonaa ir dziivoklis no valsts?
mm
m
vai tad zoodarza tiksanas jau bija?
bimbam
b
Vārnas vārnai acīs neknābj!
Ministry of Truth
M
Ja jāizvēlas - vienu dzīvokli un vienu gāzes mašīnu biežāk vai tomēr retāk, tad, ņemot vērā visu milzīgo dzīves pabērnu skaitu, kuriem nekas nebūtu pretī saņemt no Orvela Banānu republikas dzīvokļus, miesassargus, automašīnas un reprezentācijas dālderus, labāk lai šis cilvēks paliek savā vieta vēl laiciņu, Divi dzīvokļi ir dārgāk par vienu.
Civilais
C
Godmani par Prezidentu! tas kāds neizdevies joks :D :D :D :D :D leilākais krāns (aiz Kalvīša un Slaktera) kurš mums ir bijis! tautieši, jūs ko :D tiešām Parex affēra jau aizmirsta, Slakteris kā Godmaņa valdības Finanšu ministrs aizmirsts? 90-ie ar Godmani jau aizmirsti? ceru ka tas tāds joks, citādi ja nopietni tad ti kpat nopietni jāsāk kravāt pekeles
patriots
p
Zatlers ir labakais no jau piedzivotajiem diviem prezidentiem, kuri ka cilpa,ka smags akmenis karajas uz Latvijas valsts un tautas kakla. Ulmanis un Freiberga Latvijas valstij un latviesu tautai bija tragedija, posts, vajprats.
Blusina
B
Latvija. nekavejosi ir japariet uz Latvijas pilsonu ieveletu prezidentu. Latvija nevar atklauties so prezidentus uzturet uz valsts rekina un ir skaidris,ka Ulmanis un Freiberga ir jaizmet no valsts dzivokliem, ka viniem ir jasamazina 4 reizes uzpustas pensijas, ka viniem ir janonem visas privlegijas. Latvija ir japienem likums, ka par prezidentu nedrikst izvirzit savu kanditaturuuz velesanam kurs ir bezpajumtnieks, kurs dzivo zem tilta ka ir sanacis ar Ulmani un Freibergu.
Terorists
T
Protams,tad kad Vienotības SLAPJBIKSIS būs biksi pietaisījis vēl slapjākas, tad Zatlers& Co atcerēsies labos ZOO laikus. Bet tā vienas mokas un vieni Sorozīdi maisās par kājām.
spunde
s
der visas sievietes tikai ne ēlerte
virbuļis
v
kas es esmu? vai guvis atbildi šis kungs uz kautrīgo jautājumu-- vai esmu Dievs vai ķeniņš vien
sausmas
s
Kaa var iedomaties vispar par Godmani! Jus gribat kartejo Parex "glabsanu" vai? Vins ir pieradijis, ka ir tikai oligarhu pusee, ne tautas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas