Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlera lekciju cikla ietvaros uzstāsies ASV filantrops un uzņēmējs Džons Braients

Pirmdien, 8.februārī, notiks otrā lekcija Valsts prezidenta Valda Zatlera aizsāktajā lekciju ciklā Pasaules līderu lasījumi. Šoreiz  lekciju lasīs filantrops un uzņēmējs, ASV prezidenta Finanšu izglītības konsultatīvās padomes priekšsēdētāja vietnieks Džons Braients, informē prezidenta kanceleja. Vieslekcija notiks plkst. 10:00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā un tajā var piedalīties ikviens.

Kā informē kanceleja, Dž.Braienta lekcijas temati ir: Pašreizējā ekonomiskā krīze nav lejupslīde, bet pārmaiņu iespējas; Vadi ar mīlestību: jauns veids kā līderiem vadīt baiļu pārpilnajā pasaulē; Izpratne par savu finanšu pārvaldīšanu ir jaunās cilvēktiesības.

Dž.Braients ir bijis aktīvs iepriekšējo divu ASV prezidentu padomnieks. Viņš ir pirmās Amerikas bezpeļņas sociālās investīciju bankas organizācijas Operation HOPE dibinātājs un vadītājs. Organizācija darbojas ASV un Dienvidāfrikā. Tā ir palīdzējusi vairāk nekā miljonam cilvēku un  savākusi privātā sektora ziedojumus vairāk nekā 500 miljonu ASV dolāru apmērā nabadzīgo atbalstam.  Plašāku informāciju par Dž.Braientu iespējams iegūt mājas lapā www.operationhope.org.  

Šī būs jau otrā lekcija Valsts prezidenta lekciju cikla Pasaules līderu lasījumi ietvaros, kas tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Universitāti. Pirmais ar vieslekciju Rīgā uzstājās Pasaules ekonomikas foruma Davosā dibinātājs un izpilddirektors profesors Klauss Švābs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas