Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Zatlera reformu partija ar otro piegājienu pārtop par Reformu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pareizi,
p
viegli spriedelēt tūkstošiem kilometru prom no Latvijas, bet darītaji tomēr ir pašu zemītē un nekļūdās tikai tie, kas neko nedara.
Tenis
T
Mīļā latviešu tauta ! Velciet āŗā no putekļiem tos tīros, godīgos, pareizos un dzīvosim zili zaļi, kamēr noplīst biksēm gali ! Visi emigrējušie un aizmukušie basām kājām , asiņainiem ceļgaliem rāpos atpakaļ uz dzimtajām mājām.Par Latvijas nākotni jādomā visiem, ne tikai tai mazajai latviešu saujiņai, kura palikusi DZIMTENĒ
bezbailīgā Žeņa
b
Kas lēni nāk, tas labi nāk. Noniecinātais bieži vien var tapt par varoni. Rainim ir luga Zelta zirgs. Vai Antiņu pat brāļi nenicināja...un , kas iznāca!? Ko Zatlers tik sliktu ir izdarījis? Tas melnais auto skauž? Nav tie lepnie, dārgie automobīļi tie labākie! Vai līdzšinējie vadoņi visiem ir bijuši pa prātam? Kurš labākais, tīrākais? Ka tik visiem šiem ķengu komentētājiem kādreiz nebūtu jākož pirkstā.
vilks (ne jenotvilks)
v
Beigu turpinājums,kas pāraug agonijā !
Oskars
O
Kāpec to negri nosaukt par " ZAGĻU " partiju ....... un pierakstīt tur Šķeli,Šleseri,Bērziņu, Godmani , Gaili, Repši,Kalvīti u.tt .....??????
ja
j
kurš jenķis vai mazattīstītais taisījis logo?! Latviešu valodā nosaukumā - Reformu partija -tikai vārdu ´´reformu ´ raksta ar lielo burtu.
oligarhs
o
Jā, un šī partija, kuru paši jau sāk apsaukāt par Reperu partiju , veido strukturālās reformas izglītībā,
  • 3
  • 0
oligarhs
o
Nekādas attīstības nebūs, jo logo attēlotā bulta ar spico galu un izvietojumu veido noslēgtu telpu.Kustība apraujas Bet šīs partija nav vienīgā, kas pieļāvusi šādu kļūdu
mašīna 65 000
m
Citi strādā un tīra Latviju, bet šitie apvērsuma pirms gada taisītāji laiž muļķi savā sabantujā.
anete
a
Vai šiem Sarkanā Krusta simbolikas Zagļiem -- kukuļņēmēja aplokšņvīra vadītajiem nevajadzēja šodien pievienoties tautai un ietalkot??
LETA
L
Vakar: Rīcības partija nosoda Zatlera kārtējos mēģinājumus prihvatizēt tās nosaukumu Rīcības partija kategoriski nosoda deputāta Zatlera sistemātiskos mēģinājumus piesavināties Rīcības partijas reģistrēto nosaukumu, lai reklamētu politiski bankrotējušo Zatlera Reformu partiju. Kārtējo mēģinājumu prihvatizēt manis vadītās Rīcības partijas nosaukumu Zatlers veica , intervijā NRA paziņojot: "esam partija, kas vērtēs savu rezultātu pēc trim gadiem. Pirms nākamajām Saeimas vēlēšanām. Tātad – rīcības partija” un “apzīmējums, ar ko mēs nācām, – rīcības partija “. Šāda bijušā prezidenta rīcība uzskatāmi liecina par ZRP zemo politiskās kultūras līmeni un intelektuālo mazspēju. ZRP hroniski nespēj radīt savu brendu un nekaunīgi mēģina prihvatiziēt citu radītus zīmolus, kā to jau parādīja ZRP mēģinājumi izmantot Sarkanā Krusta emblēmu.
Fiksais
F
Vai šie reformisti nav kļuvuši par tādiem prastiem kampējiem un oligarhiem, kā tie pret kuriem tik ļoti cīnījās? Vai nav tā ka šie vīri nemāk savādāk nopelniī, kā tikai raušot pie siles? Kauns nav?
archiks
a
Būtu labāk reformējies uz izgāztuvi.
brāķis
b
Forši, ka logotipu oligarhu avīze Diena ielikuši acīmredzami saspiestu un pēc iespējas zemākā jpg kvalitātē. Interesanti kā viņš īstenībā izskatās.
Ivars Graudums
I
Es domaaju taapat kaa Juris: Zatleram vajadzeeja daargo luksusa auto atdot atpakalj un varbuut no valsts dabuut leetu, mazlietotu Fordu vai Opeli. Vai Zatlers neredz, ka daudzi pensionaari dziivo nabadziigi, ka jaunas sievietes delj truuciibas nelaizh pasaulee beernus?
Juris
J
Tas ir labi.Bet ZATLERAM vajadzēja ateikties no nepelnītas masīnas.Neko labu LATVJIAI cilvecins nav darījis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas