Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlera reitingu ietekmē lielāka iesaistīšanās iekšpolitikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
getty
g
Latvijas iekšpolitika- skriešanas, jāšanas un dziedāšanas pasākumi.
Rikis
R
KLAUNS !!!!
werjuris.
w
visi šie komentāri šķiet ir vienas rokas vadīti , kautko tādu var izdomāt ļoti aprobežots unnaidīgs cilvēks , lai skauž cik grib , bet tauta mīl un ciena tikai mūsu prezidentu zatleru nav otra tāda cilvēka ko varētu nostādīt viņam līdzās , kas bija vvf valsts notrallinātāja un kauna traips latvijai , pat ulmanis irliels melis ,izdevīgi mainīja uzvārdus tā kā varat teikt ko gribat mūsu prezidents ir ar stāju un tauta viņu ctena on godā tikai viņš būs joprojām mūsu valsts prezidents vēlam vislielāko veiksmi .
Valdis
V
Latvijas tautai no tā Zatlera nav nekādas jēgas! Tā kā tukša muldēšana, par kaut kādu ietekmi un reitingiem ir viena vienīga demagoģija! Kam vispār šajā valstī interesē kaut kāda tur Zatlera viedoklis? Drīzāk jau Maskavas čekistiem ir vajadzīgāks tas "zelta roku" laureāts, nekā latviešiem.
zuzu
z
Zatlers patīk arvien vairāk.Labi,ka iejaucas iekšpolitikā!
lilles brutgāns- morāls līd
l
nu gan
viņējais
v
no Lidakas mājām. Uzreiz jūt, tur savējo. Pret latviešu bērniem gan nav žēlīgs. Pat pusdienas viņējie nozaga. Nebūtu viņējie, lilles drugi, sen "sēdētu".
Namdaris
N
Ja Voldiņš ieies Latvijas vēsturē, tad tikai, kā prezidents, kurš saņēmis vislielākos pēcprezidenta bonusus ar vismazākajiem nopelniem. Tas vēl nav noticis, bet manī ir kaut kāda mistiska un dzelžaina pārliecība, ka tieši tā būs...
viņš iesaistas visur
v
ar muļķību komjaunatnē sportā černobiļā lillē...........
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: "Ir pagājusi jau vairāk kā puse no pašreizējā valsts prezidenta V. Zatlera pilnvaru termiņa, bet Zatlera bēdīgi slavenais jautājums "kas es esmu?" joprojām nav atbildēts", uzskata neatkarīgie politologi. Neesot skaidras Zatlera prioritātes, notiekot tikai "koķetēšana ar tautu". Tāpat tiek kritizētas arī Zatlera iniciatīvas saistībā ar Satversmes grozījumu sagatavošanu par tautas tiesībām atlaist Saeimu, norādot, ka faktiski šīs darbības esot bijušas vērstas PRET parakstu vākšanas kampaņu un sabiedrības tiesībām. "Zatlera izaugsme nav bijusi tik strauja, kā varētu vēlēties, pa lielākajai daļai viņš ir aizvien tāds pats "savas sievas privātfirmā praktizējošs dakteris" - tikai nu jau ar "ZOO-dārza prezidenta" pieskaņu", skeptiski vērtē objektīvākie politisko un sabiedrisko norišu analītiķi...
kas kuram svarīgāk
k
Valsts prezidentam krīzes laikā nav svarīgāka uzdevuma, kā raudzīties, lai normatīvie akti sociālajā jomā būtu maksimāli taisnīgi, objektīvi mazaizsargātās grupas saudzējoši. Tomēr šajā jomā no VP puses ir pilnīgs vakuums. Viņš mierīgi paraksta likumus ar acīmredzami netaisnām normām
janis
j
Kas tad tas par prezidentu? Banku pakalpins.
runā ne par to, par ko
r
Zatlers pārāk bieži izskakās par lietām, kurās, ņemot vērā viņa padomnieku līmeni, labāk būtu bijis paklusēt. Savukārt reizēs, kad valdība un parlaments pieņem netaisnus un negodīgus lēmumus, Zatlers izvairīgi klusē.
Arturs M
A
Atļaujos domāt,ka viss,pilnīgi viss par otro termiņu atkarīgs no tā,vai viņš 'latvietīti""Urbanoviču nosauks par premjeru.Tāpēc ir tikai viena iespēja,balsot par Vienotību! Nekādam Lembergam un Šleseram pat nespīd!
dzeris
d
Un ar Lietuvu un Igauniju salīdzinājums vispār neder, Lietuvā ir tautas vēlēts prezidents, Igaunijā arī vēl parlaments un vēlētāju pārstāvji kopā, nevis, kā Latvijā, tikai saeima, pie kam zoodārzā, un tāda, kurai uzticība tuvu 5%. Tāpēc šī sistēma būtu jāmaina, varētu būt pa pārstāvim no apgabala un plus saeima, vai kā līdzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas