Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlera shēmošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
G.B. A ko man darīt? Domājiet, mūsdienās, interneta laikmetā laikraksts var pelnīt? Kurš maksā, tam rakstu!?
Сапог
С
Не слишком умный Ты, Гунтис! Сейчас другие времена, а Ты не видишь дальше своего носа, и продолжаешь лезть в одно место своему хозяину.
Andris
A
Bojāram sāpe, ka pamests malā. Ja pie iepriekšējā raksta es komentēju ar neizpratni, tad šī raksta uzrakstīšana apliecina, ka Bojārs nu nemaz nav nopietns vecis. Atteica un aizmirsti. To "nepatīkamo" frāzi publiskoja Diena pati, ne jau Zatlers. Gan jau arī Bojāra epastā kaut ko neveiklu var atrast. Vispār jau tā kā liela medija bosam pavisam nepiestāv tāda izdarīšanās :) Es par Zatleru nebalsošu, lai gan atzīstu, ka man pašam šo Saeimu gribējās atlaist, un tādēļ Zatlera darīto vienmēr atzīšu par pareizu tajā brīdī.
Q.
Q
Bojār, nevajag domāt un lemt citu vietā. Atrodi citu veidu, kā piepildīt savu varas kompleksu. P.S. Labāk tu būtu pats iemācījies izskatīties pēc cilvēka un nevis sapucēta bomža.
??
?
Kāpēc gan exprezidentam būtu jārunā ar parastu nabadzīgu pagastveci (kā Lembergs pats sevi pozicionē)? Tad jau labāk lai diskutē ar kādu Rīgas sētnieku, jo tas vismaz ir no galvaspilsētas. Un lūdzu norādiet to augstskolu, kuru ir pabeidzis šī raksta autors, lai mēs zinām, kurā savus bērnus nevajadzētu sūtīt.
!!!
!
... viņa friziera vārdu es arī gribētu zināt, lai no tā izvairītos.
  • 2
  • 0
angry
a
diena gan neshēmo. pilnīgi atklāti pilda oligarhu pasūtījumu. un nez kāpēc apvainojas, ka visi nav gatavi staigāt viņu pavadā.
edisons
e
Šoreiz Bojārs ir atklājis kārtis un izrādās (to visi zina jau sen), ka Diena kalpo zināmai grupai.
ho ho
h
Zatleram ir pilnīga taisnība. Es arī nenolaistos tik zemu , ka sāktu diskutēt par valsts nozagšanu ar pašu valsts nozadzēju. Kāpēc kaut kāds Ventspils ierindas deputātelis lembergs ir tik labi uzklausīts Dienā ?? Tap'ec ka ir apzadzis Latvijas tautu ?? Varb'ut DIENA arī ir piedalījusies šajā zagšanā un tagad savs kompanjons ir jāručī ārā. Jā , īlenu maisā nenoslēpsi - kaut kur izlīdīs ārā.
Igors
I
Es īsti nesaprotu Bojāra kunga tagadējos uzbraucienus Zatlera kungam - kas tad ir noticis ? Bojāra kungs aicināja Zatlera kungu uz diskusiju ar Lembergu , Zatlera kungs pieklājīgi noraidīja - normāla situācija , un līdz ar to jautājumam būtu jābūt izsmeltam. Bet izskatās , ka Bojāra kungs nav īsti mierā ar atteikumu , rodas iespaids , ka Bojāra kungam neviens nedrīkst atteikt neriskējot tikt nonievātam un nopeltam ! Tas , ka šādi uzvedas Lemberga kungs ir saprotami , tāds cilvēks , tāda rīcība. Bet kāpēc Bojāra kungam būtu jāķēmojas pakaļ Lembergam , tas nu gan nav saprotami !
Vērotājs
V
Dienā visu diktē īpašnieks - Ainārs
kronšteins
k
Vai ar kabatzagli jādiskutē paz drošību sabiedŗiskā transportā ? Cik mērķtiecīgi būtu ar pedofīlijā apsūdzētu diskutēt par bērnu sexuālo audzīnāšanu ?
Kolchoznieks
K
...vai ar Čebureku par nacionālo identitāti...
  • 0
  • 0
Kolchoznieks
K
...vai ar Čebureku par nacionālo identāti...
  • 2
  • 0
apskaties uz sevi
a
Kad pēdējo reizi esi uz sevi paskatījies spogulī, sakop sevi un nebaidi cilvēkus !!!!!
repa
r
Lembergs ir degradejies noziedznieks. Dienai vaadzetu padomat ar ko vina pinas.
Pelēkais Vilks
P
DIENAi nav jādomā. DIENAi jādar kā liek! DIENAi "jāpinas" tikai ar saviem īpašniekiem. Īpašnieki iepriekšējo "veceni" - NRA - nodrāzuši līdz lupatai, tāpēc ķeras pie jauniegādātās...
  • 8
  • 1
gudrinieks
g
Sirsnigi iesaku Zatlera partiju paaicinat savu tris krutakos ekonomistus un tad Lembergu uz sarunu TIKAI par ekonomikas tēmu tiešraidē un tad psakatīties, vai lembergs atnāks parunāt par makroekonomika lietām. Butu baigi interesanti. Bet varbut Zayleram vajadzeja uzstadit savus noteikumus pirms nakt, piemeram, lai lembergs publiski atvainojas un atsauc visus savus izteicienus par Lilitu Zatleri. Jo isti godigi nav, ka nevis tiek sarunats normali trispuseji, bet Lembergs saruna sakuma ar dienu un tad KOPA aicina Zatleru. Tas nav korekti
kaut kā neskan
k
gatavs uz tiešām idejiskām politiskām konfrontācijām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas