Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Zatleram Maskavā neformālas sarunas ar Medvedevu

Uzvaras svētku laikā, kas plaši šodien tiek atzīmēta Maskavā, Valsts prezidentam Valdim Zatleram notikusi neformāla saruna ar Krievijas kolēģi Dmitriju Medvedevu. Abi valstu vadītāji bija vienisprātis, ka ir jābūt aktīvākai sadarbībai starp abām kaimiņvalstīm un D.Medvedevs uzsvēris V.Zatlera vizītes Maskavā nozīmīgumu, informē Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

9.maijā V.Zatlers noskatījās svētku parādi Sarkanajā laukumā, nolika ziedus pie Nezināmā kareivja kapa Aleksandra dārzā un piedalījās svētku pieņemšanā Lielā Kremļa pilī. V.Zatlers apmeklēja arī Ļubjankas laukumu, lai godinātu Gulaga upurus. Bet metro stacijā prezidents nolika ziedus, pieminot 29.marta teroraktā bojāgājušos maskaviešus.

Vizītes laikā Maskavā V.Zatlers pēc Vjetnamas puses iniciatīvas tikās ar Vjetnamas Sociālistiskās Republikas prezidentu Nguenu Minhu Trietu. Kā vēsta prezidenta Preses centrs, V.Zatlers runājis par Latvijas interesēm palielināt eksportu uz Vjetnamu, piedāvājot kokmateriālus, zāles, tekstila izstrādājumus un pārtikas produktus. Prezidenti ielūguši viens otru ciemos, vēsta Preses centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas