Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatleram uz Maskavu jābrauc, bet ar saviem uzstādījumiem, uzskata Ulmanis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...nekur prezidentam nav jabraukt !!! un vispar tads "prezidents" Latvijai nav vajadziigs ! ( tikai aiznem Pili ar savejiem birokratiem..., tur varetu but 7-zvaigzhnu Hotel kursh nesis valstim pelnu, nevis otradi !) ...nu, bet ja brauks - lai paliek tur ar saviem "vecakiem bralishiem" ( Lilita var atgriezties - vina vel bus vajadziiga Dzimtenei ! )
3 vaļi
3
Ja krievi neienāktu Latvijā, tad tie nebūtu boļševiki, bet tad nebūtu arī vācu nacionālsociālisma.
x5
x
krievu nostāja par otro pasaules karu ir ļoti vienkārša: Mums uzbruka, mēs aizstāvējāmies un uzvarējām! Ja krievu armija nebūtu ienākusi Latvijā jau krietni pirms kara sākuma un veikusi nežēlīgas represijas, latvieši karam sākoties cīnītos plecu pie pleca ar krieviem un fričus sasistu jau četrdesmitrešajā....
janušeks
j
vājprāta ieteikumi, lai tik brauc varbūt iedos ēzeļa ausis
veidenbaums
v
>es nekur no LV nebrauksu. Nav zvanīts. Pilnīgi iespējams, ka brauksi. Brīvprātīgi. Un būsi laimīgs, ka būsi ticis prom. Visādi var gadīties. p.s. ja esi īsts patriots, tad paņem privātskolotāju un apgūsti garumzīmes.
KLM
K
es ari vienkarsi soka - izrādās, Jūs esat vienīgais, kurš nav pieņēmis Putina mums atsūtītās beigta ēzeļa ausis - visi pārējie, izņemot Jūs, nu ar ēzeļa ausīm - bet Jūs, kā īsts patriots, nekādi nevarat saprast - kādēļ komentāros tādas tādas preteklības....Ieteikums Jums - pieņemat beigta ēzeļa ausis, tad, iespējams, kaut ko vairāk sapratīsiet....
Karamba
K
Vai nu brauc un normāli svin kaimiņu svētkus, vai arī nebrauc ja ir kāda īpaša attieksme. Nevis šitā murkāšanās ap grāmatām, saviem viedokļiem,... kas atgādina tikai to teicienu par arī zivtiņas apēšanu..
vienkarsi soka
v
Es vispar esmu soka, izskatas ka diena.lv sapulcejas kadi mergli no Visu Latvija. Jus vispar skataties ko rakstat, jus vispar kaut kas cilveciskais palika, katra raksta, kur pat nedaudz attiecas Krievijaj jus rakstat visadas preteklibas, saucat veselu tautu par urlam(pat nedomajot kas sis vards nozime, uzminiet kads urlu etniskais sastavs ir Latvijas laukos), pec butibas jus pazemojat pasi sevi, savu tautu un vel saucat sevi par patriotiem, kadi jus esat patrioti ja jus ar savam kommentiem diskreditejat savu valsti. Ka es saprotu jus vairakums est jaunie cilveki, tad no kurienes ir tas 50-to gadu Sarkanais paranaidoz, krievi nak, krievi nak- krievi dzivo blakus dzivokli, jus stavat ar krieviem viena rinda, kopa ar krieviem zaudejat darbu u.t.t. Man tiesam ir kauns ka es dzivoju tada sabiedriba, bet zinat ko es nekur no LV nebrauksu, tapec ka es esmu ists patriots, nevis tads ka jus naida pilni pseidopatrioti- es tiesam gribu lai Latvijas iedzivotaji dzivotu augstaka limeni un pilniga saskana, bet es to negribu panakt pasliktinajot dzivibas apstaklus citam etniskam grupam.
Aurelijs
A
es domaaju , ka nav tik traki , parkinsons, bet izskataas ka tomaaer praatu arii izkuukojis
prātiņ, nāc mājā
p
kādi vel uzstādījumi, ja tu brauc ciemos un apsveikt tautu svētkos, tad- kāda muldēšana.Vari arī nebraukt un muldēt mājās
Mordreds
M
Trusītim pie lāča jādodas ar saviem uzstādījumiem
AD
A
Vēl viens "politologs"!
Senais
S
Derētu ņemt vērā, ka 9.maija svinības Maskavā, nav nekas cits, kā piedalīšanās kaimiņvalsts svētkos. Kādi tur uzstādījumi, kas būtu tikai nepieklājīgi.
ieva..raf
i
Neesmu manījusi nekādas aktivitates kontaktos ar Krievijas reāli demokrātiskajiem spēkiem ... Piemēram ar Kasparovu ... Tas it apkaunojums Latvijai mēģināt sadarboties ar SS asinssuņiem no pašreizējā kremļa ..
G. Chapman
G
Izvilkums no "Komunista zvēresta" Rumpīša laikā: "Преданность делу коммунизма, любовь к социалистической Родине, к странам социализма. Нетерпимость к врагам коммунизма, дела мира и свободы народов." Saskaņā ar šo zvērestu, Rumpītis-Ulmanis izjūt "neiecietību pret komunisma ienaidniekiem", tas ir pret lielāko daļu no latviešu tautas. Ar to arī motivēta viņa politiskā ricība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas