Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers aicina Eiropā neradīt bailes no kodolenerģijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zoo-prezidentam
Z
Augsti cienitais Prezidenta k-gs! Ja Jus kaut ko labi nezinat, tad vispar gudrak ir pakluset :) Analizes par kodolenergijas riskiem protams anglu valoda :) ir plasi piejejami. Jusu vieta butu LABAK uztraukties PAR DROSIBU KRIEVU, SOMU UN ZVIEDRU AES DROSIBU latvijas tuvuma!!! Latvija ar lielu varbutibu pat emergency planning nav, ja kaut kas notiks RU, FIN vai S. Nerunajot par iodu tablesu uzkrajumu berniem... Zoo darza prezidentam tas nav vajadzigs zinat :)))
vuarzazi
v
Informācijas, kuras Japāna nedod : - kā darbojās Japānas radijaciju vērošanas tikls - cik radioaktivas vielās ir izsprukušas gaisā - cik radioaktivas vielās ir izsprukušas jūrā ar dzesēšanas udeni - kādas vielās ir izsprukušas (plutoniums) - kur un cik ir nokritušas radioaktivās vielās - kas notiek 5. un 6. kodolreaktoros kā var uzticēties valdībai, kas neinformē publiku un pasauli ?
vuarzazi
v
Ieteiktu Čečēņu vai Al-Kaïda teroristiem okupēt kādu Krievijas kodolreaktoru un uzspridzināt kodolreaktora primāro dzesēšanas sistēmu : Černobiliski-japānisks rezultāts garantēts, visa pasaule par to runās.
XXXX
X
Nu 100 % taisniba.Nebarstisim savas gudras pamacibas,bet darisim. Padomdevejs praktiski panem no valsts zemes pleki un cel rupnicu,kura razo eksportam.Paradi praktiski ,ka to atrisin,un sekotaji bus.Es no biznesa ne bu ne be ,bet,domaju,biznesa plana neraksta visparejas frazes- ka vajaga attistit,vajaga radit - tur drosi vien iet runa,ka ieguldot tik un tik lidzeklu razosu to un to,aprekinama pelna ,atskaitot izmaksas,tik un tik Bet mes-vajaga ta un vajaga sita.un tad sasutums,redz.neviens manam gudrajam padomam neseko
bimbam
b
Ja pareizi atceros, tad kādā no jaunākajiem pētījumiem tika aprēķināts, ka pēc apmēram 40 gadiem Vācijā AES vairs nebūtu vajadzīgas, ja izmantotu visas atjaunojamo resursu iespējas! Protams, tas nebūtu lēti, kas ir viens no AES šķietamajiem trumpjiem.
Sirmais
S
Neviens nesaka, ka kodolenerģija ir pilnīgi droša, bet ja likvidējam jau rīt , vai pēc desmit gadiem, visas atomelektrostacijas kur ņemt elektroenerģiju, vai to kāds zaļais var pateikt. Tas ir aptuveni kā mūsu politiķi kritizē valdību ,vienalga kura pie varas. Nupat lasīju dažu partiju kongresu debates un lēmumus. Visur gudri padomi, vajag attīstīt ražošanu, ražot eksportam, to jau es arī zinu, bet kā to darīt ,ko ražot, kur ņemt naudu ražošanai, kur atrast tos ražotājus, to pateikt nevar nevies.Padomi par nodokļiem ir ļoti pareizi,bet tam ir vajadzīgi gadi, lai sāktu darboties. Pensijas,diemžēl, uz gadiem atlikt nevar , tad sakiet, ko likt vietā un tad ar prieku ārdīsim aplamo nost.
bimbam
b
Pamatā Černbobiļas katastrofa notika apkalpes dumjības, resp. sliktās apmācības dēļ. Protams, sava vaina arī reaktora tehniskajam risinājumam, kas kļūdas pieļauj tikai 1 reizi un tad ar attiecīgajām sekām!
I.Gr.
I
Ko aarsts saprot no kodolenergjijas? Vai labs aarsts saprot visas taas probleemas? Kur tad piemeeram Latvija, mitra purvaina zeme vareetu novietot izdegushos stienjus, kuri staros tuukstoshiem gadus? Labaak buutu, ja Zatlers runaatu par guuzhu un un celju operaacijaam, par kuraam vinjam ir kaada sajeega. Vaacu-indieshu zinaatnieks teica, ka cilveeks vispaar ir "neapreekjinaams faktors". Un tad taadam lai uzticeetu koolenergjjas uzraudziibu?
Opis
O
Šoreiz piekrītu! Ļoti nekorekti taisījām baiļu šovu, kad Japānā mira cilvēki!
nn
n
To claim that nuclear energy has a future represents a colossal failure of our collective imagination -- a failure to imagine the risks involved and a failure to imagine how we could do things differently. If future generations are to say that there was a silver lining to the cloud of the Fukushima Daiichi disaster, it will be because human beings now looked beyond their recent history and chose to build a society that was not subject to catastrophic risks of human making.
Dr.xy
D
Nevar salidzinat Japanas katastrofu ar Cernobilu.Japana to izraisija cunami un zemestrices, Cernobila atomstacijas tehniskas kludas. Kas attiecas uz panikas celsanu,tad vakardienas velesanas Vacija,divas zemes sekas jau bija redzamas.Abas vietas uzvareja zalie,kuri pieprasa tuliteju atomstaciju slegsanu.Vienigais ko zalie nevar pateikt ir tas,no kurienes radisies elektribas piegade.
Ēriks
Ē
Uzskatu Zateru par pamat pamatos negodīgu, un nekad viņu necienīšu, kā valsts Prezidentu, bet nevar noliegt, ka domas viņai nereti tīri prātīgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas