Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers aicina iedzīvotājus mīlēt un uzņemties atbildību par Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Mani iipasi neuztrauc jurkaanveidiigo zheelabas krievvalodiigo nabaga apspiesto presee, ka VINJI 20 gados visu pazaudeejushi. Vae victis (ja esi uzvareets, tad ziepes tev buus), teica senie romiesi. Katrs dabuuja to, ko gaidiija - kaads savu valsti, bet kaads cits iespeeju apraudaat zuduso impeeriju.
Ēriks
Ē
Vai Tev vēl ļauj ārstēties ambulatori?
vecais-2
v
Savu aprobežoto padomnieku rakstītas pastulbas runas, gan ZOOprezim, gan Daudzem. Labi, ka bija Īvāns, kurš vismaz sirsnīgi un bez papīra pateica, ko domāja!
jhjhjkh
j
Kameer TP, LPP, LC, ZZS un TB/LNNK divdesmit gadus draazz Latviju (izzogot un zogot visu kas veel atlicis) tikmeer citiem (sabiedriibai) buutu jaauznnemas atbildiiba par Latviju un to jaamiil taapeec ka kaads to turpina draazt! IIpatneeja darba daliissana. Ciniska. Kaarteejais Zoodaarza prezidenta meegginaajums spodrinaat savu nobojaato teelu.
Lelle
L
Paldies Valdi! Mēs, latvju tauta, arī Tevi mīlam!
*****
*
Kā tā varza patīk pašai sev ...
Kolja
K
Prezidenta kungs laikam nav īsti iepazinies ar likumiem un to izmaiņām, kurus izsludina.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: "Demokrātiju un brīvību mums neviens uz paplātes neatnesa - mēs to izcīnījām. Izcīnījām tāpēc, ka mums bija drosme un bija mērķis, mums bija līderi, kuriem ticējām. Ja mēs paskatāmies uz šodienas Latviju, jāsecina - arī šodien mums ir vajadzīgi lieli mērķi un to sasniegšanai jālieto tie paši mehānismi kā toreiz", Latvijas Tautas Frontes (LTF) atceres pasākumā esot paudis šīs valsts pašreizējais prezidents V. Zatlers... ----------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 11.10.2008., Nr.5. "Mēs "izcīnījām" to, kas esam: Vairs rindās nestāvam pēc desām, Bet gan - pie "vēlēšanu" urnām ~ Lai mandāts tiktu *treknam* purnam. To sasniedzām, jo - "mērķis" bija: Priekš *dažiem* - 'siles' "Leiputrija" (Par to, ka "valsti" 'dzen' uz postu), Priekš *pārējiem* - 'vilkt ciešāk jostu'. Man, *personīgi*, 'nospīdēja': Uz Pili 'šlangot nfraktēja'!!! (To *kretīni* iekš ZOO lēma, Bet - tā jau, 'biedri', cita tēma...)" ================ oriģinālversija = "O.M.© blogā": u.c.
neimigrants
n
Un Imigrācijas likuma izmaiņas prezidenta kungs ir jūsu rupes par Latviju?
bimbam
b
Un mēs paši izvēlamies, ko šajā zemē stādīt - melus, negausību vai ticību un godīgumu. Gaušanos vai tomēr uzņēmību," atzina Zatlers. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Cerams, ka tauta nesekos Jums stadisanas zina, "prezidenta "kungs!
Lasiet
L
Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas 20.gadadienā Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers, uzrunājot klātesošos pie Brīvības pieminekļa, aicināja cilvēkus mīlēt un uzņemoties rūpes un atbildību par Latviju.
fiksais
f
Man vairāk patika Jurkāna teiktais Telegraf avīzei - mēs 20 gados VISU pakāsām! Kādu domugraudu varētu pateikt zooprezidents - bubināt ka viss ir kārtībā?
colte
c
Neviens nerunā par aicinājumu vai piespiesti,bet mīlestību,atbildību,darbu jāciena,jāapbrīno un attiecīgi jāatalgo.
Paija
P
Diemžēl pēc pēc kāda aicinājuma, piespiesti mīlēt nevar. Vai nu jau mīlam tāpat vai nemīlam un netaisāmies mīlēt. Kā nu kurš.
colte
c
Pilnīgi pareizi,jau pašā sākumā ,kā prioritāti bija jātur darbs,atbildība un savas vietiņas un tuvāko mīlestība.Prezidents Zatlers,Premjers Dombrovskis,Fin.Ministrs Repše ir goda vīri,viņu patiesās rūpes mēs jūtam ,saprotam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas