Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers anonīmi publiskotā audio ierakstā paredz, ka valdība kritīs martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
igors
i
Nu ne par velti tiek uzskatīts ka Zatlers ir kā trojas zirgs.
Lauku vecis
L
Nekavējoties arestēt. Atrodas valdības koalīcijā un pats demoralizē valsti. Tāāāā'dam vieta tvaika ielā!
dīvaini
d
ka šai personai vēl kāds tic...
ZĒL
Z
1) Zatlers ir Latvijas tautas nodevējs 2) Valsts naudas izšķērdētāju Uztaisīja ZRP veiksmīgu bezmaksas kampaņu uz MŪSU nodokļa maksātāju rēķina. CIETUMĀ VIŅU VAJADZĒTU IESĒDINĀT!
sausmas
s
Ja ta ir tasisniba, kas tika atspogulota tad sis kretins, latviajs valsts izlaupitajs, Skele un Slesera kalps Zaglers ir japatriec ar sudainu koku no Seimas un vinam nekada gadijuma nav japieskirs ne dzivoklis, ne ari jel kadas privlegijas, protams, visss tas ir janonem ulmanim un Freibergai, kuri ciniski un brutali izlaupa Latvijas valsti un apzog tautu, lai sis nodevejs, kremla kalps Zagleres iet un strada un pelna sev iztikai naudu, noladetais kangars...
fui
f
Nabaga cilvēks, kādas odzes uz viņa popularitēs viļņa ir tikušas pie varas...
Zemgalis
Z
Bet kādēļ mēdiji šādus murgus publicē? Tā tak ir visprastākā demagoģija un tīša gaisa jaukšana. To var darīt tikai īpaši nelietīgs cilvēks un Latvijas ienaidnieks. Cūciska jau bijuši šo partijas iekšējo sarunu ierakstīšana, kas notikusi valdības veidošanas laikā, tātad to ir darījis kretīnisks cilvēks, ar domu to visu, kad viņam būs izdevīgi - publicēt. Un, redz, pircēji ir atradušies, lai gan patiesībā tas vis nav pat tukšas olu čaumalas vērts. Bet, re, "aktīvisti - komentētāji" uzķeras un sāk zelēt. Īstenībā šādi "kurmji" būtu jānolinčo, lai nejauc gaisu.
nasca
n
Tas tak zināms jau sen - medijiem vajadzīgas sensācijas. Un tad var publicēt dajebko. Pie tam tendeciozā stilā ar maldinošiem virsrakstiem. Jāsaka gan - naivi ir tie cilvēki, kuri uzskata, ka ZRP vienīgā ar scenāriju veidošanu ir nodarbojusies.
  • 0
  • 0
Lauku vecis
L
Tā ir valsts nodošana. Kāpēc es to atgādinu. Kāpēc Zatleram jātiekās un jāklausa Sar us, publicēs viņu parakstītos papīrus.He!
  • 1
  • 0
>Zemgalis
&
dikti jau kremla gangrena gribetu,ka neviens neko neuzinatu..Vai jus ar to linchoshanas piemineshanu sava komenta gribiet teikt to,ka driz kgb bandas loceklus pasaulee kjers ara kaa trakus sunjus?
  • 2
  • 0
Lasītājs
L
Daiga Holma, neraugoties uz Jūsu skaidrojumu, cien. Zatlera teksts ir diezgan cinisks. Jūsuprāt, priekšplānā ir jautājums par atšķēlušos biedru lojalitāti, taču domāju, ka vēlētājiem priekšplānā ir vilšanās ''jaunajā šakumā''.
E
E
Ja Zatlers nebūtu tik dumjš, tad būtu potenciāls kļut par "Latvijas Hitleru". Kā jau es to teicu, kad viņš izdeva rīkojumu nr.2, viņš nav nekas vairāk kā ambiciozs valsts nodevējs
lauķe
l
Glūnīgi ņirdzīgs skatiens , iztapīgi saliekta mugura, šeftmanīgā priekā saliktas rokas un..... melna sirdsapziņa( ja tāda vispār ir ) - tāds ir Latvijas expreža portrets, ko neviltoti atklāj video.....
Kauns,
K
ka valstij ir bijis tāds prezidents. Kauns par latviešu vēlētājiem, mūžīgo aunu baru.
ērce
ē
Nemaz nesteidzies uz jaunām vēlēšanām, Valdi, Tava polītiskā karjēra un Tava reputācija ir pagalam.
K-K
K
... Ko nozime NOSAUKT koaliciju - V + NA/TB/LNNK/DP + dalu no ZRP - par ' mazu FASISTISKU VALDIBU' ???????? ... Tatad, Zatlers ideologiski piekrit Krievijas un Latvijas zidu ekstremistu un Lindermana uzstaditai pretlatviskas un pretvalstiskas propogandas pamatidejai, ka PAMATTAUTAS TIESIBU IEVEROSANA un DDD pec Internacionaliem likumiem un konvencijam IR FASISMS !!!! ... SEIT JURIDISKI JANOVERTE ZATLERA PRETVALSTISKA UN PRETLATVISKA NOSTAJA - AR VISAM KONSEKVENCEM ...
vārds, uzvārds
v
nu tas ir vāks un nāve mušām. šis veidojums kretinē arvien vairāk. Es tiešām drīz sākšu domāt, ka labāk V+ZZS+SC+NA vai vienalga kādā salikumā, bet tikai lūdzu bez šiem kretīniem. Es organiski nepanesu ne mīksto Zatleru ar priekšnieci Lili, ne vidusskolnieku/puskoka lecēju, ne madam Kukuli, ne viņas bodyguardus/krimināļus/reketierus. Deģenerāti iebalsojuši kārtējo laimes lāci, vēl trakāku par Zīgerista veidojumu.
mja
m
Shitaas tirlinjsh nav taa veerts lai pat apsaukaatos! Skumji, ka taads mums prezidents, kaut ar bijushaias....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas