Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zatlers: apzināsimies savu vērtību, un mums viss izdosies

Valsts prezidents Valdis Zatlers savā Jaunā gada apsveikumā uzsvēra, ka šī gadu tūkstoša pirmā desmitgade Latvijai bijusi dinamiska, kuras laikā, it īpaši pēdējos divos gados, ir paveikts daudz. "Tagad ar pārliecību par izdošanos varam raudzīties nākotnē. Nākamais gads mums visiem  būs vieglāks un, esmu pārliecināts, arī veiksmīgāks," savā uzrunā televīzijā sacīja V.

Zatlers."Katrs nākamais gadu desmits nes līdzi jaunus uzdevumus. Tāpēc šobrīd, sagaidot Jauno gadu, atstāsim pagātnei to, kas traucē mums doties uz priekšu – pašapziņas trūkumu, neticību sev un apkārtējiem, nenovīdību un gaušanos. Paņemsim līdzi to, kas nepieciešams mērķu sasniegšanai – uzņēmību, mērķtiecību, pašcieņu un spēju sadarboties," uzsvēra prezidents."Mums ir tikai viens veiksmes ceļš – apņēmības pilniem strādāt tālāk un darīt visu, lai dzīve savā valstī kļūtu labāka un domas gaišākas. Apzināsimies savu vērtību, un mums viss izdosies!""Daudzi Latvijas viesi apbrīno mūsu zemes skaistumu, cildina mūsu pilsētas un sajūsminās par mūsu cilvēkiem. Viņi priecājas par Latviju, tāpat kā par dzintaru, ko dāvinām citiem, bet ar ko retāk rotājamies paši. Dzintars, kas citiem šķiet unikāls, mums ir pierasta vērtība. Varbūt tāpat esam saraduši ar mūsu zemes skaistumu, mūsu tautas izcilību un to ne vienmēr paši pamanām?" - tā V.Zatlers.Latvijas tautas saknes sniedzas gadu simtu dziļumā, un tās galotne aug aizvien augstāk, piedzimstot katram jaunam bērnam. "Tāpēc mums aizvien no jauna jāceļ godā kuplas ģimenes un stipras dzimtas. Mūsu tautas nākotnes garantija ir mūsu bērni. Visi bērni. Gan tie, kas dzimuši Latvijā, gan tie, kas kādreiz atgriezīsies savu vecāku dzimtenē. Katrs Latvijas bērns ir mūsu tautas turpinājums. Viņiem visiem jābūt mūsu valsts pilsoņiem. Bērni kā mazi dzīpariņi sasien paaudzes un savij mūsos atbildības mezglus. Bērni ir mūsu  mūžīgā vērtība! Kā dzintars. Un tāpēc es novēlu mums visiem  – lai nākošajā desmitgadē Latvija ir ar bērniem bagāta valsts," sacīja Valsts prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas