Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers ar Medvedevu runās par vēstures arhīvu atvēršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
"Es teikšu vēlreiz pilnīgi skaidri un gaiši..." .------ un uzreiz medvedevs ar putinu saaks raudat un atdos atlegu no arhivaa.... ( viens no tiem jau teicis: "ausi...sanemsim" )
ceere
c
Man jau liekas, ka Zaglers tik vien kā spēj dot padomus kā pareizi ņemt kukuļus
Viesulis
V
Varēja jau parunāties arī par īsto čekas maisu atdošanu - tautai savi "varoņi" būtu beidzot jāiepazīst. Tad gan sāktos teātris...
Ko cepaties!
K
Labāk būtu parunājis par banku trakumu nevis par vēsturi murmulējis. Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes.
Eva Braun
E
Arī es esmu ļoti skeptiska ,ka šobrīdējā Krievija ir vispār uz kaut ko godigu,atklātu spējīga.... par nožēlu ... Un redzot "Polijas gadījumu "-mēs nākotnē vēl sastapsimies ar spēcīgu cinismu un spļāvieniem ,kamēr pie varas būs komunistu slepkavas .... Dikten žēl ,ka daudzi mūsu tautieši nesaprot ,ka uz šo kaimiņu nevar paļauties nevienā lietā ....un ,ka viņu sadomazohisms nav ārstējams....
!
!
Par mesiānisko karstumu, kas smagi skāris Krieviju, arī gatavs, ja jau par visiem jautājumiem? Arhīvu atvēršana ir laba lieta, tikai mēs labi redzam, kā pat Polijai šajā ziņā veicas. Precīzak, ko Kremlis dara, lai kliedētu pagātnes traģēdiju sekas un padarītu gaišāku rītdienu ari Krievijai. Neko nedara - pie varas ir premjerministrs, kam par čekistiem ir vislabākās atmiņas. Un kas šo sistēmu izmanto jaunās Krievijas varas būvēšanai. Un tā ir pret cilvēci noziegusies sistēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas