Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers bažījas par KNAB spējām konfliktu gaisotnē pildīt savus tiešos pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvānis
l
Es bažījos ,ka supervēlēšanās Zatleram tikt Kremlī pamīdīt paklājus,novedīs pie tā,ka nākošā uzstāšanās reizē aizmirsīs vārdus Latvija un latvietis.
filozofs
f
ja iestaades vadiitaajs nav speejiigs ieviest kaartiibu savaa kantorii un meklee paliidziibu pie saviem aizbildņiem , tad taads vadiitaajs ir nulle un no darba patriecams ...
tendence
t
Varbuut tiem, kas ir Latvijas valsts bezpridjela priekshgalaa, vajadzeetu savai pretiigajai junioru paaudzei pastaastiit, ka ir moraali eetiskie paarkaapumi, par kuriem nogalina, jo daargie zaljknaabiishi to veel nezin, nav pieredzeejushi un juutas baigi varenie, savus naivos knaabiishus no vecaaku ligzdinjas tikko izbaazushi...Un, saprotams, ka KNABam jaabuut aklam...tortes gabalinjsh tachu izredzeeto beerninjiem paredzeets...un valsts Hipoteeku banka sponsoree...
janka
j
Bet kas tad atbalstìja Vilnìša kandidatùtu,ko? Lai gan bija skaidrs jau tore,ka Vilnìtis York iecelts,lai iznìcinàtu KNABu.
virbuļis
v
zoldat spit--služba idjot a kas ta šamējiem būtu jādara, naudiš ta būs regulāri nav nekādi kolchoznieki, ka rukās šņākdami
arī vadītājs
a
Ja vairāk kā puse darbinieku nav apmierināti ar vadītāja darbu, tad pašam vadītājam jāmeklē vaina sevī! Nevar vilvēks vadītāja krēslā justies kā visvarenais, ir jāprot sastrādāties ar padotajiem. Ja tas neizdodas, ja to neprot, tad tāds cilvēks nav piemērots vadītāja darbam!
YL
Y
Toreizēja izzagšana bija Kalvīša un citu zagļu atentāts pret KNABu. Noziedznieki KNABā jau bija laicīgi eperināti. Vlnītis ir nākošais atentāta dalībniek, lai KMABu likvidētu pavisam, lai noziedznieki a la Lenbergs dabūtu brīvas rokas Latvijas galīgai nožņaugšanai. Viens žnaudzējs Krištopāns jau ir silltajā zemēs. Gan jau citiem turpat savītas ligzdiņas. Vilnītim vajadzigs zābakotas kājas spēriens pa vienu vietu. Lai tā nenotiktu.
KLM
K
nesaprotu, kam tu esi spunde - mucai vai vienotības dupsim? .................................................... .................................. Nenoliedzami, asprātīgi ! Tik pat asprātīgs jautājums Jums - nesaprotu, kas tu esi - mucā audzis un pa spundi barots ar 7 trekniem gadiem ? ( nu kā, vai asprātīgi?)
Ministry of Truth
M
Vai šī lieta tomēr nebūtu izskatāma profesionāli, pēc normatīvajiem aktiem un likuma? Jo man rodas iespaids, ka politiķu paziņojumi ir domāti augsnes radīšanai. Es neredzu likumīgu rīcibu saistībā ar nelikumībām KNABā.
nesaprotu
n
nesaprotu, kam tu esi spunde - mucai vai vienotības dupsim?
koķetērija
k
Situācija, kad KNAB otrā līmeņa amatpersonas nenodarbojas ar tiešajiem pienākumiem, bet aizmuguriski taisa politiska tipa intrigas pret iestādes vadītāju, ir izveidojusies tādēļ, ka valsts augstākās amatpersonas tā vietā, lai norādītu uz Valsts pārvaldes iekārtas likumā noteikto padotības kārtību, koķetē ar otrā līmeņa amatpersonām.
spunde
s
Un kas to putru savārīja? Kalvīts, piensaimnieks , dalbiņš, veldre un pār'ejie oranžie bļāvēji.
Valsts pārvaldes iekārta
V
Ja valsts iestādē kāda amatpersona nenodarbojas ar tiešajiem pienākumiem, bet aizmuguriski sāk taisīt politiska tipa intrigas pret iestādes vadītāju, tā ir nekavējoties jāatbrīvo.
intrigante
i
Valsts iestādē nekad nevajadzētu paturēt darbiniekus, kuri ir pretendējuši uz vadītāja amatu un nav to ieguvuši. Īpaši tad, ja darbinieks ir uz intrigām orientēta sieviete.
subordinācija
s
Valsts iestādēs ir jābūt stingrām kompetences robežām un subordinācijai. Ja valsts iestādē kāda amatpersona nepakļaujas vadītāja likumīgām prasībām, tā ir nekavējoties jāatbrīvo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas