Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Zatlers: Dombrovskis atšķiras tikai ar to, ka viņam ir premjera darba pieredze

Eksprezidetns Valdis Zatlers atkārtoti norādījis, ka Zatlera Reformu partijas mērķis nav veidot valdību no divām partijam, bet gan no trim. "Mēs esam skaidri pauduši viedokli, ka divu partiju valdība nav mūsu mērķis, bet gan trīs partiju," piektdien Dienas diskusijā sacīja V.Zatlers.

Jautāts par plusiem un mīnusiem, kādi būtu saskatāmi sadarbībā ar Saskaņas centru un Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK, V.Zatlers atbildēja izvairīgi: "Abiem ir gan plusi, gan mīnusi, un ir jāatrod variants, kurā tomēr vairāk ir plusi. Taču jāvērtē arī tas, kādi ir tie mīnusi. Ir tādi mazi mīnusiņi, bet ir arī lieli mīnusi, kas slēpj riskus tālākajai nākotnei." 

Uz jautājumu, vai premjera amata personālija var kļūt par klupšanas akmeni sarunās, atsaucoties uz Solvitas Āboltiņas teikto, ka Vienotībai ir samērā kategorisks uzstādījums pretendenta izvēlē - pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis, V.Zatlers norādīja: "Mēs neesam runājuši par šo jautājumu. Tā ir laba ziņa, nevis slikta ziņa." Viņš sacīja, ka runa par personālijām būs tikai tad, kad būs pilnīgi skaidrs, kas būs kopīgajā rīcības plānā un kuras personālijas var tās vislabāk realizēt.

V.Zatlers arī uzsvēra, ka Edmunds Sprūdžs būs partijas premjera amata kandidāts līdz tam brīdim, kad prezidents nosauks konkrētu vārdu. Runājot par pašreizējā premjera Valda Dombrovska lielo pieredzi un starptautisko reputāciju, kuras nozīmību uzsvēris arī A.Bērziņš, V.Zatlers sacīja, ka Dombrovskis atšķiras no citiem tikai ar to, ka viņam ir premjera darba pieredze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas