Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers ekonomiskās krīzes cēloņus saista ar Tautas partijas atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Par to, ka vismaz Satversmes grozījumus virzat, paldies, kaut gan domāju, ka pats daudzējādi traucējāt to savlaicīgu pieņemšanu. Bet par to runāt jau vairāk nav jēgas. Tagad mani interesē cits jautājums. Ja jau Jūs atzīstat, ka Latvija piedzīvo tik dziļu krīzi tieši TP darbības/bezdarbības dēļ, tad kādam/kādiem laikam vajadzētu arī saņemt sodu, uzņemties atbildību, šķirties no treknajos gados sakamptajiem treknajiem īpašumiem, kuriem vajadzēja stabilizēt mūsu valsts ekonomiku šajā laikā. Vai varbūt tā bija tikai tāda pirksta pakratīšana resnā puišeļa virzienā, sak, nav smuki vienam pašam apēst visu ģimenei domāto svētku torti, bet ko nu tur vairs...
ilze
i
Izskatās,ka arī prezis vairs par tautu nedomā.Grozīs tik Satversmi! Kā kāds aizmaksās tā tik grozīs. Iesākumā domāju,ka Zatlers tāds normāls čalis,bet nauda bojā daudzus.
āzene
ā
Zatler,bāreņiem nav ko ēst,bet šis tik grozās ap grozījumiem.Pārlieku bieži tu maini kažokus.,var arī teikt,kas maksā,tas arī pasūta mūziku.Ķēzīs mūsu naudu,lai tautai dzīvi padarītu nedrošāku.
lita
l
Ai,kā kažociņš ātri apmetas uz otru pusi.Vai tik tā vētra nav no kažoka straujajām apmešanām.?Būtu apturējis sūci-likvidējis partiju barotavas,kur aizplūst milzu līdzekļi.Labi atēdies sāk filozofēt.
Vija
V
Zatlers drusciņ sācis saprast, kas ir kas! Lai Dievs dod viņam pilnīgi atbrīvot plaušas no zvērdārzā saelpotā smārda.
Lāpītāja.
L
Tā iet, kad tu paklausies tikai to, ko pēdējā vakarā pasaka pie varas esošā klana klerks un esi par slinku lai ieietu tuvējā balsošanas iecirknī un paņemtu ierosināto labojumu tekstu un izlasītu, jeb atvērtu internetā lapu,kur rosinātāji skaidro kas un kā. Tās ir pilnīgas muļķības,ne pāc vecā,ne iespējami grozītā pensiju likuma VIENADAS pensijas nebūtu tam kam 10 jeb 40 gadi.Nu kad slinkums māc tad būs jādzīvo ar to kas ir un kas būs pie šīs pašas valdīšanas.Ja pati neesi pensijā, tad kāda vecmāmiņa vai krustmāte jau gan ir.
jjjjjjj
j
tad ludzu veikalos kasamazina cenas betalgam japaliek tadam pasam ja negrib paaugstinat
urla
u
Vai prezidentam būtu grūtības tautai izskaidrot kāpēc ir vajadzīgi Satversmes grozījumi?Ko tauta iegūs no tiem grozījumiem?Jūs tik sakuļiet vētru ūdens glāzē,ka neiznāk tāpat kā ar pensiju referendumu--es sataisījusies iet balsot-Dombura raidījumā dzirdu,kaPēteris Leiškalns skaidro,ka referendums tiek sasaukts,lai tiem ,kas nostrādājuši mazāk kā 10 būtu tāda pat kā darbarūķiem ar 40 gadu darba stāžu.Negāju uz referendumu.
ola
o
man viens pasniedzējs stāstīja,ka nekas valsti tā negrauj kā aploksnes.Aploksnēs dzimst meli pret savu tautu.
koma
k
Tie kas saņem milzīgus kukuļus ekonomisko krīzi pārcieš viegli.Baigi strauji puisis maina kreklus.Tad jau ir lieki runāt par sirdsapziņām.
A.
A
Nu, tas jau ir kaut kas.
LVD
L
..Lūk lūk, ir jau mazliet siltāk, kā bija tajā bērnu rotaļā ar paslēptajām mantām, bet tad, kad prezidenta kgs vairāk un uzmanīgāk pavēros Godmaņa- Šlesera- Šķēles svaigākās darbības , būs karsts! Un tad tauta būs jāaicina ielās , lai kopīgi dotos vispirms uz ministru kabinetu patīrīt Augeja staļlus, tad uz Jēkaba ielu veikt līdzīgus sanācijas darbus.. Tikai nomainot esošos "melnā cauruma" radītājus un izmantotājus, var tikt pie jaunas situācijas, kuras zīme būs "Radīt tautai!" šābrīža "Iznīcināt tautu!" vietā!
Jecis
J
Preidents parāda mugurkaulu.
Mija
M
Mūsu valdības vīriem pasaules krīze nāca kā glābiņš, jo nu visus akmeņus var samest tās dārziņā un paši justies gudri un izdarīgi bez gala. Dažu interviju skatoties jābrīnās, kā cilvēkiem pietiek nekaunības šitā muldēt...
juzis
j
pēd rindkopa jābūt: Koalīcijas piedošanu.. D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Sabiedrība gaida no prezidenta skaidru viedokli par valsts finanšu stāvokli un vēlas justies droša."

Augusts Brigmanis (ZZS). Lasiet plašāk

"Mēs vēlētos, lai prezidents nekoncentrētos tikai uz vieniem Satversmes grozījumiem, bet arī vairāk iesaistītos ekonomisko jautājumu risināšanā".

Māris Kučinskis (TP). Lasiet plašāk

LASI VĒL

TP uzņemas atbildību par Satversmes grozījumu izstrādāšanu

18.novembra runā Zatlers atgādina deputātiem par grozījumiem Satversmē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas