Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zatlers ir izaudzis un parādījis sevi, uzskata Endziņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesība
p
Protams,es domāju,ka visi Latvijā ir gatavi uzņemt japāņus,bet pirmkārt jāzina,vai viņi to vēlās.Pie viņu attīstītās zinātnes,es domāju viņi īsā laikā atkopsies un radiāciju ierobežos .Jā,tagad ziņo,ka bez pajumtes un ar ļoti ierobežotiem pamata pārtikas resursiem ir daudzi cilvēki.
Julis
J
nu nevar vinam blakus nostadit L.un Daudzi.Ja tauta balsotu-noteikti butu Zatlers.
karro
k
Zatlers, tiešām, ir izaudzis un vareetu būt labs prezidents turpmaakos četrus gadus!
pele
p
Tu esi duraks! Kuŗš ārsts padomju laikā un arvien tagad neņem aploksni, laikam pats un tuvinieki ir iztikuši bez operācijām! Nespļauj akā no kuras gribēsi dzert!
bimbam
b
Tautas lielākā daļa nepieļaus virzīt tādus kandidātus,kas vilks uz korupcijas nostiprināšanos un tādi medijos un politiķu mutēs ir manīti.Tauta neļaus atkal zelt korupcijai,jo tās ir visu mūsu beigas,bez nākotnes.Zatlera kungs vēl vienam periodam ir pilnīgi atbilstošs un atbalstāms.Visus šos 4 gadus,kad viņš ir publiska persona es tikai esmu jutis,ka viņš ir kategorisks korupcijas apkarotājs un ļoti labs vadītājs un organizātors valstisku vajadzību laikā. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- Tauta pati ir viena no korumpetibas saknem! To nedrikst aizmirst!
Pagastvecis
P
Zatleram tiešām nav atlicis daudz laika. Latvija ir kampēju izlaupīta. Daudzi tūkstoši ik mēnesi pamet šo zemi, zaudējuši ticību taisnīgumam un likumībai, zaudējuši cerības uz cilvēka cienīgu dzīvi šeit. Latvijai daudz iespēju nenogrimt purvā vairs nav atlicis. Tāpēc Prezidentam jādomā reāli un lielos mērogos: mēs varam sniegt palīdzību Japānas tautai lielajā nelaimē, kas to piemeklējusi. Zatleram ir iespēja ierakstīt Latvijas vārdu pasaules vēsturē ar zelta burtiem! IR RADUSIES UNIKĀLA IESPĒJA, KĀDA RODAS VARBŪT TIKAI REIZI VISĀ VĒSTURES PLŪDUMĀ. Skaidrs, ka Japānā kodolreaktoru avārijas process kļuvis nekontrolējams. Mana līdzjūtība Japānai un japāņu tautai. Japāna ir tik maza zeme - tikai piecas Latvijas. Ar trim cunami sabojātām atomelektrostacijām Japāna var tikt piesārņota uz dažiem simtiem gadu. RISINĀJUMS! Latvijai jāpiedāvā viņus izmitināt pie mums Nu kādus 2-5 miljonus. Ar noteikumiem, ka iemācās Latviešu valodu, ievēro mūsu likumus. Uz 150-200 gadiem, kamēr Japānas zeme attīrās no radiācijas piesārņojuma. Ar striktiem starpvalstu līgumiem. Ir vērts visu vēl rūpīgi apsvērt! Bet pirmajā brīdī tas izskatās labi : - Latvija iegūst čaklus un apzinīgus strādniekus, augsti izglītotu intelektuālo potenciālu, zinātniekus un inženierus - Latvija iegūst nozīmīgas investīcijas un mūsdienīgas tehnoloģijas - Latvijai nelojālie mongoļu-tatāru jaukteņi zaudē savu ietekmi un nonāk nenozīmīgā mazākumā Japāņi īsā laikā pēc pilnīgas sagrāves WW2 uzcēla savu zemi no jauna un 10 gados kļuva par vienu no attīstākajām pasaules valstīm. Bez tam japāņi joprojām nav padevušies Kremlim jautājumā par nozagtajām Kuriļu salām – tātad krampis viņiem ir :) Manā pagastā vieta atradīsies uzreiz 25 000 japāņu (10 000 ģimeņu). Nešaubos, ka viņu uzņemšanai dabūsim Eiropas naudu. Lieku uz balsošanu!!
tautas izvēle-Lembergs
t
nē Zatleram 16.03.2011 08:28 Ziņot! tikai M.Riekstiņš vai ALembergs der par prezidentu. Zatlers nekad nebūs īsts prezidents, kaut kalpotu 10x
tauta
t
Es nesaprotu kā var ,, izaugt" pieaudzis cilvēks. Zatlers vienmēr ir bijis pietiekami inteliģents , gudrs un lielas savas zemes patriots. Izpratne par protokolu ir cilvēku izgudrojumi, ko ne katrs normāls cilvēks uzskata par galveno prezidenta kritēriju. Ar to nav viegli sadzīvot, to diktē galotnes, bet tautai reizēm tas ir vienaldzīgi. Galvenais ir mīlēt savu tautu, cīnīties par tās interesēm un prast vienot kašķus, kas domā tikai par sevi. tas, ka prezidentam ir jādod vairāk pilnvaru bija jau zināms V. V. Freibergas laikā- bez tā prezidenta funkcijas ir tik ierobežotas, ka nostāda vidutāja lomā bez spēka- rezultātā Saeima dara ko vēlas, bet tauta dusmojas uz prezidentu par stigras nostājas nepaušanu...
Neērtais stāvoklis
N
Mani pārsteidz viū šo veču konformisms un pieticība prasibās. Arī morāles ideāli ir nodoti. Pat baznīcas pārstāvis pieļauj, ka kukuļpieņēmējs var tikt vēlreiz pie prezidenta vietas. Un šoreiz neviss zoodārza kompromisa pārpratuma dēļ, bet pilnīgi apzinātā izvēlē. Vai šis liekulības tirgus dod kādam ticību, ka šai valstij ir perspektīvas? Nevajag "gudri dirst" par inovāciju nepieciešamību, par Latvijas Nokiju, par patrootismu... kamēr Valstij atbildīgos amatos tiek bīdīti viduvējības, diletanti, deputātu radinieki un šoferu dēli... kas dažus priecē tikai ar to, ka nav sataisījuši sūdus un "ir izauguši" par pilsoņu nodokļu naudu deldējot krēslu... ... šī čammāšanās, neizlēmība, principu pērkamība nekādi neliecina ka nākotnē dzīvosim labāk..
ihaha
i
Zatlers, tieshaam, ir izaudzis un vareetu buut labs prezidents turpmaakos chetrus gadus.
patiesība
p
Tautas lielākā daļa nepieļaus virzīt tādus kandidātus,kas vilks uz korupcijas nostiprināšanos un tādi medijos un politiķu mutēs ir manīti.Tauta neļaus atkal zelt korupcijai,jo tās ir visu mūsu beigas,bez nākotnes.Zatlera kungs vēl vienam periodam ir pilnīgi atbilstošs un atbalstāms.Visus šos 4 gadus,kad viņš ir publiska persona es tikai esmu jutis,ka viņš ir kategorisks korupcijas apkarotājs un ļoti labs vadītājs un organizātors valstisku vajadzību laikā.
Tieši tā!
T
Zatleru varētu otreiz ievēlēt, bet tikai ar PRASĪBU - "TAISNU MUGURKAULU!: Nekādu izlēcienu vairāk Krievijas virzienā! Pietiek, ka šogat pēc Krievijas apmeklējuma jau pieņēma lēmumu izmaksāt krievu pensionāriem 10 miljoni krīzes apstāļos no mūsu sociālā budžeta, savus pensionārus paliekot zem sitiena.TĀ VIENKĀRŠI TURPINĀT NEDRĪKST!! Tiešām - dzīvoklis jau nodrošināts, mūža pensija arī, lai tad strādā un parāda sevi no labās puses! Citādi: cik vēl tādu viena termiņa prezidentu nebūs Latvijai, un ....visiem "fičas". jānodrošina. Pietiek jau ar Ulmani un V.V..Freibergu, nu arī Zatlera nodrošinājumu mūžam!
kexxx
k
hmmm.. a kapec mums bija jamaksa, ka kaut kads pidrikjis macas??? Vai tad tas ir par maz prasits to kas ir rakstits likuma - prezidenta kandidatu ar nevainojamu reputaciju, kas spej parstavet Latviju? Ja Zatlers ir labakais, ko Latvija var piedavata, tad tauta ir nolemta iznicibai.
Nejaušais
N
iespējamais prezidenta kandidāts būs visciešākā saistībā ar pieaugošo korupcijas risku, pat BBC par to runā, tikai mēs izliekamies neko neredzam. Gaiss tiek duļķots, lai sekotu Itālijas Berluskoni afērām?
arī "no tautas"
a
Audzis vai neaudzis, netīrumi anamnēzē tāpat paliek. No aploksnēm nenomazgāties gadiem, no kopējām mahinācijām ar sievu nenorobežoties, lai arī "noilgums" pēc Latvijas likumiem "Pirmajai lēdijai" ir iestājies. Latvieši visu ātri aizmirst, ko nevar teikt, piemēram, par Rietumzemēm, kā dēļ tagad mūsu valstij atliek kontaktēties ar Austrumiem, ar Tuvajiem Austrumiem un tml. pusnabagiem. Un kur tad nu tik tālu var "izaugt" bez izglītības starptautiskajās attiecībās, bez jurista, bez finansista, bez ekonomista izglītības. Un arī pieredze oratora mākslā nebūtu peļama. Tā kā mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties (Ļeņins)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas