Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers: ir jāatsakās no revanša vēstures jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Redz ka mums sanak - ieliek K. partijas pienemtu funkcionaru Ulmani V.P. amata, valsts tiek nodota lidzigo rokas un izsefteta ar visadu mafiju palidzibu ! - ieliekam psihologijas profesori, VVF , ta parada ar pirkstu pie Brivibas pieminekla cik ta daudz zin no savas specialitates, bet cik maz no politikas, ka Satversmes izpratni Abrenees lieta ! - sanemam pret cilveka jutam notrulinatu medicinas specialistu Zatleru, nu redzam cik maz no vestures un politikas var zinat, un bez lidzjutibas savas tautas sapju celam un izpratnes par citu kaimintautu attiecibam, kas cietusi lidzigi (Polijas, Igaunijas, Lietuvas)!
Dollija
D
Nē, nav gan jāatsakās no revanša. Tas būtu tikai godīgi. Vācija taču atvainojās.
"Mēs Paši"
&
Prieks ,par Jūsu naivumu.Tas ,ko rakstiet ,domajiet un dariet ,ir tieši tas ko no Jums ,Latvijas ienaidnieki gaida. Tā tik uz priekšu. Ar tādu sanaidotu ,savā starpā tautu ,kur , driz daļu varēs uzskatit par savu ,paraudzinatu armiju. Par tādu viņus nevarēja pataisīt padomju propoganda ,bet LTF baleliņu bribpratigi/piespiedu parlatviskošanas politika gan.Tak pamostaties ,vismaz pie ceturtā piegājiena. Tas Ivans ,kurš uz Latviju atbrauca labāku dzīvi meklēt ,vai viņa bērni ,ir tikpat vainīgi ,kā Jānis ,kurš patlaban strādā Īrijā. Viņi nekur projām nebrauks un tikai mēs ,dažādi ,bet vietējie ,varam viņus pataisīt par vietējiem ,vai okupantiem.Tādā zemē arī dzīvosim.Naidā un nabadzībā ,lidz kāds gudrāks mūs savāks ar visām pendelēm,Daudz vairs nav atlicis.
Tvaika ielas sanitārs
T
Ja padomju melu atkārtošana veicinātu ekonomisko attīstību, tad PSRS, kur šiem meli tika atgremoti 70 gadus, uz 1990. gadu būtu superekonomika :D Latvijas ekonomikas attīstībai ir vajadzīga demokrātija un brīvais tirgus. Komunistu melu atzīšana par patiesību neveicina ne vienu, ne otru.
ekharts
e
Šajā jautājumā Zatleram varētu piekrist-mums ir jādomā par valsts ekonomisko attīstību,ar politisko revanšu pret tagadējo Krieviju par bijušas PSRS nodarījumiem,mēs šobrīd neko nepanāksim,tas mums arī nav izdevīgi.
.
.
Latvijas tautai Otrais pasaules karš faktiski beidzās un tā sekas tika pārvarētas tikai pēc 1990.gada, kad Latvijas valsts atguva neatkarību. ------------------------------------------ Sekas nav pārvarētas vēl šodien, ja būtu, pārvarētas tad te ne uz to pusi nekas nebūtu kā ir tagad
Kuršis
K
Glumais trusis Zaglers.
Rits
R
Zatler, vai tev ar domāšanu viss ir kārtībā, lietojot vārdu publiskajā telpā "revanšisms", diskutējot par Latvijas okupciju.Paskaidrošu tev Zatler un tavai padomniecei ārlietu jautajumos, kas ir REVANŠISMS. Tas izcēlies no franču vārda revanšs, un nozīmē politiska tieksme pēc revanša (par zaudējumu karā). Ja tu nezini, tad gribu atgādināt, ka Latvija no PSRS puses bija okupēta un kara stāvoklī ar PSRS nebija, un latviešu liela daļa tika izsūtīti uz sibīriju iznīcībai, lai atbrīvotu vietu Krievijas civil. un armijas okupantiem, ieņemt tās dzīves vietas un iedzīvi. Atcerēties un runāt par to, nav revanšisms, bet lai nākošā paaudze to zinātu atcerētos, kas bija tie, kas iznīcināja Latviju un nīcina un nīdē joprojām šodien ar latviešu tautības līdējiem,kangariem Rīgas domē un citās partijā un organizācijās., kāds esi tu arī Zatler. Es tevi nicinu un tu man esi pretīgs.
Tvaika ielas sanitārs
T
MĒS neko nejaucam. Jaucat JŪS. Nekāda "vēsturiskā koalīcija" 9. maijā neko neatzīmē, un vispār - PSRS kļuva par "koalīcijas" valsti tikai kad vācieši uzbruka, līdz tam kopā ar Vāciju dalīja Austrumeiropu un parakstīja slepenus protokolus.
Made.
M
Zatlerkungs, Ja jums nav oficiāla rakstiska ielūguma no Krievijas prezidenta Medvedjeva, tad jums nav uz Maskavu jādodas. Varbūt 9. Maija svēkus svinēt labāk Rīgā, Pārdaugavā ar Latvijas krieviem kopā, kuriem varētu izskaidrot to, ko viņi nevar saprast. Tam būtu lielāka jēga ! Apdomā 99X , tad dari !
Boņuks
B
Mutisks ielūgums oficiālai personai nav nekāds ielūgums.Tā Puķins Zatleru var ielūgt uz savu dzimšandienu. Vārdi aizlido, bet rakstītais paliek. Ja Zatlerkungam nav oficiāla, rakstiska ielūguma, tad pie Kremļa durvīm var arī pateikt:"A kto ti takoj ? Von ot sjudava! " Patiesībā tā ir necieņas izrādīšana Latvijas valsts prezidentam un viņa tautai. Esmu vienkāršs cilvēks, bet bračkas Puķina mutiskam ielūgumam spļautu virsū.
pamela
p
P.S. Voldi, KĀ IZSKATĀS PRAKSĒ - latviešu - REVANŠS pret Krieviju ? Dioksīns šprotēs pēc ES standartiem,divvalodība reāli dzīvē,valsts apmaksātas skolas krievu mēlē,Krievijā nostrādāto gadu pensijas apmaksa,valodas nezināšana apkalpojošā sfērā,debīli deputāti bez šīs VALSTS !! val.zināšanām,Abrenes ,Skrundas,Inčukalna,Dobeles utt.atdošana okupantu rokās? KO VĒL VOLDI,ieteiksi,atteikties no lATVIEŠU VAL.??? PAR savas valstsw un tautas nodevību ,tava vieta CIETUMĀ !
pamela
p
Paredzu,ka pēc Maskavas apmeklējuma un samogona iemalkošanas par godu Latvijas okupācijai,Zatlers pieprasīs latviešu tautai atteikties no okupācijas fakta minēšanas un pieprasīs pieņemt Kremļa vēsturi,ka Latvija "BRĪVPRĀTĪGI"pievienojās PSRS un paši tūkstošiem joza mirt uz SIBĪRIJU.Domaju,ka Gulagā palikušie mocekļu kauli ,ja varētu,IESPĻAUTU Zatleram ģīmī !Vēstures interpretācija tiek spēlēta VIENOS !! VĀRTOS -- novest lietas līdz OKUPĀCIJAS noliegšanai.Kremlis mūs saukās par fašistiem līdz pasaules galam,t.i., " vēsturi "neaizmirsīs,kuru mums ZATLERPAPUS iesaka norakt. KAPĒC EBREJIEM NEVIENS !!! NEPRASA AIZMIRST,PIEDOT,solidarizēties ar bendēm?ZATLER,pēti cik gribi,BET okupāciju NENOLIEGSI!!!ES iedomājos KO un KĀ reaģētu ebreji,ja IZRAELAS Prezidents ko TĀDU izdvestu?!VALDI,kā mīl prātuļot Latvijas O.Benders - Lesčinskis - "TANGO DEJO DIVATĀ. Latvijas politkretīni jau tik tālu pazemojuši valsti,ka Putins drīz pat sapuvušu voblu nepiedāvās,BET Zatlers lien krievu gultā ar AIDS slimu nekauņu,kurš grib iegalvot,ka tas ir veselīgi.Zatler,ceri uz otro termiņu,jebšu ir jau solīts?
jep
j
VZ = tārps bezmugurkaulinieks. Bildē ģīmi sataisījis kā Godmanis. Kā prezidents viņš ir pilnīgs "0".
Arturs - Pensionars
A
Dzimis Latvijā no Krasnojarskas novada ziemeļiem es atgriezos dzimtenē 1961.g. rudenī.Lasot mīļie tautieši šos komentārus,tā arī nevaru saprast par ko ļaudis ecējas.Nezinu,vai daudz no rakstītājiem vispār spēj iztēloties ko nozīmē 12 gadu vecumā vilkt tuvākā līķi marta sniegā ar ragaviņām uz kapvietu.Tieši tāpēc Staļina noziegumiem nav un nevar būt noilguma.Un Latvijas iznīcināšana 1940/45.gados nav diskutējams jautājums. Šodien kalendārā ir 2010.gads,ir neatkarīga Latvija,esam NATO,esam ES,esam ar un par rietumu demokrātiju,ir pilnīgi cita pasaule.Svinības Maskavā neapšaubāmi ir rituāls,iekšpolitisks rituāls,jo ar to,austrumos no mums valdošie maskē savu iekšpolitisko mazspēju.Bet pasniegts viss tiek uz vēsturiskās koalīcijas uzvaras fona.Un te nu sākas mūsu alošanās,jaucot visu.ko vien var sajaukt.Vēsturi,okupāciju,vietējo krievu pašpietiekamo izrādīšanos un vēl un vēl.Bet runa ir par pilnīgi ko citu.Par mums ,latviešiem, izdevīgu nosacījumu iegūšanu šī brīža ārpolitiskajā situācijā.Lūk šo labumu mums var atnest prezidenta vizīte Māskavā.Un te nav nekāda pakļaušanās,laizīšana,līšana,un tā joprojām. Prezidents ir jāatbalsta,jāievirza misijai kura var pacelt mūsu pašapziņu,veidot jaunu viedokli par Latviju kā valsti ar atbildīgu,sev izdevīgu politisku pozīciju.Mūsu valstij,mums pašiem ,ir nepieciešama pašpcieņas pilna efektīga politiska pozīcija.To šī vizīte mums var sniegt. Žults ir jālej citūr un pavisam citādāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas