Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers: Kāpēc Latvijas ekonomiskās atlabšanas programma darbojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Argentīnas Tango
A
atvainojos, komentārs nav par šo rakstu !!! :))))))
Argentīnas Tango
A
Raksts ir labs. Protams, nez vai reālajā dzīvē tai pašā Amerikā ir tik labi, tomēr raksts pārdomu vērts. Tas tikai lieku reizi apliecina, ka Latvijassabiedrībai jāatgriežas pie solidaritātes un patriotiskas sociāldemokrātijas tradīcijām. Mēs 20 gadus esam balsojuši par labējām partijām. Nekas labs nav iznācis. Sabiedrību nevar vadīt kā uzņēmumu, kurš pieder 10 cilvēkiem, bet var vadīt kā uzņēmumu, kurš pieder visai tautai. Āmen ! :))
arī prom
a
...vai tam runātīzerim ir ar' kāda apjausma par realitāti?
ciniķis
c
Es domāju, Davosā citu valstu ( sevišķi rietumvalstu) politiķi, ekonomisti un analītiķi reāli ņirdza par tādu klanīgu lupatu, kurš tajā, ka viņa tauta iet bojā, viņa valsts ekonomika brūk ar rekordlieliem cipariem, viņa valstī bezdarbs sasniedz rekordskaitļus globālā mērogā, bet sociālā situācija ir uz katastrofas sliekņša, saskatīja "izaugsmes pazīmes". Es domāju, ka viņi smīnēja un ņirdza diezgan atklāti, bet neafišēja to žurnālistiem. Par to, ka tāda Latvija ir pirmajā vietā visos negatīvajos rādītājos, par to Zatlera runasvīri vai runasssievas aizmirsa piebilst. Dibena laizīšana izrādījās svarīgāka par tautas interesēm - tamdēļ zatlers turpmāk apņēmās vēl vairāk pasliktināt sociālo situāciju, vēl vairāk apgriezt algas, pensijas un pabalstus, lai radītu konkurētspēju - ar badā mirstošu un noziedzības pārņemtu7 sabiedrību. Tikai likteņa ironija - ka šī pati politika un tuvredzība viņu gāzīs no prezidenta posteņa ar seju tieši dubļos ( labākajā gadījumā, sliktakajā - cietums par noziegumu pret valsti - apzinātu kaitniecību un genocīda atbalstīšanu). Es vienkārši brīnos - cik zemu var krist un cik tālu var degradēties kā personība ( maz kas tur palicis no tādas), lai uzņemtos kalpot svešām interesēm pat, ja tas ved postā paša tautu. Tur ir jābūt reālam morālam kroplim vai garīgi slimam cilvēkam, kas neapzinās, kādu ļaunumu viņš nodara ar savu "politiku". Valstij tādi prezidenti ir bīstami, pie tādiem prezidentiem valsts pastāvēšana ir apdraudēta. Jau tā mēs esam atkarīgā teritorija, kas lielākoties realizē svešu valstu intereses, vēl tagad šis pasaka - "mēs pilnībā atdodamies svešas politikas rokās" neskatoties ne uz kādiem upuriem.
JANIS
J
Paskat, paskat, kā sevi identificē: " ... Latvija ir pārliecināta ..., ka īstenos .. programmu,... izpildīs kritērijus" Nu, moin! Šitāds lējējs! Būs jau laikam atkal kāda grāmata pēc pāris gadiem.
skolnieks
s
Arī ar vārdiņu warum sākās jautājuma teikums ar attiecīgu zīmi,es to visu zinu.Warum Jūs mācat mani?
5.klase
5
Ar "Kāpēc" sākas jautājuma teikumi, kurus nobeidzot jāliek jautājuma zīme.
skosts
s
Lai runā ko grib,bet gods,kam gods ka arī prezidents Zatlers kopā ar savu komandu ir pielicis savu prātu un aktivitātes,lai mūsu saimnieciskā,finansiālā un politiskā darbība tiktu virzīta valsts un tautas labā.Pēdējā gajienā prezidents nosauca arī pareizo cilvēku Dombrovski par valsts vadītāju.Savkārt Premjers izvēlējās pieredzes bagātu un stingru finansu ministru Repši un tā jau bija nākošo panākumu atslēga.Svarīgs notikums arī bija,ka visu partiju politiķi gan Saeimā gan valdībā kopumā un galu galā strādāja uz rezultātu,no šī vēl mazā panākuma redzams cik svarīgi Saeimai,Prezidentam,Valdībai gan kopumā,gan katrai partijai,gan katram politiķim strādāt,kā tādiem viena zāģa zobiem un tad jau rezultātus tauta sajūt drīz.
KLM
K
liela - lieluma. (atvainojos)
KLM
K
Laba ideja! ..................................................... ................................ Es mulstu! Bet, manuprāt, ir vēl labāka (jautrāka) - bronzā atliets Slakteris tur uz pleciem Titānika liela naudas maisu ! Pieminekli grezno uzraksts - nothing special....
fiksais
f
iz preses 2010. gada 1. februārī... ...Līnijas Liepāja – Ventspils un citu Latvijas demontēto dzelzceļu sliedes nonāk Liepājas Brīvostā, kur tās uzkrāj, sagarina un sagatavo nosūtīšanai pa jūras ceļu dažādiem adresātiem Ķīnā, informē laikraksts "Kurzemes Vārds"... Vai tā ir tā Latvijas ekonomikas atlabšanas programmā postot un iztirgojot stratēģiski svarīgus infrastruktūras objektus?
Bo
B
Laba ideja! Treknos gadus kā būtisku Latvijas vēstures posmu un parādību tiešām vajadzētu iemužināt bronzā. Divas blondīnes divos Porshe Cayenne būtu jautrs piemineklis!
Lāčplēsis
L
Latvi neļauj sevi pievilt, seko līderim,seko saulvedim, tavs dzīvības stars ir Kangarovichs.
KLM
K
..plāns nedarbojās, jo taukmūļi no JēLās sorosītiskās kliķes nepieliek ne pirkstiņa, lai veicinātu vismaz kaut kādu izaugsmi. .................................................. ............................................................ .................................. Protams, tā ir,vienīgais glābiņš valstij divas blondīnes pie stūres, kuras ieraugot Škēles kungs, nepakustinot ne pirkstiņa, momentāli saprata - ar valsti kaut kas nav kārtībā. Vai Jūs, dzintras kundze, neierosinātu šīm blondīnēm uzcelt pieminekli - kā iedvesmas avotam Šķēles kungam, palīdzot viņam saprast - ar valsti kaut kas nav kārtībā...
abi valži vienādi
a
Ja JL Dombrovskis nebūtu noņēmis pensijas ,ar ko tad viņš būtu lielījies ,ka viņa laikā pensijas palielināja par 70 % Tā jau cilvēks nav slikts, bet JL Dombrovska darbiņš izpaužas tā :VISPIRMS VISU IZDARA TĀ KĀ PEPSIS SAKA, TAD ,ja tauta šūmējas,ATLIEK VISU ATPAKAĻ,KĀ BIJA IEPRIEKŠ Tas ir tas pats kad LOKOMOTĪVE IZDARA MANEVRU UZ PRIEKŠU UN TŪLIŅ`KĀPJAS ATPAKAĻ tāds līdz šim ir bijis viss JLDombrovska darba sausais atlikums , kur sāka, tur arī palika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas