Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers: lai samazinātu siltumnīcas gāzu izmešus, jāveicina ekonomiskā izaugsme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dita
D
To,kurš sacer Zatleram tukšas,dumjas runas,ir steidzīgi jāatlaiž no darba.Jo viņš pats galīgi nefiltrē,ko saka.Nu ko teikt,kauns pa visu ģīmi!Un tā viņu pavadošā ļaužu masa ir galīgi nevietā.Un pēc visa tā VZ mācīs mūs dzīvot taupīgi.
Senais
S
Kārtējās "oriģinālo " domu pērles. Kā gan agrāk tas nevienam nav ienācis prātā? Tomēr derētu apsvērt reāli domājošo iebildumus, ka cilvēces ietekme uz klimata izmaiņām , līdzšinējā un nākotnes, ir niecīga. Klimats cikliski ir mainījies jau tad, kad cilvēce vēl nebija piesārņojusi dabu, kad vispār vēl nebija uz Zemes uzradušaies, un turpināsies arī tad, kad planēta no šīs sērgas būs veiksmīgi tikusi vaļā.
es
e
:) kurš šim idiotam kaut ko tādu teica? :D un piekrītu pilnībā nn viedoklim. :D
Dārznieks
D
Kaut kā neiet kopā - projektējamā Liepājas ogļu elektrostacija un tīrs piejūras gaiss...
nn
n
ekonomikas izaugsme, kas butu versta uz naftas atkaribas samazinasanu, samazinatu ari CO2 izmesus.. naftas atkaribas arstesana ir neizbeegama --- tiesi tapec valdibu ekonomiskaas stimulesanas pasakumi vislielako atdevi dotu, ja tie butu ilgtermina ieguldijumi energetiskaja ilgtspeejaa.. ..latvijas gadijuma pats vienkarsakais un atrak realizejamais pasakums butu apstadit neizmantotaas lauksaimniecibas zemes ar atri augosiem kokiem.. sads pasakums varetu dot darbu tuukstosiem cilveku un tas noteikti atmaksaatos ilgterminaa "pasaules pieredze rāda, ka ekonomikas izaugsme tieši VEICINA siltumnīcas gāzes izmešus !!! bet nu LV jau kā vienmēr viss ir ne tākā citur."
nn
n
"..koksne ir dārgāks kurināmais par gāzi.." pilniigas mulkiibas ! ...pagajusaja ziema daleji pargaju no gazes uz malku.. secinajums --- siltums no gazes ir 3 reizes dargaks neka no malkas !!
nn
n
principaa vina teiktais ir (pat neticami) labs un pareizs !! ..esmu patiikami parsteigts
Kaspers
K
Zatlers kārtējo reizi ir palaidis garām izdevību paklusēt. Viena no augsta intelekta pazīmēm ir prasme apzināties savas kompetences robežas. Jau tas, ka Zatlers piekrita būt par prezidentu liecina par viņa aprobežotību. Enerģētiķu aprindās ir pilnīgi noteikti zināms, ka jebkuri izmešu samazināšanas pasākumi ir ārkārtīgi dārgi, nesavienojami ar ekonomiju. Tāpat ir zināms, ka koksne ir dārgāks kurināmais par gāzi. To var lietot tikai tur, kur nav pieejama gāze, vai arī ir kaut kādi lokāli pieejami lēti koksnes resursi.
meli
m
saima nobalsojusi par eiropas atkritumu dedzināšanu Kurzemē . Te ir briesmu lietas.
Kārlis
K
Klauns, ko tad te Latvijā tādu mēs ražosim? Vienīgais ko mēs Latvijā labi daudz esam saražojuši, tie ir birokrāti, partijas, vietnieki un sekretāri. Tie kretīni sēdēs tautai uz pleciem un sūks asinis no sprandas. Nez vai tev Voldīt būs pa spēkam uzņemties misiju šos kretīnus un parazītus no tautas pleciem nosviest?
meli
m
pēķšni mainīt likumu un atļaut Latvijā ievest citu valstu atkritumus un tos dedzināt Kurzemes vidū ir ārprāts, Zatler vai nu tu esi melis vai nezinītis
Karamba
K
Mums vajag auto, kuram no trubas nāk tīrs gaiss! Vēl labāk skābeklis! - viedi teica Valdis.Un visi piekrita :)
Imants
I
Tukšas runas. Gan mūsu prezidenta, gan citu. Latvijai jau nu vispār vajag tik ar savām problēmām galā un tad piedalīties šādu globālu problēmu risināšanā. Lai visas valstiv vel būtu tik zaļas kā Latvija! Maldivu pārstāvja runa gan bija laba! Un tā nav tukša pļāpāšana. Ja Ķīna un ASV nekā nemainīs, Maldivu salu nebūs. Lūk tā ir skarba realitāte. Viņi maksā par mūsu lielo patēriņu.
ķīmiskais uzbrukums brocēni
ķ
kā var tā muldēt!? latvijas politiki slepus dara briesmu lietas liekuļi un meļi.
Amerikanis
A
tas bija pirms gadiem 100-200. tagad citi laiki. kaut gan Latvija atpaliek no parejas pasaules par gadiem 100-200, tapec tur varbut ta vel ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas