Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers: Latvija nākotnē izpildīs visus «mājas darbus» attiecībās ar NATO

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bez NATO nevarēsim
B
100 Saeimas deputātiem tauta uzticēja valsts kasi. Deputāti no Tautas partijas, Zaļo zemnieku partijas, Latvijas pirmās partijas un partijas Tēvzemei un brīvībai pievīla tautu, iztukšoja valsts kasi. Atverot kasi tur ieraudzījām parādzīmes un postu. Izrādījās, ka Saeimas vairākums atbalsta valsts izzagšanas politiku. Ja jau uzticība nav attaisnota un valsts politika nav mainījusies, tad Saeima jāatlaiž un jāsauc pie atbildības. Varbūt NATO var palīdzēt, ja pašmāju tiesiskās struktūras nedarbojas?
J.Biotops
J
Aizstāvēšu grūtdienīti „zvajatočnīku”. Nu kas tā par valsti, kur veikalā man naudu prasa un priekšnieks liek strādāt! Pat par to siltumu un internetu jāmaksā pašam...., ar steigu jāiet logus sist.
riņķī apkārt
r
,,,.pie velna visus s'vetkus un šito valsti ,,,++++ tā tu raksti brīvdienā, uz sava datora, kurš pieslēgts internetam, sēžot siltā istabā. Vai te var vēl ko piebilst? :)
:):):)
:
to,ka izpildīsiet nav nekādas šaubas...bet derētu ar par mums atcerēties,ne tikai nodokļu sakarā....
Milda.
M
Bērni ,tā ir mūsu svētība un, ja tie ir sagādāti , lai vai cik, tad par tiem ir jāgādā vecākiem nevis valstij. Manas mātes ģimenē bija 9 bērni .Bieži bija jāpārtiek no skābiem kāpostiem un kartupeļiem un visi izdzīvoja . Tagad par visu it kā VALSTIJ jāgādā.....Daudziem bērniem Latvija nav ko ēst, jo "radīājiem" jādzer alkochols un tad jāsūdzās, ka valdība slikta. Johai dī !!! Kāpēc Latvijā ir tik neiedomājami daudz dzīvu vecāku bāreņu? Vai valdība vainīga. Katrs ir pats savas laimes kalējs un nevis valdība. Nav darba?! Roc zemi kaut vai ar lāpstu un tev būs darbs. Nepatīk Latvija, laidies prom, kur tev viss no debesīm kritīs !
Vai te atkal caur Krievijas vēstniecību savervēti komentētāji/s uzdarbojas?
Antons
A
Victor 18:59 . Parade NATO - lēti operete! Un vispār liekas, ka mēs dzīvojam sava veida izlikšanās valsts! xxx Kas grib, lai izliekas līdz pat savā nožēlojamajām beigām. Es neizliekos. Valsts ir tik stipra un liela, cik stipra un liela viņa ir katrā no mums, ne jau tikai 100 deputātos mērāma, vai patreizējā armijas lielumā.
Victor
V
Parade NATO - lēti operete! Un vispār liekas, ka mēs dzīvojam sava veida izlikšanās valsts! Nav skaidrs, kā tieši 20 gadi kopš militāristi ir izdevies nopelnīt daudz balvas un medaļas! Par šādiem varoņdarbiem! Un varbūt tas vizulis karnevāls!
Dvinsk
D
Revolucionārs Dvinsk arī apsveica prezidentu. Vietas. "Dārgais, prezidenta kungs! Latvija, neskatoties uz Konstitūciju, nav demokrātija: no Latvija cilvēki bez pilnvarām. Latvija nav Republikā: Seims un valdība nestrādā par kopējo iemesls (tulkojumā no latīņu termina res publica) un par savu kabatu. Of Latvija cilvēki - nevis vēlētājiem, un vēlētājiem. Parlamenta deputāti un valdība - ne ar Latvija un aizjūras jūgu parazītu cilvēkiem. Amatpersonām visos vairākums līmeņos - ne par Latvija iedzīvotājiem un mokasīni, zhiruyuschie ar cilvēkiem. Kas, kā un ko tērēt miljardiem saņemts no SVF? Kas un no kā fondiem tas dos? Latvija nav nacionālās valsts - nav valstiskuma pazīmēm. Nav valsts (valsts) robežas. Drīz nebūs ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaita. Nav ekonomikas, nav valsts finanšu sistēmu un politiku. Valsts Finance - appendage par pasaules finanšu kapitāla, kas balstīta uz krāpšanu, kā augļošana. Valsts finanšu resursiem "szhiraet" aizdevēja likme par aizdevumiem. Praktiski neeksistēja Ekonomikas ministriju un Finanšu ēd valsts budžetā, kas neizmanto ne cilvēku Latvija vai valsti. Viss birokrātiska patvaļa balstās uz prokuratūras un tiesas, kas darbojas kā politiskā policija. Kas ir organizācija? Willfulness jauda, kas pieauga noteikti sevi iznīcināt režīmā. Ja Jūs kā valsts galva, nav nekavējoties pievērst uzmanību šīm un citām problēmām, pat pastāvošo valsts himera ierasties beigām
drakonich
d
Un šāda veida lepni par šiem karavīriem: Tagad ar mašīnu ieroci, nolaupīja no liekšķeres Viņi saka, tieši tagad mums ir porubaem ar kāpostiem! Tikai tad, ja rokasgrāmatas? Pie galvas viņiem ir tukšs ... Pasmaidīja ārišķīgs Šajās skalās =)))) Ar šo armiju tiktu galā un pat sievietes. Technique - tieši tik daudz, apskauda =) Vecu Volvo. Neviens Ural. Lepni Purdue, bet tā ir - Mercy jā Hummers. Papildus ilgi saucieniem kameru.
gunita
g
par neizpilditiem majasdarbiem ari soda.
zt
z
Bet,vai ir tādi mājas darbi, lai veidotos darba vietas un valstij ienāktu nodokļi.
vasily
v
Parade ... pāris ieroči, lai "puknut" Visbeidzot, dažas automašīnas ar lielgabalu lopbarību, un četrās transporta helikopteru noņemt līķi ... bet drīzāk likvidēt "ģenerāļi" : ( knechno es saprotu visu, bet kā Latvija NATO, varētu par šādu gadījumu, un pierādīt to, ko amerikosam laizīšana 20 gadus. Bet kas tas ir, tad laizīt to, kas faktiski atrodas bankās. Vērojot cilvēkus "parādes" bija vienkārši smieklīgi, cilvēki gaida un gaida labi, kad beidzot bruņotie spēki, ka varētu būt? Taču ierobežotie bruņotie vārgs spēku.
betrix
b
Vladimirs IMajakovsky, 22 gadi. Un nekas nemaina. Kura ir pierādīts neuzvarams armijas parāde KĀ DEMOKRĀTISKĀ REPUBLIKA? Dzejolis pieredzējusi. Entuziasmu KRITISKA Tāpat kā bērni, kuri cenšas medus klaips, Buržujs sāk. "Pasportochek būtu! Ar P-un-ee-ee-hoo! " Tādēļ, domāt nav lieks klausīties ochevidevshego uzlabošanu ārzemēs. Pirmais 10kak Ironiski, un Latvija - valsts. Visas personīgās mantas, pamatojoties valstīm un viņa ir. Un valdība (kas kontrolē) un iedzīvotājiem, un teritorijas ... LAND Teritorijā, stingri runājot, nē -- tikko izlikties ... Just polgubernii atsevišķi melus. 20A, tāpēc šajā neviens nav personiski pārliecināts -- vilcieni atkāpties no robežas naktī. Traucējumi, lokomotīve mēģina roars -- un atpakaļ, un uz priekšu un gājienus vietā. Vai jūs domājat, kas rīta - naputeshestvovalsya šeit! -- un uz Rīgas viss simts vai divi simti miles. Riga nevar lamāt -- veikls izskatu. Auditorijas Myto. Segas spīd. Kāpēc mēs netīri un pretīgi? Tas ir vienkārši -- in izmērs šķīdums: To izmantoja, Rus -- trīs stundas veic visus un mazgāt un ķemmēt. Armija Par armijas nebūs atbildreakcijas slikti: ja tā pieaugums ir divi miljoni parastie cilvēki? (Par kaut ko ir klusa vienoties, atceries? - Teica: "Don't iespļaut nosaka gaidīšanas vīzu "). Karaspēks maz bet tā izskatās jauki. Man bija B per jebkurā gadījumā maz. Turklāt viņi apgalvo, ka pistoles ir: 60ne ir piecas Nav sešiem.
betrix
b
PSNu tāpēc ar faktiem, kas ir ne faktiem visiem? --------------- Tas, ka viena jums vile augstprātīgi PROVOCATEUR. Jo karš ar ārstētajiem bez ceremonijas. Jūs riebumu mani dziļi kā jebkurš cilvēks, kas kūda etnisko naidu. Parasti šis dubļi dzīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas