Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlers lūgs konfesijas nosaukt vēlamās svētku dienas iekļaušanai atzīmējamo dienu sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Timurs
T
Ko sis kretins kacina tas vajpratigas sektas? Latvija ir noteikta vien diens ziemassvetkiem, ja kads nevelsas taja dien svinet tad katrai sketi ir tiesibas kaut kattru svedienu svinet savas sektas svetkus. Ir amorali un noziedzigi ka kaut kadi plisu politik idioti katru dienu tracina Latvijas iedzivotajus? Katram cilvekam Latvija ir atlauts svines svetkus kad vinam tas patik. Kapec Latvija, kura ir nacionala valsts butu jalegalize vel kaut kadi citu valstu svetki? Latvijas prezidenti, politki, ministri, deputati ir lielakie Latvijas valsts ienaidnieki un ienaidnieki latviesu tautai un latviesu valodai. Latviesu tauta vienemr izglabj Latvijas valsti, jo sie degradati politki to noved apdraudejuma.
eseses
e
aploksne pilnīgi debīls palicis. lien bez ziepēm ikvienam. Kāpēc mums būtu jāsvina kaut kādu pareizticīgo svētki? Pareizticība pamatā ir krievijā unv iss. šeit runa nav pat par to, ka BAZNĪCA IR ATDALĪTA NO VALSTS, bet par to, ka Zaglers cenšas sev maksimāli dabūt PUNKTUS. viņš ir gatavs izlaižit dilsu visiem, kuriem vajag un nevajag, ka tik dabūtu kādu balsi. pretīgais gnīda zaglers.
Calm
C
A būs jāatnes izziņa no mācītāja, ka biju baznīcā, nevis kartupeļus raku? Kā tad darba devējs lai zina?
19.novembrim jābūt brīvdienai
1
Svarīgākais, lai nākamā diena pēc LR dibināšanas svētkiem - 19.novembris, būtu brīvdiena. Citādi jau nevar tā nopietni šos (valstij svarīgākos) svētkus nosvinēt.
Valsts Latvijā ir nodalīta no baznī
V
Valsts Latvijā ir nodalīta no baznīcas. Ziemassvētki ir jāaizvieto ar ziemas saulgriežiem, Lieldienas - ar pavasara saulgriežiem, bet Jāņi jau ir piesaistīti vasaras saulgriežiem.
Jānis
J
Šis ir kārtējais nevēlamais Zatlera grupējuma priekšlikums. Esmu stingri pret! Politiķis pielīdējs.
Reliģiskie svētki ir TIK
R
subjektīvs katra cilvēka atsevišķs uzskats, ka valstij tomēr ir svarīgākas problēmas, ko steidzīgi risināt !50 gadus svinējām Ziemassvētkus ar aizsegtiem logiem, slēgtām durvīm un klusēšanu, bet SVINĒJĀM. Tagad neviens neko neaizliedz, bet notiek paladziņa vilkšana "PA TUKŠO", bez jēgas, it kā tīšām vajadzētu sabiedrības uzmanību NOVĒRST no visa cita, DAUDZ SVARĪGĀKA...
mmmm
m
Nu šitais di..sā līdējs visam un visiem vairs nav ciešams!
jau izpumpājās ZRP...
j
Zatlers beidzot pabāzts zem jenotu papēža, balsosim par ZRP, kas ir Vienotība 2 ----- izskatās ka ,-kā Vienotība teiks ,tā zatlers dancos pasam savuas domas jau ir izbeigušās ....
puskrievs
p
Neaizmirsti 23 .februāri un 9. maiju!
Par svētku dienu
P
jānosaka tā diena, kad prezidents iestājās kompartijā...
bush
b
Kāpēc brīvdiena ir tikai tumsoņām? Valstī, kur reliģija ir nodalīta no varas vispār nedrīkst būt kaut kādas brīvdienas reliģisku svētku dēļ. Absurds! Tāpēc ZRP ideju par 1 brīvdienu katram ir vispieņemamākā.
!
!
Lāčplēša diena. Pārējie, kā rosināts, var pieprasīt darba līgumā vienu brīvdienu, kurā svinēt sev svarīgas lietas. Jebkuru dienu.
Ā
Ā
Zatlera kungs! Vai tiešām Jums nav ne mazākās iespējas darīt kaut ko lietderīgu???? Kāpēc Jūs šķiežat savu laiku pilnīgi tukšai lietai? P.S. Ja tas izies cauri, es kā neticīgs cilvēks reģistrēšos konfesijā ar pievilcīgāko brīvdienas laiku :)
DD1
D
Neko sakarīgu jau Zatlers nav spējīgs izdarīt pat gribēdams, tādēļ tēlo prezidentu un nodarbojas ar muļķībām.
  • 2
  • 0
Ahoi un citi jūrnieku vārdi
A
dakteris aizmirsis ka baznica no valsts atdalita,
Lasiitaajs
L
Man ir divas hipoteezes - vai nu ljoti prastaa veidaa zvejo stulbaako sabiedriibas slaanju balsis vai arii meegjina izdabaat saviem saimniekiem (kas gan tie vareetu buut?). Gribeetu dzirdeet kaada speciaalista izteikumus kura no manaam hipoteezeem ir tuvaak patiesiibai.
  • 0
  • 0
nika zaglim
n
tikai es drikstu rakstit ar desmit nikiem, un citu vārdā, pārejiem jāuzvedas kārtigi,
  • 0
  • 0
Nika zaglim
N
baznĪca atdalĪTa pirms KA - komats Teikums sākas ar Lielo burtu, beidzas ar punktu.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas