Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers: medicīnas aprūpes kvalitāte pasliktinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edgars
e
TOS KVALITATĪVA ĀRSTĒŠANA?
edgars
e
ALĒNA DELONA MIESASSARGS PAR ĀRSTU KĻŪDĀM PRASA 300 TŪKSTOŠUS NO TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS.
Ieva
I
Tā kvalitāte tā arī nav uzlabojusies, jo, jā, ienāk jaunās tehnoloģijas, taču ar ienākšanu vien nepietiek: vajag arī, lai tās būtu pieejamas. Bet nopirkt, piemēram, MRI aparātu un tad, lai tas lielāko laiku stāv tukšs, gaidot maksātspējīgu pacientu.... Vai, piemēram, "taupīšana" uz ārstēšanu-slimnieki jau slimo tik un tā, tāpēc vienīgais variants ir piešķirt vismaz tik daudz naudas, lai rindas neaugtu, jo tikmēr kvalitāte pasliktināsies, arī tāpēc, ka pagaidām veselie atliek vizīti pie ārsta, jo nav ticības, ka būs jēga.
Vita
V
Tas ir bardaks, no kura neko nevar izprast?!
cony
c
Cik saprotu,tajā jūsu pieminētajā vietā,traumētais tika pieņemts caur draugiem vai caur labiem latiem,tad vai tad slikta ideja,ka Toss varētu strādāt uz eksportu,tas būtu super līmenis,vēl jauno Ludzas slimnīcu vajadzētu sagatavot,lai varētu par maksu sniegt palīdzību kaimiņu valstīm,citādi,kā mēs tos monstros ieguldītos līdzekļus atpelnīsim.Jums patiesi ir labas idejas,ka mūsu kvalificētie ārsti varētu palīdzēt dažās jomās arī ārzemniekiem,mums arī daudzās jomās arī jāatmakā palīdzība arzemēs,kaut aknu transplantācija un vēl vēl.
Bruno Bufalmako
B
Viņa ir pasliktinājusies visu laiku kopš neatkarības atjaunošanas, ko pavada arī tādi notikumi kā BKUS un citi! Nevis rūpes par pacientiem, bet nauda nosaka daudzu, ne jau visu, ārstu attieksmi! Ja dakteri tik ļoti uztraucas par Bārzdiņa reformām, varbūt tagad tiek raksts pareizā virzienā? Vīzīte pie savas ģimenes ārstes, lai dabūtu norīkojumu, pie speciālista jāgaida vismaz divas nedēļas... Tomēr ļausim, lai notikumi attīstās un spriedīsim pēc rezultātiem un nevis emocijām, vienalga kāda ranga cilvēki tās paustu!
ihaha
i
Prezidentam Zatleram ir 100 % taisnība: medicīnas aprūpes kvalitāte pasliktinās, un daudziem tā vairs nav pieejama vispār. Ko noziimee, ja tev sāp, bet pie ģimenes ārsta vari tikt pēc divām nedēļām!? Ja zini, ka tev vajag ķirurgu, kardiologu, bet divas nedēļas jāgaida, la saņemtu nosūtījuma papīrīti. Lētās zāles ir kļuvušas par recepšu medikamentiem, vai arī to reģistrācija ir tik dārga, ka ārzemju lētās zāles Latvijā kļūst par dārgajām. Mazo pilsētiņu slimnīcu slēgšana nozīmē, ka cilvēks ar infarktu tiek kratīts vairāk kā 100 km pa Latvijas grambainajiem ceļiem, benzīns mums neko nemaksā, un cilvēka dzīvība - arī ne! Ja tavs tuvinieks ir slimnīcā. un tev katru dienu jākratās pie viņa 100 km turp, 100 km - atpakaļ. Un, ja neiet autobuss, - jāstopo. Tajā pašā laikā mazpilsētas dakterim tiek maksāts bezdarbnieka pabalsts.
He he...
H
Tad pastāsti, gudrīt, kāpēc TOS tiek slēgta parastiem klientiem? Lai tur turpmāk ārzemniekus par naudu ārstētu? hi hi... Un kā aizvest tagad uz reģionālo slimnīcu pie tāda ceļu stāvokļa?
Valsts kontrole
V
Pa kuru laiku Jūs strādājaT? Vai esat ierēdnis? Blata nebūs...
cony
c
Jā ir jums sava taisnība,bet līdz patiesībai jums vel neaizsniegties.
cony
c
Nerunā,ko nezini,ja runā un vēl raksti,tad tikai patiesību Gēte,es nesaprotu,kā šī reforma,man cilvēkam nāk par sliktu,ja būs problēma es nonākšu pie ārsta neatliekamās palīdzības vietās,vai mani aizvedīs uz reģionālo slimnīcu,kur man sniegs izšķirošu,intensīvu un kvalitatīvu palīdzību,kam man vajadzīgi traumpunkti,kas pārņemti vēl no pēdējo karu pieredzes.Atbalstu Bārzdiņa kungu,viņa domāšanu un rīcību mediciniskās palīdzības izvietošanā.
He he...
H
Paskat, kā šodien pazuda arī informācija par Latgales nedienām ar elektrību... Tas nozīmē, ka afišētā jenotēnu kempera un žigguča brauciens uz Latgali tāds PR gājiens ir vien bijis... he he... šai valdībai nevienam vārdam nevar ticēt... he he...
jopciks
j
... par Veselības ministru!
Juhans
J
Zatleru par prezidentu.
Taisnība
T
Prezidentam Zatleram ir 100 % taisnība: medicīnas aprūpes kvalitāte pasliktinās. Prezidents ir speciālists medicīnas jomā, tāpēc Dombrovska kungam un visai valdībai jādzird prezidenta teiktais. Šobrīd valdība rada plaisu starp sevi un tautu. Ņemiet vērā prezidenta teikto, ministri. Mēs atbalstām prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas