Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zatlers: Mūs tikai ar tankiem var piespiest mainīt šo lēmumu

V.Zatlers uzsvēra, ka ZRP ir "ļoti konsekvents politiskais spēks" un tādēļ rīkosies saskaņā ar pieņemtajiem lēmumiem.
Zatlera Reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers pirmdienas rītā intervijā Latvijas Radio uzsvēra, ka viņa vadītais politiskais spēks noteikti neatkāpsies no pieņemtā lēmuma aicināt valdībā 11.Saeimas vēlēšanās uzvarējušo Saskaņas centru.

"Ja mēs to esam garās stundās izdiskutējuši gan valdē, gan valdei kopā ar jaunievēlētās Saeimas deputātiem, tad paklausieties - mūs tikai ar tankiem var piespiest mainīt šo lēmumu. Ja mēs reiz esam tā nolēmuši, tad arī rīkosimies tā, kā esam nolēmuši," strikti noteica V.Zatlers.

V.Zatlers arī uzsvēra, ka sarunās par koalīcijas veidošanu atklājies, ka SC reformām ir vairāk gatavs nekā Vienotība, kas ir vairāk konservatīva. 

V.Zatlers gan atturējās no konkrētas atbildes, vai ZRP būtu gatava veidot koalīciju tikai ar SC, ja Vienotība nolems neatbalstīt ZRP valdes lēmumu. 

Kā ziņots, ZRP valde naktī uz sestdienu pēc daudzu stundu ilgas sēdes nolēma, ka jāveido plaša koalīcija, kurā būtu ZRP, Vienotība un SC, aicinot valdības vadīšanu uzņemties līdzšinējam premjeram Valdim Dombrovskim (Vienotība). Kā zināms, Vienotība koalīcijas veidošanai ar SC nepiekrīt un aicinājusi ZRP savu viedokli līdz tikšanās reizei pirmdien vēl pārdomāt. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas