Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers nav bijis Gruzijā "tehnisku un birokrātisku" iemeslu dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pavalstnieks
p
Vel jau nav par vēlu !
atruna
a
Nožēlojami, "prezident" un vēl nožēlojamākas atrunas... Esi tik labs un palasi kādreiz komentārus!
Zatleru kungam
Z
mainat savus padomdevējus, viņi iztais jums par cilvēku kuram jabut kur jusu ķolēģi, kur baltijas un polijas presidenti ir. nevis ķinā, vispar nesaprotu kadēļ jus pats to nezinājat... vai tiešam jums nav pieējama informācija. es jums varētu sagatavot pasaules ziņas parskatu katru dienu, varbut jums vel nav ienācis prāta ka tādas ziņas jums vaiag katru dienu.
Ibio
I
Ibio māti, Kāpēc prezidenta kancelelejā sēž tādi birokrāti? Kamdēļ viņiem vēl jāpalielina budžets? Ibio māti!!!!!!!!!!!!!!!!!11
atkal melo
a
kādās problēmes. iesēdies lidmašinā un brauci uz poliju vai uz tilbisi. tulit to bija jadar, nevis gaidīt ka lidmašinas jau aizlidojušas, un tad sanāk biokratiskās problemes. tauta netic Zatleram.
apskatieties prezidenta mājas
a
Paldies Onslovam par testu, kas spilgti parāda Zatlera būtību! Ieejiet Prezidenta mājas lapā - pirmajā atvērumā ir fantastisks salikums - deklarācija par Gruziju un bildes no Zatlerfamīlijas tusiņa Pekinā. Ko vēl vairāk piebilst?! Cerams, ka first lady veiksmīgs zīda un pērļu šopings un Zatleram pamācošas Kalvīša un Co privātstundas tribīnēs "kā pareizi uzvesties prezidentam". Ja jau tāds stils, tad varēja to deklarāciju vispār aizvākt un atstāt tikai toršu dalīšanas un relaksētas zvilnēšanas bildes tribīnēs!
Ir OK
I
Pareizi arī ir- Zatleram Gruzijā nevajadzēja būt. Tā tik tāda izrādīšanās, no kuras nevienam labāk nepaliks. Vismaz lielās ES valstis to ir sapratušas.
Nebukadnecars.
N
Baigā tauta ! Izsmiekls ,ne TAUTA ! Ja tagad nāktu krievu tanki Latvijā, tauta pašķīstu uz visām pusēm. Uz Īriju,Zviedriju,Vāciju, Angliju, ASV, Austrāliju. Visi šitie komentētāji droši vien laistos lapās pirmie.
Ieva.
I
Izmirs latviešu tauta, ka nosmirdēs vien. Šitā ķengāties!!! Nevar izdzīvot tik naidpilna nācija ! IZMIRS ar visām tautas dziesmām un prievītēm !
Andrejs
A
Tīri cilvēciski jau to prezidentu droši vien var saprast. Tikai tieši tas pats draudēja arī tiem pārējiem- bet viņi tomēr aizbrauca. Mūsējam tomēr vajadzētu ĻOTI nokaunēties. Viņš ir rīkojies ļoti nesmuki.
kurzemnieks
k
Ko Zatlers darīs Gruzijā ? Tur taču nebūs truškopju seminārs.
O.M.
O
*Mediju ziņa:* _Valsts prezidents V. Zatlers, kurš klātienē vēro olimpiskās spēles Pekinā, neesot "fiziski spējis atgriezties no Ķīnas, lai pievienotos saviem kolēģiem - Lietuvas, Igaunijas, Polijas un UKrainas valstu prezidentiem - braucienā uz Gruziju, lai Tbilisi viņi klātienē varētu paust atbalstu un solidaritāti šai valstij" skaidro prezidenta kanceleja. Zatlera preses sekretāre I. Lase gan apgalvoja, ka "prezidents tomēr seko līdzi notikumiem Gruzijā". Latvijas Valsts prezidents V. Zatlers no olimpisko spēļu apmeklējuma Ķīnā esot plānojis Latvijā atgriezties ceturtdien..._ -------------------- *Aktuālā ekspresintervija ar Āzīti.* *( t.i. - to, kurš MZ Voldiņš )* (_oriģinālprovokācija - iz tautasdziesmām,_ _aktuālais 'remeiks' - iz "O.M. © arChīva"_) *** *** *** "Kur ta' tu nu biji, Āzīti manu?... Pekinā, Pekinā - Olimpiādē! Ko tad tu tur darīji, Āzīti manu? Muļķu Zemi "prezentēju", tribīnēs sēžot! Ko ta' tu tur sēdēji, Āzīti manu? _Fanoju, da ietusēju_ - ko ta' vēl citu!? Kā ta' tu tur _fanoji_, Āzīti manu? _Kaifā_ brēcu, gaisā lēcu - tāpat kā citi! Ko ta' tu tā brēci, Āzīti manu? "Sarauj, _bļin_! Rekordu!!!" - tāpat kā citi... Vai ta' ziņas dzirdēji, Āzīti manu? Sporta ziņas - obligāti, citas man - _pofig_! Vai ta' pat par Gruziju, Āzīti manu?!... Ko ta' es tur dzirdēšu - tā tak' nav Ķīna! Vai par karu nezini, Āzīti manu?!? Kaut ko it kā fiksēju... pauzē starp mačiem... Uz Tbilisi nebrauksi, Āzīti manu?! Ko ta' es tur darīšu - Pekinā foršāk! Citi kungi gan brauca, Āzīti manu... Lai tak' _vālē korīši_ - iztiks bez manis... Kā ta' šito skaidrosi, Āzīti manu?... Gan jau paši sapratīs - OLIMPIĀDE!!! Kad ta' mājās _paunosies_, Āzīti manu? Tad, kad mači nobeigsies - _jāpaķer fīlings_! Ko ta' "vaukšķiem" paudīsi, Āzīti manu? Kaut ko jau melsīšu - nav pirmā reize... Bet - ja šie par Gruziju, Āzīti manu?... To - lai preses sekretāre: algu tak' saņem! Ko ta' beigās vēlēsi, Āzīti manu? Saules mūžu *Muļķu Zemei* - ko ta' vēl citu?!..." *** *** *** _Stenogrammēts ~ 13.08.2008._ *P.S.* Visi "O.M.© arChīvā" fiksētie notikumi ir ienākušies vienīgi Lielp!sānu Pilsoniski Suverēnajā Republikā (LPSR), Ontūna Mazpusāna jurisdikcijā. Visas tēmas, pieminētie personāži, apstākļi u.t.t. ir visīstākie izdomājumi. Interesentiem (t.sk. - privāti) & lietišķai saziņai: <a hr .
Josefs
J
Tautas prezidents jäveel tautai.
joškinskots
j
Figaro tut, Figaro tam! Pēc tāda plāna darbojas Valdis, ta grāvja rakšanā piedalās, ta futbola maču komentē un izskatās, ka šis lāgā cilvēks īsti nezin ar ko nodarboties. Un te tāda iespēja! Bāc, pēkšņi "tehniski un birokrātiski" iemesli liedz piedalīties. Dievs nav mazais bērns, viņš visu redz..... Valdi, nodarbojies ar nopietnām lietām, tad tādi kāzusi vairs negadīsies.
Arturs-pensionars
A
Ir tada sajuta,ka nevienam nav jausmas par Kinas valsti un tas varenibu.Atveriet acis. Kinas IKP PPS vienibas rekinot Parsniedz 10 triljonus dolaruTas areja tirznieciba cinas par pirmo vietu pasaule.ASV no Kinas gada perk vismodernako elektroniku par 130 miljardiem dolaru.Kina gada sarazo 450 miljonus tonnu terauda,pern savaca 500 miljonu tonnu graudaugu razu,sarazoja ap 5 miljonu vieglo automasinu.Galu gala tur dzivo piekta dala pasaules iedzivotaju.Viena osta tur parstrada gada 450 mln.tonnu kravas,tadu ir10. Tas,ka sadas lielvalsts prezidents pienema un runaja ar viniem mikroskpiski mazas Latvijas prezidentu ir kolosals musu valsts arpolitisks panakums.Letini beidziet mazoties un saksim saprast kautko no arpolitikas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas