Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers neatbild, vai būs premjera kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
***
*
Ģenetīvs partijas nosaukumā var radīt arī pārpratumus. Nezinātājs var padomāt, ka "reformēts" tiek VZ.
trpuu
t
Dievs, atpestī no sētas miet, akas cauruma un zagtlera partijas!
bimbam
b
Uz jautājumu, vai viņš uzskata sevi par profesionālāko kandidātu, Zatlers norādīja: "Domāju, ka par mani ir vēl labāki." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nelaime tik tā, ka teju katrs muļķis ir labāks................................................!
bimbam
b
Baigā karjera: blēdis, prezidents, premjers.............! To vajaga mācēt!
Svins
S
tauta iegūst sev tādu valdību, kādu tā pati ievēlēs. tagad vairs nevarēs teikt - oligarhi, oligarhi ... lai tad Zatlers rāda, kā ir jāpārvalda valsts.
KLM
K
Domāju, ka vislabākais premjers būtu biedrs Lembergs - ļoti saimniecisks, par ko liecina 165 apsūdzības sējumi. Arī viņa plašā atpazīstamība ārzemju ofšoros un Anglijas Karaliskajā tiesā runā par labu biedra Lemberga kandidatūrai.Pluss ir arī tas, ka biedrs Lembergs, reiz būdams LKP CK loceklis, prot uzrunāt un aicināt tautu uz jauniem sasniegumiem...
bimbam
b
Ja Ventspils Ķipars nebūtu sevi padarījis par prastu provinces blēdi, tad tik tiešām viņš būtu labs pienesums valsts pārvaldes pašos augstākajos plauktos, jo saimniekot viņš māk, bet diemžēl viņa cienītāji nesaprot, ka tā, kā viņš polītikā rīkojas, to dara vienīgi banānu republikās!
  • 0
  • 0
z
z
Nebūsim naivi. ZRP nav tas, kas tiek prezentēts. Skat. Dienas rakstu: "Kā ZRP mērķi plāno noteikt iedzīvotāju etniskās dalīšanas nepieļaušanu". Ar to arī latvieši kā tauta var beigt pastāvēt.
Vizma
V
Lūdzu, NĒ! partiju Zatlera kungs ir nodibinājis, žēl, ka egoistiski neapvienojas ar kādu lielāku politisko spēku vienotāvā vēlēšanu apvienībā. kāpēc vispār jādomā virzienā, kam nepieciešamas profesionālas zināšanas, kādas Zatlera kungam kā ārstam vienkārši nevar būt. cerams, ka prezidenta kungs būs tik tālredzīgs, ka Zatlera kungu nenominēs premjera amatam.
Nata
N
Pašlaik ir 30- gadnieks pie stūres bet....................................... Piedāvā jau tagad jauno budžetu.......... bet.... Dombrovska kungs, par vēlu esat atjēdzies! Vispirms vajadzēja sastādīt valdību kā bijāt solījis, bez ZZS, nevajadzēja rakstīt IZCILO GRĀMATU ANGĻU VALODĀ PAR KRĪZES BEIGĀM, tad Jums būtu pieticis laika samazināt ierēdņu armiju, izdarīt reformas saeimā, grozīt likumus par labu tautai, nevis oligarhiem, pieņemt NORMĀLU valsts budžetu! Par daudz pieļauto kļūdu, kurām Jums nebija laika sekot. Žēl, bet vilciens aizgājis, nu nevar valsts amatā darīt vairākus darbus vienlaikus, tas nepiekā laba nenoved. Dotais vārds ir jātura ar DARBIEM, NEVIS VĀRDIEM!!
anglosaxis
a
Kā lai saprot virsrakstu? Zatlers taču skaidri pasaka: "Domāju, ka ir labāki par mani."
KLUSUMS!!!!!!!!!
K
nav zaglers politiķis,,nav lilita tā dāma,kurai būtu jāgozējās,bet GRIB,AI KĀ GRIB!!!!!!!!!!!!JA ZAGLERU IEVĒLĒS PAR PREMJERU,ES BŪŠU ĻEŅINS!!!!!!!!!!KAUT KAS TRAKS,VAI TAD NAV JAUNU ,GUDRU,IZGLĪTOTU CILVĒKU,KAS MŪS IZVESTU NO KRĪZES,KAS SAKĀRTOTU VALSTI,KA TIK MAN,,,TĀ TE TAGAD NOTIEK,NEVIENS NE PAR KO NEATBILD,ŠITĀS KOMPENSĀCIJAS ,KAS BŪS JĀMAKSĀ,DIVI MILIJONI PAR VĒLĒŠANĀM,,,,,,,,BEIGĀS ATKAL ČIKS,NU ZINIET MĪLĪŠI,,,,,,TE KAUT KAS OŽ PĒC PELĒJUMA UN SŪDIEM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TAUTA,SAROSĀS,ESIET MODRI,,,,,,,,,,, VIDZEMĒ KARUKLIS AR BANDĀM UZDARBOJĀS,ATKAL GRIB KRĒSLOS,,,,,,,,,,,ŠITAIS UZDZĪVOTĀJS,KO VISA VALKA ZIN,KAS PAR VIŅU VĒLĒS?????????????ŠITĀDI,KAS NEKO CITU NEGRIB VAI NEMĀK DARĪT,SALIEN SILTOS KRĒSLOS!!!!!!!!
nuUUUUU
n
Dievs, pasargi Nu cik var mācīties jaunus amatus? Šajā vecumā jādara ko māk, neko jaunu jāmācās.
Tā jau ir, bet
T
vai tu to par Bērziņu?
  • 0
  • 0
ZRPreformas
Z
partijas nav, programmas nav, sapratnes nav, bet slava jau ir , 44000dīvāns ir, dzīvoklis pie oligarhes-miljonāres ir , pietrūkst tikai vien tāds sīkums kā VARA DAKTERA ROĀS,lai var griezt,plēst,un par to saņemt aploksnes no sorosonkas
30gadnieku nelaime-cirst no spēka
3
Zatlers pulcē ap sevi 30gadniekus,no kuriem daudziem dzīves izpratne ir tāda:JāCēRT NO VISA PLECA/arī 30gadnieks jaunais norvēģu slepkava savu darīja no visa spēka /nobriedis cilvēks tā nekad nedarītu/
Pols
P
Šis laikam ir tas neatkarīgais un objektīvais viedoklis, ko Diena apņēmās stumt arī Šlesera gadījumā... Smiekli nenāk? Skaidrs, ka ir jāsit ne tikai Lācīts, bet nu jau arī Augulis un, protams, arī pats Šļesis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas