Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers: neviens negaidīs, kamēr izberzēsim miegu no acīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiks bez darba un prāta
č
Izgājušajos dziesmu svētkos vaira un visa estrāde dārdēja -mēs esam stipri,mēs esam vareni.........Ar bļaušanu to iestāstīt var tikai latvietim.
xz
x
Ne jau visiem tas miegs ir - ļoti daudziem (un pamatoti) traucē tieši bezmiegs...
Ha,ha
H
Dzīres mēra laikā!
:D
:
Es tik tiko kā no Lielbritānijas, tur krīzes novēršanai un ekonomikas sildīšanai tika piemērots PVN 15%, tagad pacēluši uz 17%. Varbūt izdarīsim secinājumus, kam būtu jāberzē actiņas no miega?
@
@
Vāja, formāla runa, kurā tika pārskaitītas LR teritoriālās vienības, pieminēti varoņi un pacitētas modernās dainas. Mazliet arī pūļa eiforijai - par noziegušos tiesāšanu. Itin nekā tāda.
Lasītājs
L
Nesen prezidenta kucēns dzeltenajā avīzē lielījās ar saviem 6 autiņiem. Piemetu to salona cenas, sanāca ap 100 tūkstošiem Ls. Kā zināms, prezidents tik daudz nenopelna. Tātad šī ir naudiņa, kas nocelta cilvēkiem ar īpašām vajadzībām - Lilitas "bizness". Vai tas nav tikpat neētiski un noziedzīgi kā aplaupīt slimos bērnus?
!!!
!
Ar kādām tiesībām, es kā cilvēks regulāri no valdības puses tieku kaunināts, apsmiets, nosodīts!!! Nekad neesmu strādājis valsts pārveldē, bet esmu viņus barojis ar saviem nodokļiem, ES STRĀDĀJU, man nekas par brīvu no gaisa nav nokritis, par saviem tēriņiem maksāju es, nevis mans boss vai kautkādi tur fondi. Braukt mājās - atvaino, Zatletr - mums te bezdarbs par mazu??? Jeb Tev galvā pamperi??? Varbūt beidzot beidziet gvelzt muļķības un sākat ar sevi, nevis visu laiku (būdami aprobežotākā tautas daļa) māciet citus!
victor
v
Valsts prezidents tagad var risināt savas alkatības, tagad ir ar pilnu gosobespechenii turklāt un algu nekhilyy ruļļos, un pēdējā laikā savākti no pacientu aploksnes ar paldies "un cīnījās, lai šie" aploksnēs "ir apjomīgi. Ar viņu cīnīties, piemēram, struktūras, bet pēc tam nolēma nodot prezidentūru, bet krimināllieta tika atlikta, palīdzība! Tagad Viņš aicina iedzīvotājus cīnīties egoismi un kāri, bet cik ilgi viņš bija tikai piezvanīt vai pat vēl vairāk, lai iegūtu pašu alkatība? Un cik ilgā laikā viņš varētu atgriezties par "aplokšņu"? Vai varbūt viņš atstājis Latvija obespechet dzīves vienāda ar to šodien iedzīvotājiem? Tā bija uzvara.
Tolik
T
Skati uz viņa un redzēt, cik daudz cilvēku nošķirta no zemes. Lielākā daļa nesen viņš pieklauvēju viņai slimnīcā, kaut arī šis ir. Pacients atrodas plosītos loksnēs, kruzhek.vilok no. Viņš iemeta ka kaut jums. Medtechniku nevar nopirkt, un tagad redzēt, kas mutuļo, kaut viņam pašam tāpat. Es nevaru saprast, kā viņš sniedz bezmaksas Man liekas, ka, par kuru nolaupīja viņam naudu pensionāri. Pat ziedi liekot to visu putu elite nopirka ar nodokļiem cilvēkiem. Tie nav pat pirkt ziedus, freeloader nabadzībā valstī! Pat Sejm tualetes papīrs pakāršanu pensionnnye naudu.
moskviche
m
Parasti visi prezidenta kungs. Tikai ksenofobisko Latyshev papēdi, meklējot un pārvietoties pie sastinguma. Mēs varam aizmirst, kā 1991 podezzhali melna automašīnu podezdam, zvanīšana dzīvoklis, izvilka un ņēma tos par cilvēkiem, kas bija. Daudzi no viņiem pēc tam neviens redzēju. Kaut kā visas šīs kluss, kluss, ka no šī pakalpojuma "pārbaudes sarakstu" radās Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes. Varbūt tas ir pienācis laiks atvainoties, atzīt, cik daudz cilvēku bija slepeni izpildīts, cik daudz kas nosūtītas uz robežas un izmet kā puse krūmu un pagalam. Šādas zonas nav stāsti samierināšanās un laimi. Ļaujiet mums dzīvot atklāti un tolerantly.
victor
v
Kopā! No prezidenta, kurā puse iedzīvotāju runā krieviski, bet tas prezidents atsakās runāt ar viņiem viņu valodā, lai gan viņš zina. 300 000 cilvēku outcasts, atņemt tiesības. Enough liekulība!
Pašiem zagļi jāpadzen
P
100 Saeimas deputātiem tauta uzticēja valsts kasi. Deputāti no Tautas partijas, Zaļo zemnieku partijas, Latvijas pirmās partijas un partijas Tēvzemei un brīvībai pievīla tautu, iztukšoja valsts kasi. Atverot kasi tur ieraudzījām parādzīmes un postu. Izrādījās, ka Saeimas vairākums atbalsta valsts izzagšanas politiku. Ja jau uzticība nav attaisnota un valsts politika nav mainījusies, tad Saeima jāatlaiž un jāsauc pie atbildības.
Ak
A
Dusiet vien mierīgi. Var gadīties, ka pamostoties, sabaidīsities.
Komjaunietis
K
Ja kas, man pirmo reizi patika Zatlera runa. Un tauta pirmo reizi runas vidū aplaudēja. Cita lieta, ka šādā runā ir jārunā tas, ko prasa etiķete, kā arī neaizmirstot, ka tā nav atskaite par saeimas vai prezidenta darbu, bet tomēr svētku uzruna.
RD.
R
Tikai atklājot nelikumības un viltīgās shēmas, pieprasot atbildību, varam attīrīt Latviju no šīs sērgas," sacīja Valsts prezidents____+++===--- sheema pavisam vienkaarša ,,,,VISUR , KUR GRIEZIES VAINU TAUTAS PARTIJA , VAI ŠLESERBANDA , NUJAU ŪŠAKOVIEŠI AR IR PRIEKŠAAA -klusie glumie, UN PROTAMS VISI TIE KAS IR ATBALSTIIJUSSI GODMANI , GAILI , ';SĶEELI , KK UN PAREKSBANKU UN ZEMNIEKUS AR ROZI UN TAADAA GARAA . JAUTAASIET PIERAADIIJUMI , IR , UN NOPIETNI , NAV TIKAI , KAS VISU SIEN KOPAA , JPO REDZAM KAS IR ĢENERAALPROKURORS UN TIESLIETU MINISTRS , KAA IR IZSTRAADAATA TIESU SISTEEMA , KAS SEEZZ SAEIMAA , KODAR DARBA LAIKAA , NAV NEVIENA KURŠ,UZŅEMTOS ATBILDIIBU , SAK PIE ROKAS NEPIEĶERI!! BET VEEL SAVU GAITU BUUTU JAAREDZ G-24 LIETAI , KAA AR NPIETNI NAV BEIGUSIES BANKA BALTIJA , LATVENERGO 3 MILJONU PAZUŠANA KAA AR NESEN SUDRABAS KUNDZES AUDITS LIDOSTAA RIIGA VEESTIIJA , KA IR NOPIETNI IZTRUUKUMU ŠLESERLAIKAA KAA SATIKSMES MINISTRAM ESOT , TAAPAT NETIKA NEVIENS SODIITS PAR NEESOSSU LEKCIJU NAUDAS SAMAKSU, AR VIŅA LAIKAA .KAA AR DOMAATU 9MILJONI CEĻIEM IEPLUDINAASSANU LIDOSTA RIIGA , un te var dziivus piemeerus mineet un mineet!!! NAV NORMAALI PRIEZZU IZCIRSSANAIIPASSUMAA ŠLESERA JUURMALAA , KURAA TIEK IESAISTIITAS VISAS ATĻAUJU INSTANCES , KAUTGAN OFICIAALI LIKUMS TO AIZLIEDZ . KO PAMAZ , PAJAUTAAJIET UN BUUS VEEL DIVTIK ATBILDES. VISUS KANGARUS UZ BUURI , PROTAMS KALVIITI AR!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Visu Valsts prezidenta Valda Zatlera runu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas